Нападнато момче поради тоа што имал "коси" очи?

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Тоа беше во знак на револт и бидејќи имам негативно мислење за американците во глобала...Инаку знам дека има и кај нас вакви работи , сум се нашол и јас во такви ситуации, не до толку сложени...
Ама мислам дека во Америка тоа е повеќе изразено, претежно по расна основа.
Како е во Америка тоа поизразено?
САД се 300 милиона народ со сите можни раси и народи.
Ние сме 2 милиона народ со дупло повеќе омраза.
И јас би генерализирал за нив ако знаев дека ние сме поарни, ама за жал, не сме.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Клошари 5 на 1 .... ај сам на сам мажишта прајте се .... ама косиот знајт карате сапун ќе ги напрајт

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Како е во Америка тоа поизразено?
САД се 300 милиона народ со сите можни раси и народи.
Ние сме 2 милиона народ со дупло повеќе омраза.
И јас би генерализирал за нив ако знаев дека ние сме поарни, ама за жал, не сме.
Ај те молам пошто те гледам експерт објасни ни на нас Македонците зошто и кого мразиме дупло повеќе и кога сме се нашле во ваква слична ситуација... те частам пиво ако успееш во тоа.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ај те молам пошто те гледам експерт објасни ни на нас Македонците зошто и кого мразиме дупло повеќе и кога сме се нашле во ваква слична ситуација... те частам пиво ако успееш во тоа.
И за љубов и за омраза се потребни двајца, не сакам да кажам дека само македонците или само албанците се ‘виновни‘, а за слични ситуации сум бил сведок на многу.

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
И за љубов и за омраза се потребни двајца, не сакам да кажам дека само македонците или само албанците се ‘виновни‘, а за слични ситуации сум бил сведок на многу.
Мислам дека на сите па дури и на тебе ти е јасно кои се планинците и кое им е нивото на култура. Со живот гарантирам дека Македонец прв не почнува, многу ретко се случува тоа, му иде нешто како исклучок од правило.

Член од
18 јули 2010
Мислења
278
Поени од реакции
177
21 август 2001
мене секој божји ден оваа слика ми е пред очи

Затоа ќе ги мразам Албанците се додека сум жив од дното на душата. Тоа е нешто што треба да го осеќа секој прав македонец.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
коментар од видеото..

I'm sorry but the guy who got beat up was part of a group of 20 people, that beat up one of the guys in this video, so he deserved his beating because he wasn't innocent.
Go to 1:47 and listen, one of the guys says: You fuckin' jump me with 20 people! You think that's funny?
Plus most of the guys beating him were Asian, so it wasn't racially motivated. See all the sides before reaching a conclusion.

П.С да беше некое македонче место овјој азиецов ја сим 1000% сигурен дека се ке дадеше од себе да фати еден. а ако го фатеше ке му ја изместеше фацата. 100000% сум сигурен у ова!

Serengeti

Има само една вистина сето друго е лага
Член од
4 февруари 2009
Мислења
260
Поени од реакции
63
OK и да имало некоја прича позади ова, зашто користат камера зашто додека маваат првично сакаат да остават впечаток на камерата, свесни се дека ги снима свесно го повредуваат зашто нормално после видеово ќе бидат популарни кај нивните врсници али пак од друга страна ќе го јадат кривично и "парично".

gospel&Diabolical Divine

емоционално мртов
Член од
18 јануари 2011
Мислења
83
Поени од реакции
201
21 август 2001

Затоа ќе ги мразам Албанците се додека сум жив од дното на душата. Тоа е нешто што треба да го осеќа секој прав македонец.
Од криви очи замина на војната 2001, што ли друго ќе видам на форумов. Ако ги мразиш ондак шо изиграваш револуционер на тастатура, на калето кај беше?
Седеше дома чекаше да дадат live пренос.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.908
Поени од реакции
7.476
Го гледам видеово пак..и не сваќам како типчево издржи да не удри ниеден...па толку да ме млатат некој ќе го изеде поштено...и онака више ме тепаат...јебига...копуци.
Ќе им го дотера некој умот..нека продолжат така.(n)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Го гледам видеово пак..и не сваќам како типчево издржи да не удри ниеден...па толку да ме млатат некој ќе го изеде поштено...и онака више ме тепаат...јебига...копуци.
Ќе им го дотера некој умот..нека продолжат така.(n)
Ако си се нашол во слична ситуација, би знаел дека најпаметно е да си седиш мадро и да стиснеш заби.
Ако удриш еден/двајца нема ништо да постигнеш освен да ги разлутиш уште повеќе.
Едноставно чекај шанса да избегаш, не можеш ништо повеќе во ваква ситуација.
--- надополнето: 18 јануари 2012 во 11:49 ---
21 август 2001

И ги мразиш сите албанци од Македонија заради некои терористи коишто воопшто и не се од Македонија?

Дали треба и сите албанци муслимани да ги мразат сите македонци заради палењето и рушењето на џамијата во Прилеп?

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.908
Поени од реакции
7.476
Ако си се нашол во слична ситуација, би знаел дека најпаметно е да си седиш мадро и да стиснеш заби.

И ги мразиш сите албанци од Македонија заради некои терористи коишто воопшто и не се од Македонија?

Дали треба и сите албанци муслимани да ги мразат сите македонци заради палењето и рушењето на џамијата во Прилеп?
Се е до човекот...не дека се јачам нешто ама рефлексно ќе удрам некој тоа е сигурно...кој фактор е типот мене да ме чепка бе? Сега зборам од моја гледна точка,не знам зашто го тепаат,можеби си го заслужил тоа,но во спротивно...не зезај:D
Може ќе ги разлутам повеќе ама нема шанса да трпам некој да ме замара посебно ако не сум му наштетил...нема да си пројдат така лесно мангупиве.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554

Јеботе која паралела повлече.

Kajgana Shop

На врв Bottom