Македонија - Чешка - ОДИМЕ ВО БЕЛГРАД!

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
M

Mario Gómez

Гостин
Може, може, го прифаќам Мартин за отворач... мислам дека он и со Грција за баскетот отвори тема...

Види Фотос ни е ко Кире, најдобар ама мора да отстапи сеа... :D

Ми фалат и песимистите на форумов со нивните постови... MarioGomez, IgorChete, аnyone !? :rolleyes:
Неможам да сум песимист за ракометариве, многу го поштувам Кире и сите играчи, најмногу тие на Металург, пошо редовно ги гледам. Секогаш давале максимум за репрезентација. За кошаркарите друго беше, Перо никогаш не ми бил меѓу омилените, а Владо дојде само со надеж дека ќе потпише договор со јака екипа. Не напаѓајте сега одма. Но ете, тие повеќе не израдуваа и заслужуваат голем респект. А ракометарите и да изгубат денес заслужуваат респект. Пошо играат со срце и се дојдени да победат, а и после првенството пак ќе играат во Металург и ќе земаат по 2000 евра плата, и нема да добијат милионски договори како Перо и Владо.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
da otidese crazy in love drugo ke bese....ne ve sram ne ste ja druzele..............
Па што мислиш? :D :D Докажано е дека секогаш кога ќе се оддалечам од државава, постигнуваме успеси. :ROFLMAO:

Па
што не се пожали порано јас ќе те дружев:D
Да бе, сега на сите им текнува. :pos:

А бе, јас прашав за знамето каде е, не за одење во Ниш!:vozbud:

Сериозно, зошто го немаат извадено знамето????
Нели дозволија да се внесе?

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Па што мислиш? :D :D Докажано е дека секогаш кога ќе се оддалечам од државава, постигнуваме успеси. :ROFLMAO:
1)Појди на македонско-српска граница
2)Помини ја границата
3)Остани во кафиќ кој е најблиску до границата до крајот на мечот
4)..............
5)Профит

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Неможам да сум песимист за ракометариве, многу го поштувам Кире и сите играчи, најмногу тие на Металург, пошо редовно ги гледам. Секогаш давале максимум за репрезентација. За кошаркарите друго беше, Перо никогаш не ми бил меѓу омилените, а Владо дојде само со надеж дека ќе потпише договор со јака екипа. Не напаѓајте сега одма. Но ете, тие повеќе не израдуваа и заслужуваат голем респект. А ракометарите и да изгубат денес заслужуваат респект. Пошо играат со срце и се дојдени да победат, а и после првенството пак ќе играат во Металург и ќе земаат по 2000 евра плата, и нема да добијат милионски договори како Перо и Владо.
Не се согласувам со логиката. И кошаркарите и ракометарите го оставаат срцето на теренот. Понудите и договорите за кошаркарите дојдоа како резултат на успесите на репрезентацијата. Ако тоа се случи и со ракометаирите не верувам дека баш сите ќе останат да играт за Металург. Дали тогаш она што го мислиш за кошаркарите ќе го мислиш и за ракометарите? Сепак и едните и другите се професионалци а Европските и Светските првенства се најголема можност за промоција.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Добро се извинувам!
Абе дај нешто песимистички од тебе, секогаш кога удираш на песимизам Интер победува, дај и тука напише нешто :)
(ако си пишал претходно се извинувам, неам ништо читано наназад)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
море шутрак, кажи дека ќе изгубиме само, не ти барам друго... :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Уште мислам дека поразот од Германците има влијание врз нашиве.Се адевам дека го пребродиле поразот и дека ќе победат денеска.
За Македонија !

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Абе дај нешто песимистички од тебе, секогаш кога удираш на песимизам Интер победува, дај и тука напише нешто :)
(ако си пишал претходно се извинувам, неам ништо читано наназад)
нема простор тука за песимисти...одиме на победа и готово!:)

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
ИДЕМЕ НА ПОБЕДААА!!!!! НАПРЕД МАКЕДОНИЈА!
одвај чекам

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Сериозно, зошто го немаат извадено знамето????
Нели дозволија да се внесе?
Епа педерите дозволија на денот на почетокот на првенството, откако нашиве заминаа у Ниш. Знамето (сеуште) го нема затоа што не е земено таму. Бар такво инфо имам јас. :)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ја мислам Шундо да направи сапрајз тактика. Кире да седи на клупа прво полувреме, гарант ќе ги збуниме:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom