Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Во дененшниот број на српски Блиц се дели бесплатно ваучер во вредност од 5 евра за онлајн кладење на bet-at-home.
Јас сега го купив и го внесов кодот од ваучерот и веднаш ми даде 5 евра. Така да кој сака 5 евра трк нека го бара весникот 20 денари е и би требало да го има во секоја трафика.
Сега дознав па затоа волку касно пишав.
А да ми купиш и мене еден весник со кодот...а јас од тие 5 евра да ти префрлам после 2 евра за услугата?

Оти у Велес нема шанси да го најдам.

Утре колкав ќе биде хендикепот на Германија-Македонија?
Штом изгубија Германците а ние нерешено изигравме ваљда околу 2.5,3.5?

Утре колкав ќе биде хендикепот на Германија-Македонија?
Штом изгубија Германците а ние нерешено изигравме ваљда околу 2.5,3.5?

Истово и ја се прашував.Со оглед на тоа дека е 1.50 коефициентот мислам дека 2.5 ќе е.

Знае некој колку е хендикепот за вкупно голови?
Мислам дека минус ќе биде, пошо Германија увек играат добра одбрана, исто и ние..
--- надополнето: 16 јануари 2012 во 22:22 ---
Мислам дека минус ќе биде, пошо Германија увек играат добра одбрана, исто и ние..

--- надополнето: 16 јануари 2012 во 22:22 ---

на последниот натпревар меѓу македонија и германија паднаа 56 гола (23:33 за Германија). е сега германциве со овој состав нема шанси да ни дадат ни 30 гола (максимум 26 по мене), а и ние сме подобри и поискусни од тогаш, па мислам дека на утакмицата ќе паднат максимум 54 гола!

кога играм некоја утакмица на кошеви/голови во ракомет и сл. прво не го гледам хендикепот, туку правам моја прогноза на голови, па дури после гледам хендикеп. така и сега. доколку е дадено над 54,5 ќе играм над. ама прво ми е на контрахенди за македонија!!!
позз

А да ми купиш и мене еден весник со кодот...а јас од тие 5 евра да ти префрлам после 2 евра за услугата?

Оти у Велес нема шанси да го најдам.

Имаше и во Велес лани јас земав но мислам во спрскиот тип имаше..

да не бидам оф
Минесота +192.5

да не бидам оф
Минесота +192.5

Што мислиш ќе излезе ли Њу Јорк - Феникс 1 утревечер ? Њу Јорк имаат 3 порази по ред а Феникс 4 :)
--- надополнето: 16 јануари 2012 во 23:57 ---

да не бидам оф
Минесота +192.5

Што мислиш ќе излезе ли Њу Јорк - Феникс 1 утревечер ? Њу Јорк имаат 3 порази по ред а Феникс 4 :)

Дај бе пишете нешто за утре/денес

Србија - Германија Х1(-4,5) Ватерполо 1,85 бвин (сигурно е поголем коеф.во кладилнициве)... според мене би требало да влезе ова , не се мн јаки германците во ватерполо , србија еден од главните претенденти за титула , то е то

Колку е коефициентот за Македонија против Грција во ватерполо (во нашиве кладилници) ??

како се пишува хендикепот на тикет за ракометот ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom