- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
Борко ќе брани 100%... И утре на местото на Бранче треба да му се даде шанса на Филип да се види како би изгледал нападот со него...
Еве:Некој да најде пренос од телевизија кога ја свират химната. Да ги видам уште еднаш момците како од срце ја пееја песната!
Koлку е возбуден Петар Ангелов и колку ја сака репрезентацијата се гледа на клипов. Прво го стегна со десната рака Митков после со левата го тресеше Миркуловски Го обожавам човеков !Еве:
Mногу е незгоден мора да го задржиме ... дека ќе го јаде тоа е сигурно !!Омилен играч ми е ова копилето
Ама утре ќе го јади
Фала!Еве:
Не си единствен со тоа мислење за Борко,и јас мислам исто. Ама преголем е бројот на експертите на форумов,па тоа си го држам за себе@ За сите што ме цитирале за моето мислење за Борко 'најакиот'.
Научите да почитувате туѓи мислења и ставови.
Неможеме сите да се согласиме околу нешто, за некого Борко е најак, за некого е дрво, некој пак не го ни боли. И престанете да ме омаловожувате и да се правите мангупи, не ви бркнав со к*р во чорба па толку да ме напаѓате.
Моето мислење за Борко е тоа, и нема да се смени доколку самиот не ме убеди во спортивното.
40 години има а игра како 20 да има.. респект за СтефчеРеспект за Алушовски, каква само ефикасност имаше вчера, феномен е.
Видете го Мојсо на крај ЅВЕР !!!!Еве: