Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
prototype2.png

@ Се чека денот ... иначе играва е лудница .

Дај кажете некоја игра со авиони со следниов компјутер : 2.40 ghz processor,384 ram,geforce 2 100/200 mx 64 mb.Ептен ми е слаб ама то е :D..Знам дека одма ќе речете дека ми е канта.Само да не биди Microsoft Flight Simulator

Знае ли некој кога ќе излезе StarCraft 2: Heart of the Swarm? Глеам на Gamespot уште немаат ставено датум.. да не има на некој друг сајт таква информација?

позз...

Дај кажете некоја игра со авиони со следниов компјутер : 2.40 ghz processor,384 ram,geforce 2 100/200 mx 64 mb.Ептен ми е слаб ама то е :D..Знам дека одма ќе речете дека ми е канта.Само да не биди Microsoft Flight Simulator
Flight Simulator 2004 :D

Други епа Secret Weapons over Normandy
или IL-2 Stumovik (тие до 2004та треба да работат од 2006та можно е. поновите не)

малце ке се одалечам од темава ама ете за да не креирам нова ке си прашам
дали некој знае како да ја "оправам" Lord of the rings war in the north
бидејки како што на некој им е познато многу кочи на Ati графички (stuttering)
демек најавија patch ама еве си чекам месец- два и не можам да ја почнам бидејки е неигрива ....
минималните и препорачливите побарувања ги надминувам така да тоа не е проблем ....

Знае ли некој кога ќе излезе StarCraft 2: Heart of the Swarm? Глеам на Gamespot уште немаат ставено датум.. да не има на некој друг сајт таква информација?

позз...
Нема датум, но оваа година некогаш, а протос кампања 2013... ;P

Max Payne 3 delayed for 2 months :tapp:
:place::place: :place::place: :place::place: :place::place: :place::place: :place::place:

Толку страшно и болно е што следната ПУКАЧКА игра ја одложиле па треба вени да сечиме.
Ако сакаат нека ја одложат и 2 години.

Извинете за хејтов ама одвреме навреме мора вака да правам. Имам потреба :D.

Дајте бе некоја игра со пукајне со мисии ко кал оф дјути 2 слишно нешто.Имам 512 рам 1,7 гз .
Или некоја стратегија ко ејџ оф емпајрс

Дајте бе некоја игра со пукајне со мисии ко кал оф дјути 2 слишно нешто.Имам 512 рам 1,7 гз .
Нешто со пукање: Medal of Honor ( има многу, ти ќе си одбереш во зависност од јачината на твојот ком ), Battlefield ( истото како и со Medal of Honor ), Crysis: Warhead ( Многу јака игра ) - оваа би ти ја препорачал.
Стратегии: Rise of nations, ( оваа и Age of empires ) ми беа омилени, инаку не сум многу по стратегиите повеќе по овие што се FPS.

Поздрав.

Пиши му приватна порака на bibil . Он се разбира од шутери.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom