Нападнато момче поради тоа што имал "коси" очи?

Serengeti

Има само една вистина сето друго е лага
Член од
4 февруари 2009
Мислења
260
Поени од реакции
63
А шо му викат нига цело време? :pos:Да не си имат помислено дека црнец е?
Да бе стварно и јас приметив Нига Нига, кој знае кога тепаат црнци што зборат

?

..........

Гостин
А шо му викат нига цело време? :pos:Да не си имат помислено дека црнец е?
Се палт на нигери гангстери, гледале на тв или на нет....нешто слично што кај нас се полат и мемати, секое втор копињ е полат или мемати.....

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.629
Мене во старата добра дискотека Медуза, давната 94/95 чинам беше 15 души ќе ме тепаа за малку оти гледав: што гледаш бе? Секогаш се случувало и ќе се случува банална причина, тоа се вика челичење и се јавува јај деца на возраст од 12-18 години

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Кретеноидни морони....

Ама еден wtf момент... покрај нивното нигер нигер.. I'm Jewish ???

Serengeti

Член од
4 февруари 2009
Мислења
260
Поени од реакции
63
Да му можам би му направил респонд на видеово за секој кој што се прави силен има и посилен видео е топ за вакви типчиња само вака

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.629
Да му можам би му направил респонд на видеово за секој кој што се прави силен има и посилен видео е топ за вакви типчиња само вака
Музикава, карактеров, ситуацијава и зафатов може да се искористат во видеоигра, може да се вика The Crouching Russian.

He is not Fat, he is Big Boned

K

kalimer0

Гостин
Е тие жолти со коси очи знаат најмногу боречки вештини, таков им е менталитетот никогаш покорни. Па овие "тепачиве" ако бидат сретнати 1 на 1 за некоја недела нека не се чудат.
Имаат среќа што жртвата е мирно дете инаку барем 3-4 од нив ќе завршеа со крвави носови а другите ќе избегаа.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.629
Е тие жолти со коси очи знаат најмногу боречки вештини, таков им е менталитетот никогаш покорни. Па овие "тепачиве" ако бидат сретнати 1 на 1 за некоја недела нека не се чудат.
На времето ко излегоја карате филмовите им се направи на луѓево филм дека сите закосени знаат боречки вештини, тоа еднаш беше искористено во филм, и еве го сега на форум...

• Ми се допаѓа
Reactions: Xak
K

kalimer0

Гостин
На времето ко излегоја карате филмовите им се направи на луѓево филм дека сите закосени знаат боречки вештини, тоа еднаш беше искористено во филм, и еве го сега на форум...
Јасно ми е дека не се сите тепачи и самиот кажав дека детето е мирно ама има нешто штом сите древни боречки вештини се појавиле на овој континент. Биле приморани да се бранат.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.379
најдов подолго видео, на крајот не само шо ќе остани на нозе туку и ќе му избега, а овие ќе си го кркат веќе му ги најдоја имињата

WESLEY WU - grey hoodie, main kid attacking the man, deleted facebook.

EASLEY WU - big puffy jackey with fur hood, blue striped adidas pants

RAYMOND PALOMINO - white guy with no mask

TODD RAMOS - grey and black hoodie

JOHNNY LI - blue hoodie and blue snap back on

DANNY HUI - dressed in all black

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
He called me fat, I called him an ambulance. :pos:
Овие почнаа ко на шала ама кад камера роља уз хормонален дисбаланс.. патетична комбинација.

Само не драматизирајте, од ваков ќотек не се умира. Така растат децата.

Serengeti

Член од
4 февруари 2009
Мислења
260
Поени од реакции
63
He called me fat, I called him an ambulance. :pos:
Овие почнаа ко на шала ама кад камера роља уз хормонален дисбаланс.. патетична комбинација.

Само не драматизирајте, од ваков ќотек не се умира. Така растат децата.
како бе брат не се умира едниот од нив му правеше зафат на грло, ако не се спротиставуваше може да го угуши, среќа што имаше наплив на андреналин што по мое мислење тоа и му беше спасот од ситуацијава...и јас сум јадел ќутек али ова е премногу за мене може за тебе не

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.629
Јасно ми е дека не се сите тепачи и самиот кажав дека детето е мирно ама има нешто штом сите древни боречки вештини се појавиле на овој континент. Биле приморани да се бранат.
Биле приморани да се бранат, а сега се приморани само да работат и спијат...сега се бранат само со клик клик клик

Kajgana Shop

На врв Bottom