Македонија – Германија [17.01.2012, 18:15]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Борко ќе брани 100%... И утре на местото на Бранче треба да му се даде шанса на Филип да се види како би изгледал нападот со него...

P

pepito*

Гостин
Koлку е возбуден Петар Ангелов и колку ја сака репрезентацијата се гледа на клипов. Прво го стегна со десната рака Митков после со левата го тресеше Миркуловски :D Го обожавам човеков !

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Фала! :place::place::place::place::place:
Да си жив и здрав!
Нешто поемотивно, одамна не сум гледала.:place::place::place:
Злато вредите, ДИЈАМАНТИ!!! Ме шашардисавте, се осеќам така како расклатено...

ЗА КОГО? ЗА МАКЕДОНИЈА!

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Бидете спремни утре да не оштетат судиите и тоа поприлично доста. Немојте да се шокирате од такви работи.;)

Затоа:

Официјален спонзор на македонската ракометна репрезентација.

H

HoT IcE

Гостин
@ За сите што ме цитирале за моето мислење за Борко 'најакиот'.
Научите да почитувате туѓи мислења и ставови.
Неможеме сите да се согласиме околу нешто, за некого Борко е најак, за некого е дрво, некој пак не го ни боли. И престанете да ме омаловожувате и да се правите мангупи, не ви бркнав со к*р во чорба па толку да ме напаѓате.
Моето мислење за Борко е тоа, и нема да се смени доколку самиот не ме убеди во спортивното.

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.879
Поени од реакции
1.092
МАКЕДОНИЈО среќно и со Германците.Се надевам на победа,па ако треба и 1тон лексилиум да испијам

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.296
Поени од реакции
7.023
@ За сите што ме цитирале за моето мислење за Борко 'најакиот'.
Научите да почитувате туѓи мислења и ставови.
Неможеме сите да се согласиме околу нешто, за некого Борко е најак, за некого е дрво, некој пак не го ни боли. И престанете да ме омаловожувате и да се правите мангупи, не ви бркнав со к*р во чорба па толку да ме напаѓате.
Моето мислење за Борко е тоа, и нема да се смени доколку самиот не ме убеди во спортивното.
Не си единствен со тоа мислење за Борко,и јас мислам исто. Ама преголем е бројот на експертите на форумов,па тоа си го држам за себе :)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Утре Стојанче Стоилво ке растури,ке видите!! Пивот играме супер 2-3 гола беа преку Стоилов дечкото ора низ терен,млад е талентиран и желен за успеси му се гледа по самото лице.Дефинитвно Броче,Стоилов и Миркуловски најзапалени ми изгледаа вчера :D

Би сакал и Ангелов да добие шанса не само Борче...

H

HoT IcE

Гостин
Респект за Алушовски, каква само ефикасност имаше вчера, феномен е.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Само да не треба да играме и против судиите, како што беше прошлиот пат..
Очекувам овој пат Кире да се разигра малце, и се надевам дека Шундовски ги увидел грешките кои ги направи со Шведска, и да се поправи тоа.
Напред наши, Германија се плаши! :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom