Barclays Premier League Season 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Иначе како ќе се вика новиот стадион на Ливерпул? Нашиов е направен на лошо место за стадион, па се надевам нема да утнат такво нешто и Ливерпул.

Стенли Парк. Ако се прави...

Со кои пари, ги фрливте у ветар на керол и даунинг.:P

Не бе пријател, Тери од на татко му половиот орган дојде во Челзи. Да не заборавиме. :facepalm:

Да бе, шојма врска. Шо знајт дете шо се три тони. Така и Тери, ко дете дојде во челзи. Шојма врска дека то е Вест Хем...

Но!..
Дури и да нема врска целиот муабет околу Тери бидејќи ко јуниор се приклучил во Челзи... од муабетот за сликата we're down to ONE...

:icon_mrgr:

Изгледа немаат слушнато за новиот закон, оти е забрането пушење на јавни места :D
demotivacija.mk_Ne-slushnale-za-noviot-zakon-zabraneto-pushenje-na-javni-mesta_130685867017.jpg

Па немаат слушнато дека не се по тие работи. Еве ти си, и си слушнал, ваљда некој од друштвото цени што пренесуваш. Што ве знам денес, во модерно општество живееме.

Како да слушнат бе, кога тоа време на освојување титули беа фокусирани ?
За разлика од некои други.. :ROFLMAO:

Sheeee Makelele, sheee Makelele (clap), jeee jeeee jeeeeeeee jeeeeee eeeeeeeee eeee eeeeee Smackelele, uop uop uop uop uop uop, Onalalelelik buuuuuuu BUU, Olalalelelik buuuuu BUUU, yaaaaaaaaaaaaahaahaahaha ..

Што прави Торес кога ќе и даде гол?
Го гаси Playstation-от и оди на спиење. :)

Па немаат слушнато дека не се по тие работи. Еве ти си, и си слушнал, ваљда некој од друштвото цени што пренесуваш. Што ве знам денес, во модерно општество живееме.
Сликата кажува се, иначе што се лутиш ти, да не те досегна нешто од сликата... изгледа да :pos:

Сликата кажува се, иначе што се лутиш ти, да не те досегна нешто од сликата... изгледа да :pos:

И да сакам не може да ме досегне сликата :) Туку кој бара вакви слики и се тепа да ги постави сумљив е у најмала рака, не е за смеење работава :)

7 утакмици од 16:00:facepalm:
Не знам што е работава со терминиве последниве неколку кола. Нема утакмица во 13:45, сега нема ни во 18:30...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom