Македонија – Германија [17.01.2012, 18:15]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Повеќе ме фаќа страв од името и од тоа дека се Германци одколку од квалитетот на тимот !! Сепак Германци се нема да се предадат така лесно ... а имаат и големо влијание во ЕХФ уууффффф ќе биде ПЕКОЛНО ТЕШКО УТРЕ !!! Ама сепак сум оптимист дека нашиве ќе стиснат заби утре и ќе заебат и Германци и судии и Источно Прусијци и се ... :D !! :) Од ова ко*илево ме фаќа страв .... :unsure: Велко Марковски ако не му помага на Јоновски у одбрана ќе не растури ова четкава !!! :unsure: Затоа ЈАКО ОДИМЕ НА ПОБЕДА !!!(y)
GYI0062937696_crop_450x500.jpg

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Од каде потекнува ракометот?
Кои две екипи/тимови ја изиграле првата утакмица?
Кои се составите на сите репрезентации на ЕП2012?
И други занимливости кажи ми што викаш дека доста се разбираш од ракомет.....

Овие некои прашање погоре што ти ги поставив би требало да ги знаеш од прва, нели?

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.339
Поени од реакции
5.370
Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Во денешно време не треба ни да ги памтиш овие, секое дете ќе ти ги одговори со помош на чичко гугл.И не изигравај паметњакович кога си бот невиден.

п.с Гледаноста на натпреварот на Сител најголема во последните 10 год.:vozbud:
Нема повеќе што да те цитирам. Ти идеш на расправија. Јас не поднесувам тоа.
Не мора да значи ако не се разбирам многу и не треба да пишувам.
--- надополнето: 16 јануари 2012 во 19:21 ---
Не е важно против кого, важно е да играме со некого.

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Во денешно време не треба ни да ги памтиш овие, секое дете ќе ти ги одговори со помош на чичко гугл.И не изигравај паметњакович кога си бот невиден.

п.с Гледаноста на натпреварот на Сител најголема во последните 10 год.:vozbud:
абе една дискусија не сте способни да напрајте без расправија. овде има луѓе шо сакаат да читаат нешто конкретно, а не вакви фалби. ој мерете си ги на друго место...

инаку... мнооооогу битно за утре ќе биди да имаме шо е можно помалку нерезонски и избрзани удари како шо ги имавме вчера на неколку пати... то не кошташе и треба да се извлечи поука од то, а за седмерците и не сакам да коментирам!!!

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Јас не верувам дека ќе ја победиме Германија. :)
Се надевам, ама не верувам.. :D

Член од
28 февруари 2011
Мислења
41
Поени од реакции
6
ја тепаме германија најмалку 3-4 разлика

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Повеќе ме фаќа страв од името и од тоа дека се Германци одколку од квалитетот на тимот !! Сепак Германци се нема да се предадат така лесно ... а имаат и големо влијание во ЕХФ уууффффф ќе биде ПЕКОЛНО ТЕШКО УТРЕ !!! Ама сепак сум оптимист дека нашиве ќе стиснат заби утре и ќе заебат и Германци и судии и Источно Прусијци и се ... :D !! :) Од ова ко*илево ме фаќа страв .... :unsure: Велко Марковски ако не му помага на Јоновски у одбрана ќе не растури ова четкава !!! :unsure: Затоа ЈАКО ОДИМЕ НА ПОБЕДА !!!(y)
Прегледај го приврзокот 39064
Омилен играч ми е ова копилето :D

Ама утре ќе го јади :)

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Најверојатно Диви ќе брани :cuc: