Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ovoj Marin go znae nekoj osven po YouTube? Isto i za Lucas ke prasav ama tesko deka nekoj sledni brazilsko.

Samo Ganso da ne dojde vo Inter. On znae kolku sto znam jas da igram fudbal.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.045
Поени од реакции
1.170
Tи зборам за играч ко Пато, или Кака, се знаеше дека се супер фудбалери уште пред да дојдат во Милан а не некои анонимуси, Kоутињо врска си нема со ваквиве, он ни во Васко не беше првотимец, не можеше ни на јутуб видео да се најде за него, се некои аматерски снимки од 2-3 паса што направил и дрибилинзи..
За Бразил е готов производ и иден репрезентативец Лукас, тоа сигурно, ко Нејмар што е или Гансо, он во таа група на фудбалери спаѓа.
Коутињо не беше никаков ризик, го земаа ко слободен играч, го потпишаа кога имаше 17 или 16 години, не ми текнува, чекаа 18 да наполни за да го земат.

Инаку секој трансфер, секоја голема инвестиција е ризик. Кварезма и Мансини 30м евра ги чинеа па никому ништо, си тераше Мурињо без нив, сеа глупо е да се коби за секоја наредна голема инвестиција, ако воопшто и ја направат зимоска.
И Тевез е ризик, знаејќи го каков карактер е, па ја лично неам ништо против него, и Јоветич такоџе, лани искина лигаменти цела сезона не играше, а под 20м евра нема шанси да се земе.
Го споредив со Кутињо бидејки и двајцата се иста генерација играчи, имаат сличен учинок за репрезентацијата на Бразил у20.
Е сега како ке се снајде Лукас во Интер би било само предвидување.

Постои ризик за секој играч кој ја менува средината, тоа не го оспорувам. Сепак кога се работи за готов играч ризикот е многу помал. Тевез е играч кој одигра одлични сезони во Премиер Лигата во екипи како Сити и Јунајтед. Јас сум убеден дека лесно ке се снајде и во Интер, и тука единствен ризик е карактерот на Играчот.
За тие пари може да се купи еден Лаввеци, игра неколку одлични сезони во Наполи и проверен играч во калчото.

Член од
20 јули 2011
Мислења
55
Поени од реакции
5
А никој не може да знае и Лавеци како ке се покаже во Интер.Како што спомнал Syn погоре,Мансини беше звер во Рома,газеше на секоја утакмица,дојде кај нас,FAIL!отиде кај комшиките исти к..!Многу зависи и од психата на играчот,како се снаоѓа со притисокот да се игра за голем клуб,колку слобода ке му дадат во играта!Кога ке грмне Џузепе Меаца од свирежи ако врзе 2-3 утакмици лоши ке му се стресе ноџето..истото му се дешава и на Зарате сеа..далеку од дрво играч е,ама по мене притисокот го изеде.Се труди да се докаже,ама од грешка во грешка влегува...не викам дека Лавеци би бил пропаст кај нас со сигурност,а Лукас би бил звер и подобар од Меси.Психичката спремност и како ќе се снајде во играта на една екипа се клучни колку ке успее некој фудбалер во тимот...по мое скромно мислење...

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Ovoj Marin go znae nekoj osven po YouTube? Isto i za Lucas ke prasav ama tesko deka nekoj sledni brazilsko.

Samo Ganso da ne dojde vo Inter. On znae kolku sto znam jas da igram fudbal.
Марин не го знаеш, Гансо го знаеш :)
Марин е ѕвер играч и во нормални околности може да го шитнат за 20-25+ милиони ама Вердер се во финансиска криза и неможат да им дадат нови договори со повеќе пари (Озил) и ги продаваат ептен евтино. Ако за Озил Реал даде 15 милиона тогаш ние можеме да го земем Марин за 10-15 милиона. Марин може да игра полушпиц и лево и десно крило

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
кој гледаше реал - барселона .... сам нека заклучи колкаво е значењето на камбијасо за интер.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.303
Форлан еден месец во аут!!!

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
И министри за одбрана како Лусио и Самуел. Такви офсајд стапици за доручек јадат.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Ете му шанса на Зарате да се докаже, дај боже да добие шанса.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.759
кој гледаше реал - барселона .... сам нека заклучи колкаво е значењето на камбијасо за интер.
Meне на ова ми текна Алонсо коа го видов као изгуби топка на своја половина, четворка ко Камби - Самуел - Лусио - Занети за одбрана Мур до крај на своја кариера нема да има, затоа и ми е чудно што форсира просеци ко Карваљо ( неговата огромна желба за Интер ) и оној Пепе гадон, со оглед на фактот дека знае што треба за Барса не ми е јасен али кој ги ебе на крај краева.

Иначе за погоре, Лавеци, ко прво Мансини и Кварезма дојдоа за систем кој Мурињо не можеше да го имплементира во Италија и тоа ги изеде таа година, им падна самодоверба, форма, фановите ги нејќеа, поготово Кварезма, во Италија Мур и ретко ја користеше и онаа 4231 формација со која освои ЛШ, повеќе идеше на 4312, во скоро 85% од натпреварите. Едноставно дојдоа во погрешно време у Интер и бидна, толку треба во фудбалот. За Мансини не ми е многу криво али за Кварезма ептен ми е,

Ја сум убеден дека Лавеци ќе успее во Интер без проблем, за ваков формат на Раниери е створен, под претпоставка дека Ранко ќе биде тука и наредната година, не го очекував ова али по она што се дешава последниов период може да ја добие таа шанса.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Tи зборам за играч ко Пато, или Кака, се знаеше дека се супер фудбалери уште пред да дојдат во Милан а не некои анонимуси, Kоутињо врска си нема со ваквиве, он ни во Васко не беше првотимец, не можеше ни на јутуб видео да се најде за него, се некои аматерски снимки од 2-3 паса што направил и дрибилинзи..
За Бразил е готов производ и иден репрезентативец Лукас, тоа сигурно, ко Нејмар што е или Гансо, он во таа група на фудбалери спаѓа.
Коутињо не беше никаков ризик, го земаа ко слободен играч, го потпишаа кога имаше 17 или 16 години, не ми текнува, чекаа 18 да наполни за да го земат.

Инаку секој трансфер, секоја голема инвестиција е ризик. Кварезма и Мансини 30м евра ги чинеа па никому ништо, си тераше Мурињо без нив, сеа глупо е да се коби за секоја наредна голема инвестиција, ако воопшто и ја направат зимоска.
И Тевез е ризик, знаејќи го каков карактер е, па ја лично неам ништо против него, и Јоветич такоџе, лани искина лигаменти цела сезона не играше, а под 20м евра нема шанси да се земе.
Грешка си. Го земаа за скоро 4 милиони евра. И да, ризик беше бидејќи и јас мислам дека го потпишаа уште на 16-17 години а секогаш е ризик да потрошиш пари за дете од 16 години.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Мислам , значи МИСЛАМ дека вечерва Мурињо е свесен каква грешка направи што си отиде од Интер .

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.759
3.8, во секој случај не е многу во денешно време, скоро ништо, не може да се каже дека е некаков ризик во стил инвестирале многу а ништо не добиле, и да се споредува со инвестиција од 25-30м евра за Лукас или некој ко него.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Го споредив со Кутињо бидејки и двајцата се иста генерација играчи, имаат сличен учинок за репрезентацијата на Бразил у20.
Е сега како ке се снајде Лукас во Интер би било само предвидување.

Постои ризик за секој играч кој ја менува средината, тоа не го оспорувам. Сепак кога се работи за готов играч ризикот е многу помал. Тевез е играч кој одигра одлични сезони во Премиер Лигата во екипи како Сити и Јунајтед. Јас сум убеден дека лесно ке се снајде и во Интер, и тука единствен ризик е карактерот на Играчот.
За тие пари може да се купи еден Лаввеци, игра неколку одлични сезони во Наполи и проверен играч во калчото.
Грешка си :)

Лукас не играше во Бразил у20, бидејќи играше за првиот тим на Бразил на Копа Америка.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.759
Мислам , значи МИСЛАМ дека вечерва Мурињо е свесен каква грешка направи што си отиде од Интер .
naaah, он е ловец на предизвици, како и да е сакаше да освојува трофеи во трите најдобри првенства во Европа, така да му чуе. Моментално башка 5 бода им бега на Барса а ги измачкаа на леб и Севиља и Валенсија на гости, за грешка може да се збори тек кога ќе го отпуштат, т.е., ако го отпуштат, сезонава ако освои ПЛ неговата мисија ќе е успешна за останатото к*р го боли, ќе си остане единствен во тој поглед.

И самиот кажа дека можел комотно да остане во Интер каде што беше бог, многу добро знаеше што прави, од една страна јавна тајна беше дека ќе заминува во Реал во иднина, од друга и самиот беше свесен дека кат-тад Реал ќе ангажираат добар тренер па шанса да ги води прашање е дали во блиска иднина ќе му се пружеше и тоа е тоа.

Кој ги ебе.

Kajgana Shop

На врв Bottom