Шведска - Македонија [26:26]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Мене не ми се јасни како одма му се сснаа на Кире, да го искритикувале. Ко демек Кире има ајкју колку бројот на патиките па не знае дека згрешил во некои ситуации, да го потсетат. Па и пеналите, пеналите се 50/50 ситуација, се случува, ете и му ги препушти на Мојсо потоа. Мислам, ако не се дава поддршка кога нема да успеат (според мене не е ова некој неуспех), тогаш да не се радуваме со нив кога ќе победат, да ги носиме по аватари, да викаме дека се ѕверови, зошто тогаш лесно е, и тие знаат дека успеале, не им треба поддршка.

Ако некогаш почувствувате потреба да му се истурите на некој, само нека ви се вратат сликите на почетокот како ја пееја химната сите, за разлика од на пример фудбалерите кои веројатно ни текстот не го знаат.
Ај те молам види ја играта и процентот на реализација на Кире во Атлетико Мадрид (ги имам гледано сите негови натпревари одкога е во Сиудат Реал а сегашен Атлетико Мадрид) и спореди ја таа со онаа во Македонската Репрезентација и ќе видиш за што станува збор. Ама кога ќе му дозволиш на еден играч да биде селектор на репрезентација тоа ти е резултатот. Ова го нема во ниту една репрезентација само во нашата едноставно не смее да биде така. И пак ќе кажам Кире е одличен играч еден од најдобрите десни бекови но мора повеќе да се контролира како што прави во клубот.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ако Кире не е најдобар зошто му ги оставаат топките кога губиме, се знае кој шутира во решавачки моменти. Неможе таа одговорност да ја понесе секој.
Најинтересен ми беше трењерот (трењерицата) на Шведска со жалните фаци, да не налета некој на слики од натпреварот? Фаца запек бонус у раздељак те љубим.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Reprezentacije Makedonije i Švedske odigrali su nerešeno, 26:26 (14:13). U narednom kolu, Makedonci se sastaju sa Nemcima, dok će Švedska igrati protiv Nemačke.
Nošeni podrškom od preko 4000 navijača, Makedonci su odlično otvorili utakmicu

Navijači Makedonije zaslužuju sve pohvale, jer su bez prestanka navijali za svoju selekciju i ostali na nogama tokom čitavih 60 minuta.

----------------------------

морав со поголем фонт...

болдот - глеате и уредников бил толку у еуфорија што згрешил... :pos:

ако пише уште некој дека навивањето било катастрофа... незнам веќе што народ ќе бевме...

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Ако Кире не е најдобар зошто му ги оставаат топките кога губиме, се знае кој шутира во решавачки моменти. Неможе таа одговорност да ја понесе секој.
Најинтересен ми беше трењерот (трењерицата) на Шведска со жалните фаци, да не налета некој на слики од натпреварот? Фаца запек бонус у раздељак те љубим.
Iggy Pop! :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ај те молам види ја играта и процентот на реализација на Кире во Атлетико Мадрид (ги имам гледано сите негови натпревари одкога е во Сиудат Реал а сегашен Атлетико Мадрид) и спореди ја таа со онаа во Македонската Репрезентација и ќе видиш за што станува збор. Ама кога ќе му дозволиш на еден играч да биде селектор на репрезентација тоа ти е резултатот. Ова го нема во ниту една репрезентација само во нашата едноставно не смее да биде така. И пак ќе кажам Кире е одличен играч еден од најдобрите десни бекови но мора повеќе да се контролира како што прави во клубот.
И ти спореди ги тимовите на Атлетико и на Македонија па ќе правиме муабет.

Ај бе не патете од хејтерскиот синдром, ко да сака човекот да промашува. Значи ве уверувам дека највеќе ја сака победата од сите таму.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.137
Поени од реакции
8.097
луѓеее..не пишете дека се надевате на победа во една од двете утакмици..неќам така да читам
Македонија можи и мора да ги победи двете..па сега или никогаш е работава
многу сум задоволен..со мали примедби кон судите(никој нема да не еби колку тие шо би не ебале)
можиме во полуфинале :D

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Ама таа одговорност можеше да не кошта и овој бод што го освоивме. Преисфорсиран беше шутот на претпоследниот наш напад , ма кој сака нека ме убедува дека требало да шутне!

Јас сум задоволен, иако мислев дека малкуте припремни ќе значат подобра кондициска форма барем на почетоков со Шведска ама некако падна во вода таа теорија после 40та минута.

Имаме среќа што Швеѓаните својот пад го доживеаа на крај па дури и ни оставија шанса за победа... Е сега мислам дека со немциве треба да се помачиме појше од денеска!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.938
Поени од реакции
16.230
И ти спореди ги тимовите на Атлетико и на Македонија па ќе правиме муабет.

Ај бе не патете од хејтерскиот синдром, ко да сака човекот да промашува. Значи ве уверувам дека највеќе ја сака победата од сите таму.
Јас мислам дека Наумче повеќе ја посакуваше победата, дали оти човекот е малце по нервозен тип од Лазаров, па му се познаваат емоциите..:X3:
Додуша кога ќе размислам подобро, сите ја посакувавме победата, само ова е реалното што се случи денеска.. дури и добивка е за Македонија.(y)
Кој како ќе си сфати.
Верујте само дека со Германија уште повеќе ќе имаме судии контра нас, и не треба да правиме некои глупи грешки како што беа денеска против Шведска и да имаме премногу исклучувања.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Шведска:
4 пати Светски шампиони
4 пати Европски шампиони

А тука се збори дека сме кикснале со Шведска.. боже прости им незнаат што зборат.
Nice said :)

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Овој бре Магдинчев.... со тие негови долги напади и немојте не брзајте.... полека да не згрешите.... без контри..... без полуконтри..... па просто бе не ми се верува дека некој му дозволил да биде тренер и тоа у франција? Па најлесни голови се во контри и полуконтри а неспоредливо потешко е да дадеш гол од позиционен напад. Кој бре у денешно време игра така ало, гледал ли он ракометна утакмица од 2000 година па наваму? Кој го ставил да коментира :mad:

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Како ја пееја химната нашите и како се бодреа при тајмаутите :cuc::cuc:. Баш заради ова никој не смее да ги критикува!!

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Toа е Штефан Олсoн. Kако играч беше ѕвериште.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom