Македонија - Чешка - ОДИМЕ ВО БЕЛГРАД!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Може, може, го прифаќам Мартин за отворач... мислам дека он и со Грција за баскетот отвори тема...

Види Фотос ни е ко Кире, најдобар ама мора да отстапи сеа... :D

Ми фалат и песимистите на форумов со нивните постови... MarioGomez, IgorChete, аnyone !? :rolleyes:
Неможам да сум песимист за ракометариве, многу го поштувам Кире и сите играчи, најмногу тие на Металург, пошо редовно ги гледам. Секогаш давале максимум за репрезентација. За кошаркарите друго беше, Перо никогаш не ми бил меѓу омилените, а Владо дојде само со надеж дека ќе потпише договор со јака екипа. Не напаѓајте сега одма. Но ете, тие повеќе не израдуваа и заслужуваат голем респект. А ракометарите и да изгубат денес заслужуваат респект. Пошо играат со срце и се дојдени да победат, а и после првенството пак ќе играат во Металург и ќе земаат по 2000 евра плата, и нема да добијат милионски договори како Перо и Владо.

da otidese crazy in love drugo ke bese....ne ve sram ne ste ja druzele..............

Па што мислиш? :D :D Докажано е дека секогаш кога ќе се оддалечам од државава, постигнуваме успеси. :ROFLMAO:

Па
што не се пожали порано јас ќе те дружев:D

Да бе, сега на сите им текнува. :pos:

А бе, јас прашав за знамето каде е, не за одење во Ниш!:vozbud:

Сериозно, зошто го немаат извадено знамето????
Нели дозволија да се внесе?

Па што мислиш? :D :D Докажано е дека секогаш кога ќе се оддалечам од државава, постигнуваме успеси. :ROFLMAO:

1)Појди на македонско-српска граница
2)Помини ја границата
3)Остани во кафиќ кој е најблиску до границата до крајот на мечот
4)..............
5)Профит

Неможам да сум песимист за ракометариве, многу го поштувам Кире и сите играчи, најмногу тие на Металург, пошо редовно ги гледам. Секогаш давале максимум за репрезентација. За кошаркарите друго беше, Перо никогаш не ми бил меѓу омилените, а Владо дојде само со надеж дека ќе потпише договор со јака екипа. Не напаѓајте сега одма. Но ете, тие повеќе не израдуваа и заслужуваат голем респект. А ракометарите и да изгубат денес заслужуваат респект. Пошо играат со срце и се дојдени да победат, а и после првенството пак ќе играат во Металург и ќе земаат по 2000 евра плата, и нема да добијат милионски договори како Перо и Владо.

Не се согласувам со логиката. И кошаркарите и ракометарите го оставаат срцето на теренот. Понудите и договорите за кошаркарите дојдоа како резултат на успесите на репрезентацијата. Ако тоа се случи и со ракометаирите не верувам дека баш сите ќе останат да играт за Металург. Дали тогаш она што го мислиш за кошаркарите ќе го мислиш и за ракометарите? Сепак и едните и другите се професионалци а Европските и Светските првенства се најголема можност за промоција.

Добро се извинувам!
Абе дај нешто песимистички од тебе, секогаш кога удираш на песимизам Интер победува, дај и тука напише нешто :)
(ако си пишал претходно се извинувам, неам ништо читано наназад)

море шутрак, кажи дека ќе изгубиме само, не ти барам друго... :D

Уште мислам дека поразот од Германците има влијание врз нашиве.Се адевам дека го пребродиле поразот и дека ќе победат денеска.
За Македонија !

Абе дај нешто песимистички од тебе, секогаш кога удираш на песимизам Интер победува, дај и тука напише нешто :)
(ако си пишал претходно се извинувам, неам ништо читано наназад)

нема простор тука за песимисти...одиме на победа и готово!:)

ИДЕМЕ НА ПОБЕДААА!!!!! НАПРЕД МАКЕДОНИЈА!
одвај чекам

Сериозно, зошто го немаат извадено знамето????
Нели дозволија да се внесе?

Епа педерите дозволија на денот на почетокот на првенството, откако нашиве заминаа у Ниш. Знамето (сеуште) го нема затоа што не е земено таму. Бар такво инфо имам јас. :)

Ја мислам Шундо да направи сапрајз тактика. Кире да седи на клупа прво полувреме, гарант ќе ги збуниме:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom