- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 7.574
- Поени од реакции
- 4.242
Глупа монтажа од патетичните фанови на патетичниот ЛиверпулИзгледа немаат слушнато за новиот закон, оти е забрането пушење на јавни места
Прегледај го приврзокот 39001

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Глупа монтажа од патетичните фанови на патетичниот ЛиверпулИзгледа немаат слушнато за новиот закон, оти е забрането пушење на јавни места
Прегледај го приврзокот 39001
7 утакмици од 16:00
Не знам што е работава со терминиве последниве неколку кола. Нема утакмица во 13:45, сега нема ни во 18:30...
Очекувај гол од преку 30 метри од Гибсон.Everton XI v Aston Villa: Howard, Neville, Heitinga, Duffy, Baines; Donovan, Fellaini, Gibson, Drenthe;Cahill, Saha.
Средниов ред им е топ..
Сигурно.....Со кои пари, ги фрливте у ветар на керол и даунинг.![]()
Ќути бре ти, 1 ја иам на ливчеОчекувај гол од преку 30 метри од Гибсон.![]()
Овој па Реднап што ме нервира.Пола од играчите не му играат,сакаат да си одат,во игра не ги става ни да му е задње тоа и никој не пушта да си оди.Што кур ќе му се сите тие играчи.Клупата ладна да не ќе му остане без нив.Тотенхем плаќа 60% од неговите примања.
Менаџерот на Тотенхем, Хари Реднап ја отфрли можноста Џермејн Дефо да замине од Вајт Харт Лејн, откако и Ливерпул се вклучи во трката за него.
Реднап исто така беше остар и кон агентот на Дефо.
’’Нашиот претседател Даниел Леви зборуваше со агентот кој рече дека Џермејн не е среќен поради тоа што не игра често во првиот тим и додаде дека има неколку клубови пронајдено за него.’’ - рече Реднап.
’’Така работат тие. Ова е период од годината кога тие заработуваат. Но и покрај тоа Дефо нема да замине никаде.’’
Покрај со Ливерпул, Дефо беше поврзуван и со Сандерленд, Њукасл и КПР.