NBA Сезона 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
абе остај Коби е нај"clutch" од сите :facepalm:
Мело и Ален се меѓу најдобрите кога се прави за ова муабет

Ех... статистика.
BTW Ова се плејоф утакмици? ;)

Инаку, познато ти е дека шутот што нема да го шутнеш не можеш да го промашиш? На Леброн му е добро познато тоа... :)

Поентата на муабетот ми е следна. Ако правиш споредба меѓу нив, секој тренер би го одбрал Коби кога се решава утакмицата.

32531_1375902761563_1351672542_31078996_2271039_n.jpg

Не филозофирајте многу туку фрлете еден стрим за Бостон-Чикаго

Channel - 112093
Романциве доминираат со тој цигански јазик.

Селтикс со 30 разлика ќе изгубат ако не и повеќе

Ај шо се слаби Бостон слаби се, ама и судиите си ибале мајката....

102 страни испишани на темата.. не видов некој збор да се напише за Филаделфија.. а баш ми се добра екипа на чело со Игуодала, тука е и Елтон Бренд.. моментално добро се држат во Истокот.. ќе видиме како ќе бидат понатаму, ако ја задржат оваа игра ќе биди добро.

102 страни испишани на темата.. не видов некој збор да се напише за Филаделфија.. а баш ми се добра екипа на чело со Игуодала, тука е и Елтон Бренд.. моментално добро се држат во Истокот.. ќе видиме како ќе бидат понатаму, ако ја задржат оваа игра ќе биди добро.
Ја ги пратам ама не ми се пишува многу коа се пунат страници за ЛеБрон и Коби. Спенсер Хејвс(?) е играчот што ги носи Филаделфија оваа сезона. Дечкото игра лудо. Сите од ЕСПН се изненадени од неговиот учинок и викаат дека игра All-Star баскет оваа сезона. Еве нешто статистика за него:
Минути- 27,9
Поени-11,1
Скокови-9,1
Асистенции-2,9
Блокови-1,8
Изгубени топки-1,4
Процент од поле-62%
Процент од слободни-60%:facepalm:
Многу очекуваат да му падне формата меѓутоа ќе видиме како ќе биде. Исто така клупата им е многу интересна и агресивна, нешто слично на Денвер.

Леброн не можел да се споредува со Ајзеа и Реџи :pos: Ај сеа и ти не заебавај...

Значи да се разберемо

не зборимо за овој Ајзеа Томас

act_isaiah_thomas.jpg

Зборимо за овој Ајзеа Томас

isiah-thomas.jpg

Леброн нема титула, можеби никогаш нема ни да има, нити пак некогаш ќе биде НБА Фајналс МВП у тоа сум 398594840 % сигурен.

Затоа нареден пут пред да напишеш нешто гет јур шит дан !!

Ајзеа е според многумина најдобриот и најкомплетниот плеј што некогаш заиграл на теренот, играч кој голем дел од кошаркарските критичари го ставаат веднаш зад МЏ химселф.

За во иднина незнам но сега да го кажеш ова, за мене како навивач на Пистонси ова е класична навреда !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom