Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
H

HoT IcE

Гостин
Платеник е само за фановите на Арсенал, не знам зошто фанови на Јунајтед даваа такви коментари, Eшли е верен на тимот во кој игра, и верувам дека уште многу години ќе остане во Челзи, и секако секоја фунта од негова плата е заслужена.
И заминувањето од Арсенал не е само поради поголемата плата, туку и поради несогласување со тој претседателот го заборавив кој беше, имам читано дел од неговата биографија баш за тоа.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Платеник е само за фановите на Арсенал, не знам зошто фанови на Јунајтед даваа такви коментари, Eшли е верен на ПАРИТЕ во кој игра, и верувам дека уште многу години ќе остане во Челзи, и секако секоја фунта од негова плата е заслужена.
И заминувањето од Арсенал не е само поради поголемата плата, туку и поради несогласување со тој претседателот го заборавив кој беше, имам читано дел од неговата биографија баш за тоа.

Го сменив како што треба да стои, а вие тешете се дека е на тимот. ;)

Бтв 5000 беа, не 15 000.

В

Вори

Гостин
И ја исто би зборел на пример да заминеше Лампард во Арсенал во врвот на кариерата.
Секој кој ќе замине од Арсенал е платеник.Јебига,кога не сте кадарни да го зачувате во тимот....
А што,можда да не е и Фабрегас платеник?

H

HoT IcE

Гостин
И ја исто би зборел на пример да заминеше Лампард во Арсенал во врвот на кариерата.
Секој кој ќе замине од Арсенал е платеник.Јебига,кога не сте кадарни да го зачувате во тимот....
Доволно е.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Не е затоа што замина за помалку пари од што вредеше. Цеск замина од други причини не заради пари. Насри замина заради пари. Ак оне занете нешто не коментирајте сглупи изгледате....

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Не е затоа што замина за помалку пари од што вредеше. Цеск замина од други причини не заради пари. Насри замина заради пари. Ак оне занете нешто не коментирајте сглупи изгледате....
Не, ова е доволно. ;)

В

Вори

Гостин
Прво,петок е,па нема да ти замерам околу печатните грешки,алкохолот зборува од тебе :D

Второ,не си ме прочитал како што треба,поради причината од погоре.Прашав дали е Фабрегас платеник?Дали е Анри платеник што замина во Барселона?
И зошто за нив не зборувате исто,а за овие што заминале во екипа од Премиер Лига зборувате се и сешто.
Крај краева Сити на Арсенал не му е никаков ривал,за да го мразат фановите на Арсенал Насри.
Ете,во исто време замина и Фабрегас во Барселона,зошто за него не се дига толкава прашина?

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.708
Поени од реакции
11.947
Кешли и На$ри се платениците од Арсенал. Фабрегас не е. А за Адебајор не знам и тој ми изгледа како платеник ?! :)

В

Вори

Гостин
Самиот збор платеник звучи глупо.Као да е платеник во војска,значи безвезе.

Не,на форумов врие од експерти.Најзастапени зборови се комплекс,платеник,вештачки клуб.
Ќе се убијам.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Прво,петок е,па нема да ти замерам околу печатните грешки,алкохолот зборува од тебе :D

Второ,не си ме прочитал како што треба,поради причината од погоре.Прашав дали е Фабрегас платеник?Дали е Анри платеник што замина во Барселона?
И зошто за нив не зборувате исто,а за овие што заминале во екипа од Премиер Лига зборувате се и сешто.
Крај краева Сити на Арсенал не му е никаков ривал,за да го мразат фановите на Арсенал Насри.
Ете,во исто време замина и Фабрегас во Барселона,зошто за него не се дига толкава прашина?

Едноставно е бе човек, Кешли е платеник и толку. Ти колку примери сакаш давај, ние збориме за конкретен случај, Кешли. Платеник си е и крај. И не се сите што заминале од Арсенал платеници аман!

В

Вори

Гостин
Едноставно е бе човек, Кешли е платеник и толку. Ти колку примери сакаш давај, ние збориме за конкретен случај, Кешли. Платеник си е и крај. И не се сите што заминале од Арсенал платеници аман!
Не се возбудувај толку бе,само прашав.Очекував нормален и едноставен одговор.
Значи не е.

Е добро.Зошто тогаш Ешли е платеник,а Адебајор не е?Или пак Фабрегас и Анри?

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Не се возбудувај толку бе,само прашав.Очекував нормален и едноставен одговор.
Значи не е.

Е добро.Зошто тогаш Ешли е платеник,а Адебајор не е?Или пак Фабрегас и Анри?
Па едноставно е бе другар. Ешли сакал да остане во Арсенал и преговарал за плата. Поради мочани 5000 не останал во Арсенал, туку отишол во Челзи, а не поради тоа што сакал да игра во Челзи. И управата и Кешли е крив што поради 5000 фунти се случила целата работа, а со тоа Ешли се прекрсти во Кешли.

Адебајор беше продаден од страна на Венгер, јас не знам уште колку пати треба ова да го напишам.
Фабрегас поради Барселона, Анри поради Лига на Шампиони.

В

Вори

Гостин
Па едноставно е бе другар. Ешли сакал да остане во Арсенал и преговарал за плата. Поради мочани 5000 не останал во Арсенал, туку отишол во Челзи, а не поради тоа што сакал да игра во Челзи. И управата и Кешли е крив што поради 5000 фунти се случила целата работа, а со тоа Ешли се прекрсти во Кешли.

Адебајор беше продаден од страна на Венгер, јас не знам уште колку пати треба ова да го напишам.
Фабрегас поради Барселона, Анри поради Лига на Шампиони.
Мене лично повеќе би ме навредило тоа што играч како Анри ми го напушта тимот и вика дека нема доволно амбиции за освојување на нови титули отколку тоа што некој ќе замине за 5000 фунти.
Или пак некој што секој ден ми кенка за трансфер во Барселона,тоа повеќе би ме погодило отколку тоа со Ешли.
Зошто Цеск замина од Арсенал тогаш кога му беше најпотребен,ги остави на цедило.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Мене лично повеќе би ме навредило тоа што играч како Анри ми го напушта тимот и вика дека нема доволно амбиции за освојување на нови титули отколку тоа што некој ќе замине за 5000 фунти.
Или пак некој што секој ден ми кенка за трансфер во Барселона,тоа повеќе би ме погодило отколку тоа со Ешли.
Зошто Цеск замина од Арсенал тогаш кога му беше најпотребен,ги остави на цедило.
Не збориме тука за кој колку кого навредил, туку збориме за епитетот платеник. Тој епитет си го заслужува Ешли Кол. Муабетот кој кого и колку навредил во друга прилика. ;)

В

Вори

Гостин
Не збориме тука за кој колку кого навредил, туку збориме за епитетот платеник. Тој епитет си го заслужува Ешли Кол. Муабетот кој кого и колку навредил во друга прилика. ;)
Океј тогаш,и Галас е платеник.Дури викаше дека ако не го пуштел Мурињо да си замине,ќе си давал автоголови.
Пу му ебам предавникот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom