NBA Сезона 2011/2012

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Колку добар баскет играат Д Гето едно чудо еј, обожавам да ги глеам, колкава штета само е што ги немаат уште тројцата кинези многу јаки ќе беа, многу !

Енд д скоринг машин ролс он, 42 сабајле на Кливленд не е лошо за 7-ми најдобар играч у лигата :icon_lol:

L

Löwe

Гостин
Остајте тоа кој бил подобар, нема смисла да се споредува коби со лечоке, туку нешто мајами им заоди со поразиве? 3 ин роу, Рубио повторно ѕверка, сигурен сум дека минесота ќе стаса во прва рунда плеј офф сезонава ако не и подалеку. Коби стара приказна 42 поени..

N

Nicky Santoro

Гостин
со ова гушенициве на леброн , коби и со мерењево кој има поголем патлак, нме мисе влегува на тепава.се едно исто се поти овдека овај се гуши овај е зема топката и сам игра вс 5 итн..

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.931
Поени од реакции
30.907
Мајами можеби имаат Big 3 али ние си имаме тим бре тим. Сите си играат и сите се клучни за успех. Lawson мала зверка ме потсеќа на Бо на европското :)
Keep it going.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Значи да се разберемо

не зборимо за овој Ајзеа Томас

Зборимо за овој Ајзеа Томас

Леброн нема титула, можеби никогаш нема ни да има, нити пак некогаш ќе биде НБА Фајналс МВП у тоа сум 398594840 % сигурен.

Затоа нареден пут пред да напишеш нешто гет јур шит дан !!

Ајзеа е според многумина најдобриот и најкомплетниот плеј што некогаш заиграл на теренот, играч кој голем дел од кошаркарските критичари го ставаат веднаш зад МЏ химселф.

За во иднина незнам но сега да го кажеш ова, за мене како навивач на Пистонси ова е класична навреда !!
Ете ќе ти копирам шо пишав пред една страна во случај да не виде

Абе сега не збораме за кој имал муда повеќе, туку кој бил подобар кошаркар.
Реџи само 5 пати бил олстар,само еднаш се нашол во 3 тим Ол Нба и само еднаш играл во финале. Реџи ти е во рангот на Реј Ален.
Ајзеа има подобра кариера од Леброн, ама не за долго. Индивидуално Леброн е подобриот играч.

И за то дека нема да освој ФМВП голема грешка си.
--- надополнето: 14 јануари 2012 во 12:54 ---
Остајте тоа кој бил подобар, нема смисла да се споредува коби со лечоке, туку нешто мајами им заоди со поразиве? 3 ин роу, Рубио повторно ѕверка, сигурен сум дека минесота ќе стаса во прва рунда плеј офф сезонава ако не и подалеку. Коби стара приказна 42 поени..
Хехе не ми се верва, добар тим имат за во иднина, ама ова година околу 30 победи.
Освен Рубио и Лов, немат друг константен играч. Бизли треба да го трејдуват за центар добар оти со овие југословенските трупој Миличич и Пекович ништо не прат

L

Löwe

Гостин
Dobar e Bizli, dobra trojka se Rubio, Love i Beasley, vo sekoj slucaj Rubio i Love se dobar tandem konecno podrska za Love, minatata sezona sam igrashe

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.287
Поени од реакции
8.467
Јака клупава на Лејкерс вчера а? (y)

L

Löwe

Гостин
Битно тепаја сега дали слаба или јака мање битно, лош ден за клупата

Член од
23 август 2010
Мислења
39.917
Поени од реакции
116.332
Ццц, кога Коби на почеток на сезонава на првите две-три утакмици играше слабо тогаш сите го сереа, сега кога дава по 40 поена на секоја утакмица пак не ви е арен, пак Лебрик е подобар, јас не знам што треба да се случи за да признаете некоја работа. Пак ќе кажам, јас не го мразам Леброн и знам дека секој си има свој различен омилен играч ама Ви се молам не трескајте глупости во врска со Коби а и со многу останати играчи.

Коби Брајант бил и засекогаш ќе биде подобар играч од Леброн, затоа што има една работа која ја нема Џејмс, а тоа е МУДА. Потсетете се пред некоја утакмица со Клиперс кога играа Мајами, момакот имаше 3-6 слободни фрлања во клучните моменти, а на крај имаше 8-16 мислам, не сум баш сигурен. После Џордан, Брајант е единствен со таква играчка интелигенција, друг нема. Следен кој може да биде блиску до Џордан и Коби е Дјурант, нит Леброн нит никој, дечково покажува дека ќе биде голем играч, колку само утакмици има решено и какви игри прикажува... И Роуз го заборавив, омилен играч ми е, само и он знае да се покака во завршниците, али се надевам дека ќе се среди.

L

Löwe

Гостин
А нема ?
--- надополнето: 14 јануари 2012 во 22:03 ---
Се сложувам со Стефан, Коби има надпросечна кошаркарска интелегенција и е меѓу првите во лигата ако не и прв, Коби слободно можи и има искуство тренер да биди, впрочем во многу наврати во тајм аутите на Лејкерс, Коби е тој кој што им објаснува поставеност на играчите и како че тече нападот, исто како да е и тренер на Лејкерс

Kajgana Shop

На врв Bottom