Македонија - Чешка - ОДИМЕ ВО БЕЛГРАД!

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ја мислам Шундо да направи сапрајз тактика. Кире да седи на клупа прво полувреме, гарант ќе ги збуниме:pos:
Боље тактика. Филип да го облече дресот на Кире. Си личат и така. Ќе мислат дека го чуваат Кире а тоа Филип да ти било. А Кире у меѓу време да игра среден бек. Тактика за победа.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
E, го ебавме ежот.:D

Ми се чини дека во Пионир ќе се играат натпреварите, само 1/2 финалето, мечот за трето место и финалето ќе се играат во Белградска Арена.
Ако грешам, нека ме поправи некој.

Иначе за тие што зборат дека сме го критикувале Кире, па нека видат слободно статистика, па после ќе збориме, има најлош процент на реализација, а е втор стрелец..
Па видите сеа кој форсира шутеви.
Некој мора да превземи, пошто Наумче и Миркуловски неможе ни да го видат голот на Германците мора Кире да превземи малку на себе....како што кажа втор стрелец е засега со 7 гола по натпревар и на делба на првотоместо во асистенции по 6 во натпревар заедн со Јиха, значи математички пресметано тоа се 13гола кои догаат од Кире во натпревар или половина од головите кои ги даваме на европсково, не велам оти игра феноменално но не вреди да се критикува Кире....

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
А бе па, каде е големото знаме?:place:
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 14:31 ---
П.С Бев спремна со воз да идам за Ниш уште од сабајле, да бидам во фан зоната, ама никој не сакаше да ме дружи. :(
Касно кажа :D Се убив од барање друштво за Ниш, никој не ми идат педери :(

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Сум сонувал дека сме поминале понатака, и во Арена сме ги победиле Србија!
Од почеток да се направи некоја поголема предност, како што направиа Чесите со немците и мирна глава.
п.с
Чесите наполнија гаќи: Од трибини ќе плукаат, ќе фрлаат, ќе урлаат...:D

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Предлози за Шундовски:

Филип да го облече дресот на Кире. Си личат и така. Ќе мислат дека го чуваат Кире а тоа Филип да ти било. А Кире у меѓу време да игра среден бек.

Мојсовски е низок а Темелков џабе игра у напад. Затоа Мојсовски се качува на ушка на Темелков и така Мојсо ќе добие на висина и ќе може да шутира преку одбраната.

Дивиот е многу религиозен слушам, еден крст нека нацртаат на топката па да видат во Чешка како можи ракометарска утакмица да заврши 22-0. (предлог од екс-кајганџија Јове_бт)

Сите пред утакмица да се нагнетат гравче и кога ќе има буткање во напад или одбрана, да прдат и така да се отвара простор на 6 метри.

Борко да ги изведува корнерите.

Миркуловски да биде тренер на тајм-аути.

Алушовски нека им прави фора дека е стар, споро да се движи без топка а кога ќе добие топка да се утрча.

Се надевам овие предлози ќе дојдат до ушите на Шундовски.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.902
Поени од реакции
6.980
Од 00:00 ноќеска до кај 12 над 2000 души ја преминале границата накај Србија со насока НИШ!
http://www.makedonija24.mk/?ContentId=10553&CatId=10
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 16:57 ---

Се надевам (сигурно и сите на форумов) вечер ќе научиш зошто :D
Ах да е некоја среќа да им средимевечерва на Чесиве 5-0, 6-0 во серија и да се изгубат од почеток!Нешто како Кометал со Ларвик или Шлагелсе, не се сеќавам точно во некое полуфинале беше таму изгубија 6-7 овде победија со 7-8...
Со Ларвик беше полуфинале 2002 кога го освоија. 9-0 им направивме на почетокот и не знаеја кај тераат после :)

За вечер...ова е тоа луѓе, ова е натпреварот да се биде или не, нешто што го чекаме со години наназад, а играчите што го чекаат цела своја кариера. Мислам дека ќе ни се падне идеалната комбинација, Шведска ќе тепа, ние ќе пружаме одлична партија со Чешка и двете екипи заедно ќе славиме, тие пласман понатаму, ние пренесување на 3 бода :vozbud: Покажаа досега дека можат, дека не се плашат, само им треба поголема концентрација и малку среќа.

Н А П Р Е Д М А К Е Д О Н И Ј А !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom