Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Јас па најдов да реплицирам на најголемиот трол што се прави експерт на форумот за фудбал.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Јас па најдов да реплицирам на најголемиот трол што се прави експерт на форумот за фудбал.
Малку нападен сум , обично таков сум јбг , кавгаџија човек , адека сум трол што се правам експерт НЕ СУМ!
Самиот не си се научил , видел нешто туку само да се коментира.
Тролот си ти тука , и ти објаснив што и како стое ситуацијата и како беше .... Не ме замарај повеќе, луѓе има овде што сакаат нешто навистина интересно да прочитаат,а не да си мериме на кој му е најдолг....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Гомез, Кудичини слаби ли се ?
Гомез изминатата сезона ги чинеше Тотенхем влез во ЛШ, премногу киксови направи вториот дел од сезоната и изгледа ја изгуби довербата кај Хари :) А Кудичини во Англија е познат како најдобриот втор голман на светот, не ми се верува дека и во Тотенхем би успеал да се наметне на првата позиција ако Фридел се пензионира летово.

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
На деца 16 години што гледат бандини и турските срања ќе им се објаснува фудбал.

Гомез има јаки рефлекси ама и прави по некој кикс што најчесто резултира со гол у неговата мрежа, Кудичини е доста квалитетен голман само што кога бранеше за Челзи ти не си ни знаел дека има други тимови у Англија освен МанЈу. Го мачат повредите ептен поточно зглобот, така да за разлика од другите конкуренти за место во ЛШ имаат добри замени на голманската позиција. Челзи освен Чех во нивниот тим ги има Хиларио и Трнбул мислам, Арсенал Фабијански и Алмунија, па кога би ги споредувал Тотенхем има подобри замени од Челзи, а за со Арсенал се тука некаде. И толку од мене иди гледај Сител една недела рекламират некоја нова серија ќе почне оди гледај немој почетокот да испуштиш :vozbud:

Џену ова не е реплика на тебе него на тој другиот тмТХе

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Blackburn defender Chris Samba has handed in a transfer request.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ајде Ари, ти си на потег :)

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.194
Поени од реакции
8.278
Уште еднаш да кажам Милнер и Бери нема што да бараат во Сити или во друг појак клуб, они се за некој просечен тим.
Голема штета што тие 2 играат за Репрезентација, жално ама вистинито.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
На деца 16 години што гледат бандини и турските срања ќе им се објаснува фудбал.

Гомез има јаки рефлекси ама и прави по некој кикс што најчесто резултира со гол у неговата мрежа, Кудичини е доста квалитетен голман само што кога бранеше за Челзи ти не си ни знаел дека има други тимови у Англија освен МанЈу. Го мачат повредите ептен поточно зглобот, така да за разлика од другите конкуренти за место во ЛШ имаат добри замени на голманската позиција. Челзи освен Чех во нивниот тим ги има Хиларио и Трнбул мислам, Арсенал Фабијански и Алмунија, па кога би ги споредувал Тотенхем има подобри замени од Челзи, а за со Арсенал се тука некаде. И толку од мене иди гледај Сител една недела рекламират некоја нова серија ќе почне оди гледај немој почетокот да испуштиш :vozbud:

Џену ова не е реплика на тебе него на тој другиот тмТХе
Немој ти мене да ми судиш што сум гледал како сум гледал и какви серии сум гледал.Ич да не те боли тулето шо гледам.
Овде јасно и гласно ти реков дека Гомез прави грешки, и ти самиот си потврди, ама прави ама и не прави ?
Е шо е то ? Не ми глуми овде некојси оти сите ве знам колку чините.
И? Што ако имаат замени? Зарем ротира некој како Фергусон што прави со Де Геа и Линдегард? Никој нема јајца , сите имаат лешници меѓу нозе, зато е така. Џабе ти мене овде ми филозофираш кога и самиот знаеш дека не си во право.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И тоа Милнер го купија за 27 мил.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
На две минути до крајот, на мечот на DW стадионот во Виган, Еткинсон направи најголем кикс до сега (во неговата кариера). При една топка од Клиши кон Агуеро, еден од одбранбените играчи на Виган, ја фати топката со рака, како во кошарката, и притоа спречи 100% шанса на Агуеро за водство од 0-2 за неговиот тим. Имено, топката одеше преку него, и заминуваше кон Агуеро, притоа немајќи друга шанса за да ја запри топката, со скок во вис, и фаќање на топката со рака, Еткинсон додели само жолт картон. Според судиските учебници, ваков старт е чист црвен картон, со 4 меча суспензија неиграње, но Еткинсон остана слеп. Манчини беше бесен, и изјави дека ќе се обрати во ФА за да превземат акција.

Ееееееееееееее судии бе, судии, свестете се. :tapp::tapp:
--- надополнето: 16 јануари 2012 во 23:45 ---
Немој ти мене да ми судиш што сум гледал како сум гледал и какви серии сум гледал.Ич да не те боли тулето шо гледам.
Овде јасно и гласно ти реков дека Гомез прави грешки, и ти самиот си потврди, ама прави ама и не прави ?
Е шо е то ? Не ми глуми овде некојси оти сите ве знам колку чините.
И? Што ако имаат замени? Зарем ротира некој како Фергусон што прави со Де Геа и Линдегард? Никој нема јајца , сите имаат лешници меѓу нозе, зато е така. Џабе ти мене овде ми филозофираш кога и самиот знаеш дека не си во право.
Не знаев дека така се мерело, кој има јајца, а кој не. Јас пак мислев, дека тој шо ја клеца жената на братот(снаата), е тој има јајца.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А не кажуваш дека требаше да има пенал за Виган уште во втора минута ? :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
@ Makedonec_7 сеа ќе ми вадиш дел по дел од постот?
Од цел пост се фати на то, па ептен сте буквалисти. -.-
Ве дистанцирам таквите наеднаш не ви одговарам на вашите цитирања ....

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
А не кажуваш дека требаше да има пенал за Виган уште во втора минута ? :)
То за жал, не го видов. Гледав Хрватска со Исланд. :D
--- надополнето: 17 јануари 2012 во 01:20 ---
@ Makedonec_7 сеа ќе ми вадиш дел по дел од постот?
Од цел пост се фати на то, па ептен сте буквалисти. -.-
Ве дистанцирам таквите наеднаш не ви одговарам на вашите цитирања ....
Очигледно не сфаќаш мајтап. Јас пак, таквите ептен ги нејќам.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.711
Поени од реакции
11.949
Очигледно не сфаќаш мајтап. Јас пак, таквите ептен ги нејќам.
Прилепчани се поинакви. Не сакаат многу мајтап.За вакви работи можи да падни некој шамар, клоца итн итн :D:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom