EП во ватерполо - Ајндховен 2012 (16-29 јануари)

Статус
Затворена за нови мислења.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Бравос... каква победа.

Дечкиве треба да ги бодриме `ко што ги бодриме и кошаркарите и ракометарите.

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Дечкиве треба да ги бодриме `ко што ги бодриме и кошаркарите и ракометарите.
Да и мене ми е криво што настанот не е толку искомерцијализиран како ракометот.Ама пуста МТВ појма си нема од ништо.

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
Фала му на господ сто овие ватерполистиве знаат да заводат :D Да не пијам дијазепами ко за другиве :D
НАПРЕД МОМЦИ!!!

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Дај бе овој Види Фотос пишете му да отвори една тема за со Грците и нив да ги тепаме :D

Член од
14 март 2010
Мислења
16.979
Поени од реакции
16.369
Дај бе овој Види Фотос пишете му да отвори една тема за со Грците и нив да ги тепаме :D
100000000063095
Уплати на таа жиро сметка.. онака, чисто да се фати лекот.

Иначе после поразот, Турција ќе ни ги забрани сериите да ги емитуваме и кај нас.
Имало господ.:cuc:

Или сепак не.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Ај бе па ти за Македонија се работи. :D

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Може некој да ми продаде или позајми пиштол? Преку к*р ми е од луѓево што јадат гомна

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
За греота се ватерполистите па до толку ли незаслужуваат барем малку повеќе внимание Без разлика дали биле Срби, Црногорци, Хрвати или Црнци играт под Македонското знаме и Македонска Химна.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Абе ништо не разбирате. Стратегиски размислуваат нашиве навивачи, ако им тргне на ватерполистиве ќе им посветат внимание. Тек ако ја тепаме Грција, па тоа Фејсбук ќе стане срцепарателен;)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.175
Поени од реакции
18.243

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Абе ништо не разбирате. Стратегиски размислуваат нашиве навивачи, ако им тргне на ватерполистиве ќе им посветат внимание. Тек ако ја тепаме Грција, па тоа Фејсбук ќе стане срцепарателен;)
Да, да, кога ќе се пласираме на олимпијада и кога ќе освоиме прво место ќе им бидат најдобри ватерполистите! Сега им се само некои срби што играат и не се наши тие ......... страшно ме нервира ова!

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
За греота се ватерполистите па до толку ли незаслужуваат барем малку повеќе внимание Без разлика дали биле Срби, Црногорци, Хрвати или Црнци играт под Македонското знаме и Македонска Химна.
На ова Европско, Телеком им е спонзор, доволно? :)

Член од
4 септември 2011
Мислења
40
Поени од реакции
156
Congratulations, Macedonia !

For those users who supports Macedonia in all sports and who are following Water Polo European Championships, Handball European Championships and many other events, I hope you can join us on www.totallympics.com, the first international forum about Olympic sports where sport fans from all around the world can follow and support their nation's athletes and teams in all sports, discussing about them and being always updated in the Road to London 2012 Olympic Games.

I know there were some problems with Macedonian users in the past because of the country's registration name (it was FYR of Macedonia just because it was copied from the National Olympic Committee official names, not for any politican reasons), now the name has changed into Macedonia to avoid any problems, so I hope the Macedonian community will get bigger to support your athletes in all sports you want and help Totallympics to grow day after day :)

Thanks!

Matteo

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom