H
HoT IcE
Гостин
Тоа ми беше и поентата, за играчите на Арсенал секако.Убаво ти кажаа. Не е до љубовта кон клубот, до парите е.
Тоа ми беше и поентата, за играчите на Арсенал секако.Убаво ти кажаа. Не е до љубовта кон клубот, до парите е.
Не може да ми споредувате играчи како Адебајор и Насри со Тери и Лампард..Првите се странци во лигата и ги боли .!. за тимот во кој играат,за навивачите и традицијата,а вториве играат цела кариера во Челзи..(Лампард знам дека е од Вест Хем ама 12 години е веќе во Челзи)Убаво ти кажаа. Не е до љубовта кон клубот, до парите е.
Точно, и тоа, ама и парите. Плус, Адебајор беше продаден на барање на Венгер, неколку пати има изјавено Адебајор дека Арсенал сакале да го продадат.Не може да ми споредувате играчи како Адебајор и Насри со Тери и Лампард..Првите се странци во лигата и ги боли .!. за тимот во кој играат,за навивачите и традицијата,а вториве играат цела кариера во Челзи..(Лампард знам дека е од Вест Хем ама 12 години е веќе во Челзи)
Треба да си глуп да направиш таква споредба..
Доволно кажа.Да не заборавиме дека Дрогба го бацуваше амблемот на Марсеј, додека Френк и Тери дојдоа од Вест Хем.
Шо е доволно кажано? тоа што на Лампард реферирав со име, а на Тери со презиме? И тоа ти е темелот на дискусијата тебе?Доволно кажа.
И Дрогба има изјавено, дека ако замине некогаш од Челзи, би сакал да се врати во Марсеј, бидејќи после Челзи, Марсеј бил специјално место и клуб за него.
Читај пост од мене погоре.Шо е доволно кажано? тоа што на Лампард реферирав со име, а на Тери со презиме? И тоа ти е темелот на дискусијата тебе?
Не бе, какво цитирање. Од сега па понатаму, кога ќе посакам да те цитирам, ќе препрочитам твои погорни постови.Читај пост од мене погоре.
И не ми реплицирај.
Тери е веќе 18та година во тимот (има 31 години ),Лампард 12та (има 32 години мислам).. Вест Хем ги направи фудбалери двајцата или ??Да не заборавиме дека Дрогба го бацуваше амблемот на Марсеј, додека Френк и Тери дојдоа од Вест Хем.
Не бе пријател, Тери од на татко му половиот орган дојде во Челзи. Да не заборавиме.Да не заборавиме дека Дрогба го бацуваше амблемот на Марсеј, додека Френк и Тери дојдоа од Вест Хем.
Ај Тери добро. Домашен производ е. Лампард пак ипак. Ама на Дрогба да му понудеа порано многу пари ќе му ја дувнеше одма. Исто на Адебајор и на Насри да им дадеа повеќе пари Арсенал ќе останеа. Врти како сакаш едно исто идиНавреда е да го споредиш Тери со глуп нигер како Адебајор
И ако не си знаел,Тери 2009та одби 260 000 фунти плата неделно од Сити..
Е дека е праисториски. Баш затоа и сакам да останиме таму. Ама ете изгледа за твој инает нов стадион ќе се прави . Помодерен од вашиотЗатоа Арсенал игра на нов стадион а Ливерпул на праисторискиот Енфилд од 1884 година.