Го споредив со Кутињо бидејки и двајцата се иста генерација играчи, имаат сличен учинок за репрезентацијата на Бразил у20.Tи зборам за играч ко Пато, или Кака, се знаеше дека се супер фудбалери уште пред да дојдат во Милан а не некои анонимуси, Kоутињо врска си нема со ваквиве, он ни во Васко не беше првотимец, не можеше ни на јутуб видео да се најде за него, се некои аматерски снимки од 2-3 паса што направил и дрибилинзи..
За Бразил е готов производ и иден репрезентативец Лукас, тоа сигурно, ко Нејмар што е или Гансо, он во таа група на фудбалери спаѓа.
Коутињо не беше никаков ризик, го земаа ко слободен играч, го потпишаа кога имаше 17 или 16 години, не ми текнува, чекаа 18 да наполни за да го земат.
Инаку секој трансфер, секоја голема инвестиција е ризик. Кварезма и Мансини 30м евра ги чинеа па никому ништо, си тераше Мурињо без нив, сеа глупо е да се коби за секоја наредна голема инвестиција, ако воопшто и ја направат зимоска.
И Тевез е ризик, знаејќи го каков карактер е, па ја лично неам ништо против него, и Јоветич такоџе, лани искина лигаменти цела сезона не играше, а под 20м евра нема шанси да се земе.
Марин не го знаеш, Гансо го знаешOvoj Marin go znae nekoj osven po YouTube? Isto i za Lucas ke prasav ama tesko deka nekoj sledni brazilsko.
Samo Ganso da ne dojde vo Inter. On znae kolku sto znam jas da igram fudbal.
Meне на ова ми текна Алонсо коа го видов као изгуби топка на своја половина, четворка ко Камби - Самуел - Лусио - Занети за одбрана Мур до крај на своја кариера нема да има, затоа и ми е чудно што форсира просеци ко Карваљо ( неговата огромна желба за Интер ) и оној Пепе гадон, со оглед на фактот дека знае што треба за Барса не ми е јасен али кој ги ебе на крај краева.кој гледаше реал - барселона .... сам нека заклучи колкаво е значењето на камбијасо за интер.
Грешка си. Го земаа за скоро 4 милиони евра. И да, ризик беше бидејќи и јас мислам дека го потпишаа уште на 16-17 години а секогаш е ризик да потрошиш пари за дете од 16 години.Tи зборам за играч ко Пато, или Кака, се знаеше дека се супер фудбалери уште пред да дојдат во Милан а не некои анонимуси, Kоутињо врска си нема со ваквиве, он ни во Васко не беше првотимец, не можеше ни на јутуб видео да се најде за него, се некои аматерски снимки од 2-3 паса што направил и дрибилинзи..
За Бразил е готов производ и иден репрезентативец Лукас, тоа сигурно, ко Нејмар што е или Гансо, он во таа група на фудбалери спаѓа.
Коутињо не беше никаков ризик, го земаа ко слободен играч, го потпишаа кога имаше 17 или 16 години, не ми текнува, чекаа 18 да наполни за да го земат.
Инаку секој трансфер, секоја голема инвестиција е ризик. Кварезма и Мансини 30м евра ги чинеа па никому ништо, си тераше Мурињо без нив, сеа глупо е да се коби за секоја наредна голема инвестиција, ако воопшто и ја направат зимоска.
И Тевез е ризик, знаејќи го каков карактер е, па ја лично неам ништо против него, и Јоветич такоџе, лани искина лигаменти цела сезона не играше, а под 20м евра нема шанси да се земе.
Грешка сиГо споредив со Кутињо бидејки и двајцата се иста генерација играчи, имаат сличен учинок за репрезентацијата на Бразил у20.
Е сега како ке се снајде Лукас во Интер би било само предвидување.
Постои ризик за секој играч кој ја менува средината, тоа не го оспорувам. Сепак кога се работи за готов играч ризикот е многу помал. Тевез е играч кој одигра одлични сезони во Премиер Лигата во екипи како Сити и Јунајтед. Јас сум убеден дека лесно ке се снајде и во Интер, и тука единствен ризик е карактерот на Играчот.
За тие пари може да се купи еден Лаввеци, игра неколку одлични сезони во Наполи и проверен играч во калчото.
naaah, он е ловец на предизвици, како и да е сакаше да освојува трофеи во трите најдобри првенства во Европа, така да му чуе. Моментално башка 5 бода им бега на Барса а ги измачкаа на леб и Севиља и Валенсија на гости, за грешка може да се збори тек кога ќе го отпуштат, т.е., ако го отпуштат, сезонава ако освои ПЛ неговата мисија ќе е успешна за останатото к*р го боли, ќе си остане единствен во тој поглед.Мислам , значи МИСЛАМ дека вечерва Мурињо е свесен каква грешка направи што си отиде од Интер .