Football Manager 2012 - Општа дискусија

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550

CA: 115 PA: 200, 200 е најмногу во цела игра, овај може да биде најдобриот играч на менаџерот, подобар може да биде и од Меси, Меси имаше најмногу(199 PA) пред играта да го роди овој ѕвер, сега се обидувам да го договарам за Билбао, не е баскиец ама може да потпишувам шпанци помали од 17 години кои што не се баскијци... :)

M

marko 1996

Гостин

CA: 115 PA: 200, 200 е најмногу во цела игра, овај може да биде најдобриот играч на менаџерот, подобар може да биде и од Меси, Меси имаше најмногу(199 PA) пред играта да го роди овој ѕвер, сега се обидувам да го договарам за Билбао, не е баскиец ама може да потпишувам шпанци помали од 17 години кои што не се баскијци... :)
Па не би рекол играј уште година на играва стини до 2015/16 уште минимум 2-3 вакви ке излезат ама проблем е што многу е тешко да го достигнат 200 CA да му биде треба тренинг да му погодиш, тутор, да го играш во прв тим и ептен среќа за да стине до 200 зашто рачунај повреда 2-3 месеци пола скилови доле ке му отидат па дур му ги вратиш... Тешко е до 200 да го истераш :)

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Па не би рекол играј уште година на играва стини до 2015/16 уште минимум 2-3 вакви ке излезат ама проблем е што многу е тешко да го достигнат 200 CA да му биде треба тренинг да му погодиш, тутор, да го играш во прв тим и ептен среќа за да стине до 200 зашто рачунај повреда 2-3 месеци пола скилови доле ке му отидат па дур му ги вратиш... Тешко е до 200 да го истераш :)
Знам дека е тешко ама ќе видиме, ќе има добар тутор(Муниаин или Љоренте?)... иначе имам играно и на други сејвови и повеќе од 2015/2016 и прв пат среќавам некој со 200 PA, а и читам по странски форуми за FM дека ретко се раѓа некој со 200 PA...

Lovec

http://trophymanager.com/
Член од
14 февруари 2010
Мислења
65
Поени од реакции
1

Кај се гледа тоа 200РА не ми е јасно уште а играм многу време ФМ

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930

Ништо подобро од понижување на Арсенал.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мене па ич не ми се игра со ФМРТЕ и останати работи, што знам, не е тоа тоа :) Пореално е вака, треба проценка да направиш ти сам.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.971
Поени од реакции
15.228
ја од помагала за барање на играчи само ова го користам :) многу е корисно.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Јас си идам праќам не 1 него по 2 скаута и после ја на крај проценуем дали чини или не и да викажем ни со Партизан ни со Лидс не сум направил погрешен трансфер до сега да имало играчи што не се наметнале али тоа е зош сум имал по 28+ играча у тим :)

P

PewDiePie

Гостин
Дај некој нека ми објасни како да убацам македонска лига ??

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Иди на ФМ-Балкан спуштија и после фајлот стави во едитор дата и почни нова игра ;)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Иди на ФМ-Балкан спуштија и после фајлот стави во едитор дата и почни нова игра ;)
на ФМ-Балкан .. ја барав и ако е во темата нови игра и под-тема Македонија .. линкот што го дава за симнување преку media-fire пишува invalid or deleted file . И јас барам да ја стаам македонска лига ама незнам од каде веќе да ја најдам

Kajgana Shop

На врв Bottom