Македонија – Германија [17.01.2012, 18:15]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Од влада сум ја, 24/7 работам. :D
Дај ни бројче ќе ти дааме од тука report ,за секои 5 минути посебен член:D
Ја би да ти ги пренесувам првите 5 ,после ризично е да држам нешто во рака,посебно ако почнат да ни даваат 2-минутни исклучувања за глупости ко вчера.
Иначе за Борко муабет не може да праите..дека не бранел добро,на негатива од 3,брани шут од далеку,спречува 4 разлика,потоа на негатива од 2 брани...супер си беше Борчета:icon_mrgr:

Член од
25 јуни 2007
Мислења
100
Поени од реакции
2
Inaku ke moze nekoj da objasni zosto golemoto zname ne bese pusteno i dali ke se pusti na natprevarot so Germanija?

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Раководството на ЕХФ ќе го следи мечот Македонија-Германија

16 јануари 2012 16:27 GMT​
Првите луѓе на Европската ракометна федерација (ЕХФ) за утре најавија посета на Ниш, каде меѓу другото, во живо ќе го следат мечот Македонија-Германија во рамки на Б групата од Европското првенство.

Како што пренесуваат српските медиуми, натпреварот Македонија-Германија во салата „Чаир“ ќе го следат претседателот на ЕХФ Тор Лиан и генералниот секретар Михаел Видерер.

Предвидено е двајцата да одржат прес конференција, на која што ќе може да присуствуваат и новинарите кои не се акредитирани за Европското првенство. /крај/б/ап/

http://www.time.mk/read/aedf26afb9/945dc0c61e/index.html

Изгледа не им излева математиката со Македонија како што предвиделе, може навивачите се прегласни или сакат да ја забранат ИЗЛЕЗИ МОМЧЕ и Македонските знамиња. Од секогаш сме им биле трн во око на ЕХФ уште од времето на Ѓорче Петров и скандалите со Хипо. Кој ги врти , се надевам дека ќе присуствуват на ПОТОП на Германија и навивачка еуфорија каква досега не виделе.

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Глупам тропости бе можда, ќе видиме како ќе брани натаму.
Јас не пратам ракомет, ниту сум го прател Борко, но во споредба со голманот на Шведска од вчера, Борче наш голем маж е дрво од кое ниту свирче не биднува.
Епа ондак што паметуваш кога и самиот си признаваш дека немаш појма од ракомет?!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Некој да најде пренос од телевизија кога ја свират химната. Да ги видам уште еднаш момците како од срце ја пееја песната!
Се ежам. Да си признаам и си плачам. :place: Цел ден само гледам видеа и клипчиња и цело време ми се насолзуваат очите!:place: Златни момци, да сте ми живи и здрави, да си поживеете 200 години. :love: Го кренавте моралот кај нацијата, Македонецот е повторно МАКЕДОНЕЦ, а не кутро и сирото македонченце. ВЕ САКАМ БЕ! МНОГУ!
ЗА КОГО? ЗА МАКЕДОНИЈА!!!!!!!!!:place:

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Глупам тропости бе можда, ќе видиме како ќе брани натаму.
Јас не пратам ракомет, ниту сум го прател Борко, но во споредба со голманот на Шведска од вчера, Борче наш голем маж е дрво од кое ниту свирче не биднува.
Добро бе дечко што не ти е јасно? Незнаеш да читаш? Една одбрана помалце има Борко од Швеѓанецот. А ако не пратиш ракомет попаметно ти е да си ќутиш. Не е само коментар да се напише, треба и смисла да има.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Тие од раководството што пишува дека ќе присуствувале на утрешниот меч не присуствуваа вчера на Македонија, само на првиот меч Германија-Чешка.
Инаку за утре читам е можно Димовски да биде спремен иако мислам дека Шундовски ќе го остави Стоилов за прв пикер со оглед на вчерашната форма.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Некој да најде пренос од телевизија кога ја свират химната. Да ги видам уште еднаш момците како од срце ја пееја песната!
Се ежам. Да си признаам и си плачам. :place: Цел ден само гледам видеа и клипчиња и цело време ми се насолзуваат очите!:place: Златни момци, да сте ми живи и здрави, да си поживеете 200 години. :love: Го кренавте моралот кај нацијата, Македонецот е повторно МАКЕДОНЕЦ, а не кутро и сирото македонченце. ВЕ САКАМ БЕ! МНОГУ!
ЗА КОГО? ЗА МАКЕДОНИЈА!!!!!!!!!:place:
Многу емоционална, ќе треба смирувачи да си пиеш.:)

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Дискусијата е завршена. Темите ги отвара ВИДИ ФОТОС, тоа е одлучено и така и ќе биде. Вие што не ги следите темите, не ви е јасно, ама останатите членови така се имаат неофицијално договорено. Се останато ќе се брише, исто како што ви ги избришав претходните постови, ако не престанете со муабети што не се на темата, ќе бидете санкционирани.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Затоа што Види Фотос е еден од малцинството на форумов што знае да пише пост/отвори тема со повеќе од 3 реченици и како капак на сето тоа, самиот тој прати повеќе спортови отколку цел форум заедно.

И крај веќе.

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Добро бе дечко што не ти е јасно? Незнаеш да читаш? Една одбрана помалце има Борко од Швеѓанецот. А ако не пратиш ракомет попаметно ти е да си ќутиш. Не е само коментар да се напише, треба и смисла да има.
А бе па и ти сеа, он е бољи од Борко, он да беше, ние ќе бевме како Чак Норис, ќе ги тепавме сите БЕЗ ПРИМЕН ГОЛ. НЕ е битно што Борко одбрани клучни топки, ама ич.:eek:

Е па што коментираш ондак? Што во споредба со голманот од Шведска? Па тој голман само една повеќе топка одбрани од Борко. ЕДНА. ЕДНА.

Многу емоционална, ќе треба смирувачи да си пиеш.:)
Шта чеш кад сам емотивац! :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Вратете филмот и запрашајте се кој не однесе на собирот пред 3 години, чие име извикуваа навивачите на аеродром па после дискусии дали Борко бил добар голман или не.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Illumious не биди лоша не ни бриши мислења :D

ПС. Препродавачиве отишле до небо во фан зоната за утрешниот меч нуделе карти по 150 евра :confused:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Illumious не биди лоша не ни бриши мислења :D

ПС. Препродавачиве отишле до небо во фан зоната за утрешниот меч нуделе карти по 150 евра :confused:
Не избришав јас :D:D:D

Проста нација сме со ова со картиве. Наместо сеа салата да е полна и да купи некој што иде да навива, ќе купат по 10 карти вакви и ќе ги отераат картите до небеса па ќе има празни столчиња.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom