Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
QDcB2.png

CA: 115 PA: 200, 200 е најмногу во цела игра, овај може да биде најдобриот играч на менаџерот, подобар може да биде и од Меси, Меси имаше најмногу(199 PA) пред играта да го роди овој ѕвер, сега се обидувам да го договарам за Билбао, не е баскиец ама може да потпишувам шпанци помали од 17 години кои што не се баскијци... :)

QDcB2.png

CA: 115 PA: 200, 200 е најмногу во цела игра, овај може да биде најдобриот играч на менаџерот, подобар може да биде и од Меси, Меси имаше најмногу(199 PA) пред играта да го роди овој ѕвер, сега се обидувам да го договарам за Билбао, не е баскиец ама може да потпишувам шпанци помали од 17 години кои што не се баскијци... :)
Па не би рекол играј уште година на играва стини до 2015/16 уште минимум 2-3 вакви ке излезат ама проблем е што многу е тешко да го достигнат 200 CA да му биде треба тренинг да му погодиш, тутор, да го играш во прв тим и ептен среќа за да стине до 200 зашто рачунај повреда 2-3 месеци пола скилови доле ке му отидат па дур му ги вратиш... Тешко е до 200 да го истераш :)

Па не би рекол играј уште година на играва стини до 2015/16 уште минимум 2-3 вакви ке излезат ама проблем е што многу е тешко да го достигнат 200 CA да му биде треба тренинг да му погодиш, тутор, да го играш во прв тим и ептен среќа за да стине до 200 зашто рачунај повреда 2-3 месеци пола скилови доле ке му отидат па дур му ги вратиш... Тешко е до 200 да го истераш :)

Знам дека е тешко ама ќе видиме, ќе има добар тутор(Муниаин или Љоренте?)... иначе имам играно и на други сејвови и повеќе од 2015/2016 и прв пат среќавам некој со 200 PA, а и читам по странски форуми за FM дека ретко се раѓа некој со 200 PA...

QDcB2.png

Кај се гледа тоа 200РА не ми е јасно уште а играм многу време ФМ

WYR9o.jpg

Ништо подобро од понижување на Арсенал.

Мене па ич не ми се игра со ФМРТЕ и останати работи, што знам, не е тоа тоа :) Пореално е вака, треба проценка да направиш ти сам.

Јас си идам праќам не 1 него по 2 скаута и после ја на крај проценуем дали чини или не и да викажем ни со Партизан ни со Лидс не сум направил погрешен трансфер до сега да имало играчи што не се наметнале али тоа е зош сум имал по 28+ играча у тим :)

Иди на ФМ-Балкан спуштија и после фајлот стави во едитор дата и почни нова игра ;)

Иди на ФМ-Балкан спуштија и после фајлот стави во едитор дата и почни нова игра ;)
на ФМ-Балкан .. ја барав и ако е во темата нови игра и под-тема Македонија .. линкот што го дава за симнување преку media-fire пишува invalid or deleted file . И јас барам да ја стаам македонска лига ама незнам од каде веќе да ја најдам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom