изгледа крадат браќата твоиМамата на некој ќе му ја докрајчам од влез заебава...Само кај нас сандачето пред влезот е накривено, тоа мрежната трепка повремено со прекини (ќе трепка па ќе прекине) и ќе продолжи со кратки застои...
Што и да е, не е до модемот нити до рутерот, нешто до тие мрежни им е...Нормално коа секој ден ги глеам отворени сандачињата...
Го пријавив проблемот али ништо....
и јас чекам њуз од нивНишто ново во новава година а ?
Не се жали бе,а ние што да кажеме што сме на “те заебале“ ?е сеа се врати нетотАли...Брзината некако ми е послаба на спидтест :d
--- надополнето: 12 јануари 2012 во 13:20 ---
Збогум 4.5мб/с, I'm gonna miss you
![]()
А што ќе кажеш на ова?ти изгледа тренираш паметкович - зборам за дисбалансот кој се појавува односно јасно е дека према близу мрежа немате никакво лимитирање и затоа вади симетрични резултати ... но кога ќе се мери према свет се гледа асиметричноста шт ое и очекувано ... воопшто не стана збор за каков пакет имаш - тоа значи дека наскоро ќе се сатурира таа асиметричност поготово на download страната ...
И кај мене е смалена, предходно одеше 3 мегабајти download/uploadе сеа се врати нетотАли...Брзината некако ми е послаба на спидтест :d
--- надополнето: 12 јануари 2012 во 13:20 ---
Збогум 4.5мб/с, I'm gonna miss you
![]()
Имаш право...И ја мислам дека е до тоаЕпа фурајте се пак по форуми![]()
Еве и кај мене е намалена од 90 (local+BG) на 60 мбпс (international):И кај мене е смалена, предходно одеше 3 мегабајти download/upload
сега е 1 мегабајт download/upload
![]()
Оргазми!Еве и кај мене е намалена од 90 (local+BG) на 60 мбпс (international):
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()