Ццц, кога Коби на почеток на сезонава на првите две-три утакмици играше слабо тогаш сите го сереа, сега кога дава по 40 поена на секоја утакмица пак не ви е арен, пак Лебрик е подобар, јас не знам што треба да се случи за да признаете некоја работа. Пак ќе кажам, јас не го мразам Леброн и знам дека секој си има свој различен омилен играч ама Ви се молам не трескајте глупости во врска со Коби а и со многу останати играчи.
Коби Брајант бил и засекогаш ќе биде подобар играч од Леброн, затоа што има една работа која ја нема Џејмс, а тоа е МУДА. Потсетете се пред некоја утакмица со Клиперс кога играа Мајами, момакот имаше 3-6 слободни фрлања во клучните моменти, а на крај имаше 8-16 мислам, не сум баш сигурен. После Џордан, Брајант е единствен со таква играчка интелигенција, друг нема. Следен кој може да биде блиску до Џордан и Коби е Дјурант, нит Леброн нит никој, дечково покажува дека ќе биде голем играч, колку само утакмици има решено и какви игри прикажува... И Роуз го заборавив, омилен играч ми е, само и он знае да се покака во завршниците, али се надевам дека ќе се среди.