Ел Класико: Реал Мадрид vs Барселона |Камп Ноу, 25.01.2011, 22:00h | Copa del Rey 1/4 Final

Кој оди во 1/2 финалето?

• Вкупно гласачи
    175
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Најбољи коментар од човек што не го гледал натпреварот...

Let me guess: Real pressed early, looked good, but Barcelona took control of the ball, the game, RM started kicking, Barca started diving?

Секој ебан пут го гледаме истото :D
Мурињо ќе пукне од мака

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Мурињо ако сака некогаш да го победи Барса, прво ќе треба да прави чистка во одбраната, нека почне прво од монстерот ПЕПЕ. Пепе, неможам да го разберам овој човек, сигурен сум после ова што се случи, дека овој човек не е нормален, и треба под итно да го прегледат специјалисти за мозоци(иако сумлјам дека има такво нешто овој).Јас вчера искрено бев за Реал, но кога видов како се понашат некои играчи на Реал,се ми беше јасно и дека пак ќе изгубат. Од Барса, само овој Бускетс беше човекот кој се понашаше како пиченце(иако изигра добро). Разликата помеѓу барса и реал е во тоа што едните играат мотивирано, додека другите играат со комплекси.

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
U koj segment od moite zborovi vide ti deka ja go branam Pepe , naucete se da replicirate :tapp:
Не е работата дали го браниш или не, ти рече за Руни дека требало да се среди па да збори за други исто тие ова и со Месси

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502
Најбољи коментар од човек што не го гледал натпреварот...

Let me guess: Real pressed early, looked good, but Barcelona took control of the ball, the game, RM started kicking, Barca started diving?

Секој ебан пут го гледаме истото :D
Мурињо ќе пукне од мака
Ама и ти не си ја гледал! Молим те посочи ми еднаш кога некој напраи дајв!

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Пепе свиња!!!
Срамота е за фудбалот таков човек да има на терен!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Вчера како и сите минати натпревари очекував да победи Реал М. , за нив сум поради циркусите на Мурињо и поради поранешниот играч на Манчестер Јунајтед (К.Роналдо), но секогаш и секогаш Барселона победува.
Не се толку Реал М. слаби колку што се Барселона јаки. Едноставно во моментов ќе си дозволам да речам дека се најкомплетен тим (тро голманската позиција ама нема врска).Мотивирани се играат од срце , си победија, ЧЕСТИТО!
Додека пак кај Реал М. сето платеници кој од кој, рака на срце клавам Касиљас е човек што игра од срце за Реал М. Јас не знам друг играч што игра од срце за Реал Мадрид , имаше неколку такви порано ама сите ги шитнаја како стоки .... Јбг :/ едноставно со пари не се купува се некогаш.. (трофеи)
Онај Контрао 30 мил. евра? За бек? За што за елементарна техника, дека во португалија ги дриблаше сите?
Овде тотално е изгубен, загубен во ШПАНИЈА! Па уште понашањето му е на ниво колку една ЖИВОТИЊА!
Овај психопатов Пепе не можам да го сварам во желудников!Кунг фу зафати прај, онај не е за втерен туку треба да оди во гладијаторски ринг!!!!
Овај човек игра со намера да повреди некој!Јас мислам дека време е да го избркаат од Реал М. или најмалку што можи да ја греј клупата, само во кризни моменти да влегува!

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Мурињо ако сака некогаш да го победи Барса, прво ќе треба да прави чистка во одбраната, нека почне прво од монстерот ПЕПЕ. Пепе, неможам да го разберам овој човек, сигурен сум после ова што се случи, дека овој човек не е нормален, и треба под итно да го прегледат специјалисти за мозоци(иако сумлјам дека има такво нешто овој).Јас вчера искрено бев за Реал, но кога видов како се понашат некои играчи на Реал,се ми беше јасно и дека пак ќе изгубат. Од Барса, само овој Бускетс беше човекот кој се понашаше како пиченце(иако изигра добро). Разликата помеѓу барса и реал е во тоа што едните играат мотивирано, додека другите играат со комплекси.
Ја па мислим не играт со комплекси. Коентрао дојде оваа сезона, Алтинтоп исто, Карвајо лани и уште некој што беа на теренот. Овие немаат комплекси, овие за мене се платеници кој играат за пари, а не за клубот. Ги побара Реал и тие веднаш отидоа, ипак е најтрофејниот клуб во свет кој не би сакал да игра, само што тие мислат со самото доаѓање титули одма ќе зимаат. Не го сакаат Реал, тие отидоа зашто мислеа титулите сами ќе си дојдат. Со толку имиња во тимот сепак пак слабо.
Треба една чистка да се отерасат од говедата и неспособните у тимот.
Пепе можеби има квалитети за дефанзивец ама најискрено такво говедо не заслужува да игра за Реал, е овој има комплекси па мислам дека само овој е искомплексиран зашто е психички нестабилен, глуп и iq<40. Коентрао незнам што му е финтата дали мислеше дека навивачите на Реал ќе го засакаат ако го удри Меси, сигурно си е тоа мислел така да направи име. Овие двајца нема да бидат ни пола од тоа што беа Салгадо, Хелгиера па и Иван Кампо. За другите што тогаш играа за Реал ќе биде срам да се споредуваат со овие португалци(и на Карвајо се мисли).
Додека не се отерасат вакви створења и се донесат играчи кој играат со срце за Реал како што е Касијас па и Рамос се повеќе и повеќе наликува на Мадрист.
Роналдо вчера се трудеше ептен.
Мурињо не е за Реал.

Член од
3 јули 2010
Мислења
1.230
Поени од реакции
1.863
Мурињо го уништи Ел Класико....

За Барселона сум, но не сакам да гледам утакмици како што се играат откако дојде Мурињо.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Ако и во купот Барса победи,ја освои примера,во ЛШ пак го победи Реал,е тогаш Перез треба убаво да се замисли и да смени тренер па и некои играчи,бидејќи некои од нив не заслужуваат да играат за таков клуб.
Јас да сум на место на Перез,почнувам од тренер.
Мурињо аут,заради тоа што е искомплексиран од Пеп и тешко ќе се врати на прав пат.На негово место Рајкард,човек на Барса,не гледам моментално друг тренер кој може да ја надигра Барса.
Касиљас-останува.
Десен бек-Иванович од Челзи,може да остане Марсело(ако не Енрике од Ливерпул),стопери Рамос и Вермален,средина Швајнштаингер,Озил,Кедира(може да го донесат и Силва или Де Роси).Роналдо,Ди Марија,Бензема.Резерви на првиот состав,Адан,Арбелоа,Марсело,Албиол,Варан,Ласана,Каљехон,Игуаин (овој често и у прв состав ќе упага) и уште некој.
Чаби Алонсо,Кака,Пепе,Карваљо,Коентрао сите Аут,бидејќи според моето не се достојни(немаат муда да играат со срце за клуб како Реал).
Јас мислам тебе да те ставиме тренер.Овака имаш способности за да водиш клуб :pos:.,

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Честито победа на БАРСА, иста песна пак, реал мизерен и беден, БАРСА моќна као и увек , реално против БАРСА еспањол одигра 5пати подобро него реал. Пепе право нек се прати на лечење дебил невиден, тој не зслужува топка фудбалска да фати, а не пак да игра фудбал.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
kako uspeale nekoi igrachi da go nosat dresot na real ne mi e jasno, dres kogo go nosele Zidan, Figo, Ronaldo, Raul, Hiero, Salgado, Carlos... Sega kakvi igrachi ima real?

Di Maria :facepalm:
Sahin :facepalm:
Marcelo:facepalm::facepalm:
Pepe:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Karvaljo :facepalm::facepalm::facepalm:
Kontrao :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Kedira:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Sve spansko (osven Kasiljas, Alonso i Ramos):facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Da zivee Murinjo, da bese drug trener na 12 mesto ke bea so vakvi "igrachi"

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom