Gojak YNWA
Ракот на Хелси
- Член од
- 12 јануари 2009
- Мислења
- 1.946
- Поени од реакции
- 866
Не бе озбилно па види 40.000+ гласови имаОзбилен си ??
. Многу го дупат американците а мене ми е ептен смешен така да ќе си го гласам 100%.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе озбилно па види 40.000+ гласови имаОзбилен си ??
. Многу го дупат американците а мене ми е ептен смешен така да ќе си го гласам 100%.Не е убаво на нероден Петко капа да кроиш. До некаде си во право дека игра слаба последна четвртина, али што правеме ако освојат прстен, дали ќе го има истиот притисок како сега? Затоа не е убаво предвреме да се зборува. И овде нека заврши муабетот за ЏејмсУфф, објективно за ЛеКвин... тешко е тоа.
Ама ајде да пробам.
Момакот е извонреден кошаркар, но се губи кога има притисок... ова не се случува спорадично туку многу често.
Џејмс пред последниве две утакмици?
На пример, Џејмс во финалето на плејофот '11та? Дап, релативно добра игра и исчезнување во последните четвртини... што доведе до пораз на Мајами.
Или бројните слични ситуации во Кливленд?
Неможноста да игра под притисок, нешто што ги дефинира великаните... тоа е тоа што му фали на Џејмс.
И подобар, константен шут. Сега е млад и во врвот на кариерата, но што ќе се деси кога ќе подостари и ќе го изгуби атлетицизмот?
Не може да шутира како Коби, МЏ, Реџи... нема пост игра како Данкан... не, момакот нема фино да остари како добро вино и како жива легенда туку како еден Винс Картер... бледа сенка од некогашниот играч кој го имаше на сите неделни топ10 кошеви.
Нема порекнување дека станува збор за супер играч, но играч кој е сепак не може да се споредува со легендите како МЏ, Меџик, Реџи Милер, Лери Бирд, Ајзеа Томас, (извинување на некулкуте што ги пропушатам, а ги има уште)... и секако Коби.
Со вакви соиграчи секако ќе освои некоја титула, ама никако „не 1, не 2, не 3... не 6, не 7„ ... шампионати, како што се фалеше.![]()

Тренерите на екипите кои се во водство до тој момент, мислам дека така беше правилото.
Сигурен сум дека беше до пред некоја година, незнам сега дали и за нив се гласа

Кај ја најдоа таа Л ама ич не ми е јасноhttp://ekipa.mk/News.aspx?newsId=4439
Колку неписмени се боже ,боже,провери НБА сајтот,не трескај зелени,мајсторија на
Кајл Ирвинг![]()
И баш поради ова, God Bless the NBA league passВечер има многу интересни дуели како Бостон всЧикаго, Хорнетс вс Минесота, Спарс- Портланд, Лејкерс против Кливленд, Денвер вс Мајами.. Супер интересни дуели
Зошто да заврши муабетот?Не е убаво на нероден Петко капа да кроиш. До некаде си во право дека игра слаба последна четвртина, али што правеме ако освојат прстен, дали ќе го има истиот притисок како сега? Затоа не е убаво предвреме да се зборува. И овде нека заврши муабетот за Џејмс![]()

Во топ10 хајлајтс да, нема споредба.Леброн не можел да се споредува со Ајзеа и РеџиАј сеа и ти не заебавај...

А за што збориме тогаш?Абе сега не збораме за кој имал муда повеќе, туку кој бил подобар кошаркар.

Ама очигледно е дека Мајамскиот Леброн ти го натрупал умот со вакви работи.А за што збориме тогаш?
За топ10 хајлајтс во првите 3 четвртини во регуларниот дел од сезоната?
... или со други зборови што му вреди на тимот колку и да е добар играч ЛеКвин (ако не е под притисок и кога го чуваат дустери), кога никаде го нема во плејофот и во моментите кога се решава утакмицата. Во тие специфични ситуации јас а верувам и многу тренери, за решавачкиот шут секогаш би го одбрале еден Реџи Милер во врвот од кариерата, а не ЛеГушачот.
И не правам тука споредби на разликата во игра на shooting guard сo forward позицијата, туку споредуваме кој од овие двајца може да донесе победа кога е густо и влогот е голем.
П.С. Повеќе муда е секогаш подобро!![]()

Да, немој......ај да не ти пуштам клипој сега колку утакмици има решено пред се во плејофот.

Да
...и јас имам еден другар со 100% успех кај женски. Се ожени со првата и единствената на која и побара!
Да, немој...
... не за друго, премногу утакмици има решено ЛеКвин, кој ќе гледа сега толку долг филм!![]()