Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Во дененшниот број на српски Блиц се дели бесплатно ваучер во вредност од 5 евра за онлајн кладење на bet-at-home.
Јас сега го купив и го внесов кодот од ваучерот и веднаш ми даде 5 евра. Така да кој сака 5 евра трк нека го бара весникот 20 денари е и би требало да го има во секоја трафика.
Сега дознав па затоа волку касно пишав.
А да ми купиш и мене еден весник со кодот...а јас од тие 5 евра да ти префрлам после 2 евра за услугата?

Оти у Велес нема шанси да го најдам.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Утре колкав ќе биде хендикепот на Германија-Македонија?
Штом изгубија Германците а ние нерешено изигравме ваљда околу 2.5,3.5?

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Утре колкав ќе биде хендикепот на Германија-Македонија?
Штом изгубија Германците а ние нерешено изигравме ваљда околу 2.5,3.5?
Истово и ја се прашував.Со оглед на тоа дека е 1.50 коефициентот мислам дека 2.5 ќе е.

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Знае некој колку е хендикепот за вкупно голови?
Мислам дека минус ќе биде, пошо Германија увек играат добра одбрана, исто и ние..
--- надополнето: 16 јануари 2012 во 22:22 ---
Мислам дека минус ќе биде, пошо Германија увек играат добра одбрана, исто и ние..

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
--- надополнето: 16 јануари 2012 во 22:22 ---
на последниот натпревар меѓу македонија и германија паднаа 56 гола (23:33 за Германија). е сега германциве со овој состав нема шанси да ни дадат ни 30 гола (максимум 26 по мене), а и ние сме подобри и поискусни од тогаш, па мислам дека на утакмицата ќе паднат максимум 54 гола!

кога играм некоја утакмица на кошеви/голови во ракомет и сл. прво не го гледам хендикепот, туку правам моја прогноза на голови, па дури после гледам хендикеп. така и сега. доколку е дадено над 54,5 ќе играм над. ама прво ми е на контрахенди за македонија!!!
позз

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
А да ми купиш и мене еден весник со кодот...а јас од тие 5 евра да ти префрлам после 2 евра за услугата?

Оти у Велес нема шанси да го најдам.
Имаше и во Велес лани јас земав но мислам во спрскиот тип имаше..

да не бидам оф
Минесота +192.5

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596

да не бидам оф
Минесота +192.5
Што мислиш ќе излезе ли Њу Јорк - Феникс 1 утревечер ? Њу Јорк имаат 3 порази по ред а Феникс 4 :)
--- надополнето: 16 јануари 2012 во 23:57 ---

да не бидам оф
Минесота +192.5
Што мислиш ќе излезе ли Њу Јорк - Феникс 1 утревечер ? Њу Јорк имаат 3 порази по ред а Феникс 4 :)

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Дај бе пишете нешто за утре/денес

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Србија - Германија Х1(-4,5) Ватерполо 1,85 бвин (сигурно е поголем коеф.во кладилнициве)... според мене би требало да влезе ова , не се мн јаки германците во ватерполо , србија еден од главните претенденти за титула , то е то

М

Мартин`

Гостин
Колку е коефициентот за Македонија против Грција во ватерполо (во нашиве кладилници) ??

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
како се пишува хендикепот на тикет за ракометот ?

Kajgana Shop

На врв Bottom