Чичко Кумплунг
деца на транзицијата
- Член од
- 3 декември 2011
- Мислења
- 4.194
- Поени од реакции
- 4.400
Пепе има премногу голема желба да победи,а со тоа и не може да се контролира.Немој одма со таа теорија ти не гледаш фудбал. Тоа само кажува дека немаш аргументи. Не реков дека ова што го прави Пепе е нешто ново. Ова го правеле и Матераци, Гатузо, Кантона и уште многу. Ама Пепе се издвојува, дечкото е психички случај, во немоќ да одговори на играта на Барса секое Ел Класико го има на насловна на сите шпански медиуми. На некоја страна наназад го поставив и клипот со фановите на Реал пред Бернабе каде што еден од нив кажа: Ваков играч во Мардид немало тоа е срамота.
Еве ти доказ дека дечкото не е за фудбал, обожава да гази.
Неговото однесување според мене е типично за еден штопер (само не со толкава агресивност).Тоа што го направи на утакмицата е педерско,али веројатно бил премногу гневен.
Да сум бил јас на негово место и јас би го направил истото т.е да му наштетам на противникот (но тоа трае само на утакмицата додека ти е вруќа главата,а после кога ќе се освестиш е сосема друга работа).Веројатно и он се освести па му текна што правеше цела утакмица,па на крај се извини.