Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Иначе како ќе се вика новиот стадион на Ливерпул? Нашиов е направен на лошо место за стадион, па се надевам нема да утнат такво нешто и Ливерпул.
Стенли Парк. Ако се прави...

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Со кои пари, ги фрливте у ветар на керол и даунинг.:P

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Не бе пријател, Тери од на татко му половиот орган дојде во Челзи. Да не заборавиме. :facepalm:
Да бе, шојма врска. Шо знајт дете шо се три тони. Така и Тери, ко дете дојде во челзи. Шојма врска дека то е Вест Хем...

Но!..
Дури и да нема врска целиот муабет околу Тери бидејќи ко јуниор се приклучил во Челзи... од муабетот за сликата we're down to ONE...

:icon_mrgr:

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Изгледа немаат слушнато за новиот закон, оти е забрането пушење на јавни места :D
demotivacija.mk_Ne-slushnale-za-noviot-zakon-zabraneto-pushenje-na-javni-mesta_130685867017.jpg

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па немаат слушнато дека не се по тие работи. Еве ти си, и си слушнал, ваљда некој од друштвото цени што пренесуваш. Што ве знам денес, во модерно општество живееме.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.714
Поени од реакции
11.550
Како да слушнат бе, кога тоа време на освојување титули беа фокусирани ?
За разлика од некои други.. :ROFLMAO:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Sheeee Makelele, sheee Makelele (clap), jeee jeeee jeeeeeeee jeeeeee eeeeeeeee eeee eeeeee Smackelele, uop uop uop uop uop uop, Onalalelelik buuuuuuu BUU, Olalalelelik buuuuu BUUU, yaaaaaaaaaaaaahaahaahaha ..

Член од
19 ноември 2011
Мислења
59
Поени од реакции
17
Што прави Торес кога ќе и даде гол?
Го гаси Playstation-от и оди на спиење. :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Па немаат слушнато дека не се по тие работи. Еве ти си, и си слушнал, ваљда некој од друштвото цени што пренесуваш. Што ве знам денес, во модерно општество живееме.
Сликата кажува се, иначе што се лутиш ти, да не те досегна нешто од сликата... изгледа да :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сликата кажува се, иначе што се лутиш ти, да не те досегна нешто од сликата... изгледа да :pos:
И да сакам не може да ме досегне сликата :) Туку кој бара вакви слики и се тепа да ги постави сумљив е у најмала рака, не е за смеење работава :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
7 утакмици од 16:00:facepalm:
Не знам што е работава со терминиве последниве неколку кола. Нема утакмица во 13:45, сега нема ни во 18:30...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom