Препораки за игри

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Пиши му приватна порака на bibil . Он се разбира од шутери.
Ами нормално дека се разбирам бе брат, цел живот сум на шутери.

Почнав со ФПС. Најкул се ама и некако слаби беа. Сакав појака доза па преминав на ТПС, доза ко за три лица, ама на еден му се дава. Знајш како беше првио пат, какви флешови ме пукаа. Ко три уши и шест очи да имав. поглед 720 степени.

Ама пак и тие не ме задоволуваа оти за да имаат ефект мораше да ги земаш во големи дози и откако ќе ги земеше траеа многу долго. Цела ноќ напукан бев. Си реков да пробам нешто поекспресно, во мали дози, кратко ама оштро.
Пробав сајдскрол шутери и интересни беа, сето трансценденталии околу, рај-за-фишеци ама заебани беа. Доста фрустирачки на моменти, се губев. Па „докторо“ ми препорача алтернатва за такви мали ама оштри, топдаун.

И шо да ти кажувам брат, секави ги има. Црвени, жолти, кружни, коцкести, рамни, топчести. Секакви има и сите се ко пчели. Имаат вкус на мед - мали се ама и касаат. И сеа моментално ме држат тие.

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.438
Поени од реакции
5.485
Pa ja neznam sto kenjate tolku okolu Max Payne 3....toa sto ne e vo onaj Noire fazon neznaci deka nema da bide dobra...odlukata ja donesovte vrz traileri i screenshoti.
Remedy neodamna na CES 2012 izjavija deka se mnogu zadovolni od toa kako ispadnala 3kava....Se plasite od promeni ebago, Se nervirate zasto igrive evoluiraa od PONG so topce i crticka do nivoto kaj sto se denes.
Pa imajte malku verba. Rockstar gi ima GTA, Red Dead Redemption, Bully...samata firma ima strasen reputation.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Pa ja neznam sto kenjate tolku okolu Max Payne 3....toa sto ne e vo onaj Noire fazon neznaci deka nema da bide dobra...odlukata ja donesovte vrz traileri i screenshoti.
Remedy neodamna na CES 2012 izjavija deka se mnogu zadovolni od toa kako ispadnala 3kava....Se plasite od promeni ebago, Se nervirate zasto igrive evoluiraa od PONG so topce i crticka do nivoto kaj sto se denes.
Pa imajte malku verba. Rockstar gi ima GTA, Red Dead Redemption, Bully...samata firma ima strasen reputation.
Абе нели приметуваш дека само @bibil се буни за секоја можна игра што постои во светов

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
АЈДЕ И ЈАС НЕШТО ДА ПРЕДЛОЖАМ ЗА РАКОМЕТАРСКАВА ТРЕСКА ПОВЕЛЕТЕ.

Играва е многу лоша.
Знам дека е единствената игра што симулира ракомет, но и покрај тоа е многу лошо направена.
Одбегнувајте ја.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Rockstar има добра репутација само кај конзолашите. РС гејмерите баш и не ја сакаат (пошто постојано ги ебе у здрав мозок).
И за мене лично, последна добра игра од нив беше Max Payne 2. А таа е од 2003та. Значи пред 9 години. Од тогаш Rockstar заебаа многу работи кај РС гејмерите и затоа сеа сите се надеваат дека 3ката ќе биде нешто добро.

Член од
27 декември 2011
Мислења
50
Поени од реакции
34
Rockstar има добра репутација само кај конзолашите. РС гејмерите баш и не ја сакаат (пошто постојано ги ебе у здрав мозок).
И за мене лично, последна добра игра од нив беше Max Payne 2. А таа е од 2003та. Значи пред 9 години. Од тогаш Rockstar заебаа многу работи кај РС гејмерите и затоа сеа сите се надеваат дека 3ката ќе биде нешто добро.
Remedy Entertainment ги имаат направено Max Payne и Max Payne 2, Rockstar Games се само издавачите и тие кои го направиле portot na Max Payne 2 за ps2 i xbox.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.335
Поени од реакции
30.685
Играва е многу лоша.
Знам дека е единствената игра што симулира ракомет, но и покрај тоа е многу лошо направена.
Одбегнувајте ја.
плус тоа иде у пакет со лоши судии.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Max Payne 3 = Kane and Lynch 3
Имам претчувство.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Чим Remedy биле задоволни како се одвива играта добро е :)

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Еве нешто ново и излезено
Evochron Mercenary
За сите што сакаат да летаат во вселената. И јас сакам да летам само троа скапичка ми е, 17 евра.

Dustforce
Новиот мазокор за 2012. Секоја година има по неколку вакви и сите се интересни.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Интересно изгледа dustforce али ќе ја чекам у некое бундле.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Трејлер за RE6 мадафаказззз :vozbud:
Леон еС-факинг Кенеди :vozbud: (get it? ass fucking :D )
Ада Вонг :love:
Крис..пффф

Само да биде повеќе како четворката, помалку како петката, и повеќе хорор помалку акција. Пусти желби...

20 ноември за конзоли, за Пц...порт...малку покасно (n)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.117
Еве нешто ново и излезено
Evochron Mercenary
За сите што сакаат да летаат во вселената. И јас сакам да летам само троа скапичка ми е, 17 евра
14 e, ако ти мења нешто. Инаку релаксирачко изгледа.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
Абе нели приметуваш дека само @bibil се буни за секоја MAINSTREAM игра што постои во светов
fixed it 4 ya.
--- надополнето: 21 јануари 2012 во 23:02 ---
Dustforce
Новиот мазокор за 2012. Секоја година има по неколку вакви и сите се интересни.
Shank со метла, повеќе скокање, ич крв и помалку комбоа?

• Ми се допаѓа
Reactions: ONE

Kajgana Shop

На врв Bottom