"Бесплатен" одмор од туристичките агенции

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
ТИ си еден од среќниците, кои добија можност да користат ПЛАТЕНО СМЕСТУВАЊЕ во ХОТЕЛ 4* во Банско!! И тоа само затоа што Вашиот пријател од FB играше кај нас.
Убаво си прочита! Да Да!

Не се збунувај, сега ќе ти објаснам!

На Facebook игрите поставени од Јупитер Македонија,твојот пријател те препорача за наградното барабанче во кое тој учествувал за да добие повеќе обиди за вртење. Нашата апликација системски избира 5 негови пријатели кои ги наградува со привезоци, шољи за чај и маици за да и они учествуваат во играта.
Но, ТИ не мораш да вртиш како него,ТИ одиш директно на зимовање :)…Честиткииии!
**Наградата е дел од ПРОМОТИВНИТЕ викенди за нашатa нова програма“WINTER BREAK -BANSKO” и вклучува платено сместување 4 дена во хотел со 4* во БАНСКО
Вака сега:
Терминот за патувањето е 19.01-22.01.2012год.- 4 дена лудории во најдобриот зимски центар во Бугарија.
Бидејќи сум сигурна дека сакаш да ја искористиш наградата, во повратна порака , можеш да ми го испратиш твојот телефонски број за да можам подетално да ти објаснам како да ја искористиш оваа награда и бенефициите што следуваат со неа.

Имај најубав ден, се слушаме.

Поздрав

Ана Марија Алексова
тел.02 520 19 69
моб.077 527 693
Оддел за наградни игри
Туристичка агенција Јупитер

Фала ти Марија, јас сум запрепастен!

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
И јас добив награда за во Банско и тоа на фејсбук ми пишаа.
Јас бев љубезна и ги замолив да ме поштедат од спам

Член од
14 мај 2010
Мислења
22
Поени од реакции
0
Исто и јас добив понуда за во Банско.. Има некој што ќе оди сигурно ? :)

Член од
15 јули 2011
Мислења
201
Поени од реакции
117
Може им даваат на некои жени беспари да одат бидејќи обично не одат мн. жени на вакви работи (иако Јупитер користат лажен маркетинг за да ве натераат да мислите дека одат..)

С

сашенко

Гостин
Само што ми стигна во инбокс ова знае некој што е? Чисто сумњам дека е награда некоја ама сепак да прашам да не знае некој пред да ги отерам у пм.Или е заебанција или е од оние наградите каде ти плаќаат сместување а ти патот си го плаќаш :pos:

Конечно....MTV OFFICIAL SPRING BREAK 2012-PAG од сега и за Македонија!

Дали знаеш дека ТИ си еден од среќниците, кои добија можност да користат ПЛАТЕНО СМЕСТУВАЊЕ во ПРИВАТНИ АПАРТМАНИ на островот ПАГ во ХРВАТСКА?!

И тоа само затоа што Вашиот пријател од FB играше кај нас.

Убаво си прочита! Да Да!

Не се збунувај, сега ќе ти објаснам!

На Facebook игрите поставени од Јупитер Македонија,твојот пријател те препорача за наградното барабанче во кое тој учествувал за да добие повеќе обиди за вртење. Нашата апликација системски избира 5 негови пријатели кои ги наградува со привезоци, шољи за чај и маици за да и они учествуваат во играта.

Но, ТИ не мораш да вртиш како него,ТИ одиш директно на PAG …Честиткииии!

**Наградата е дел од ПРОМОТИВНИТЕ викенди за нашатa нова програма “MTV SPRING BREAK -PAG 2012” и вклучува платено сместување 5 дена во приватни апартмани

Вака сега:

Терминот за патувањето е 27.04.-01.05.2012год.- 5 дена незаборавна забава на фамозниот MTV SPRING BREAK PAG 2012

Бидејќи сум сигурна дека сакаш да ја искористиш наградата, во повратна порака на оваа е-маил адреса, можеш да ми го испратиш твојот телефонски број за да можам подетално да ти објаснам како да ја искористиш оваа награда и бенефициите што следуваат со неа.

Имај најубав ден, се слушаме.

Поздрав

Оддел за наградни игри
Туристичка агенција Јупитер

т.ц. Беверли Хилс 1 кат лок 43
1000, Скопје Македонија

Тања Зотиќ

Тел: 02 5201 969
Моб: 077 757 783
е-Маил: tanja.zotik@jupiter.mk

Член од
9 февруари 2007
Мислења
441
Поени од реакции
61
Само што ми стигна во инбокс ова срање, знае некој што е? Чисто сумњам дека е награда некоја мора да е некоја заебанција ама сепак да прашам да не знае некој пред да ги отерам у пм

ne e zajbancija stvarno postoi agencijata i mene mi stigna vakov email no za praga...edinstveno treba da si go platis prevozot koj sto oni go organiziraat nekoj taksi od po 3*33evra i toa bi bilo toa nekoj 110=120 evra ke imas troskovi javi se informiraj se :))

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
На другар вакво му дојде за Банско, seems legit.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Распитај се кај ќе те сместат ако е вистина, да не спиеш во шатор после у Хр. :D

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ќе си го платиш патот и ќе те остават таму на улица ако немаш пари за престој :icon_lol:, ти само отиди таму за враќање после ќе му ја мислиш :icon_lol:.

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
маркетинг трик....ти наплаќаат САМО превоз, а сместување бесплатно...но доколку отидете во агенцијата и прашате за ист таков аранжман....ќе видите дека ќе ви датат иста цена за превоз + спиење без никакви наградни игри

С

сашенко

Гостин
маркетинг трик....ти наплаќаат САМО превоз, а сместување бесплатно...но доколку отидете во агенцијата и прашате за ист таков аранжман....ќе видите дека ќе ви датат иста цена за превоз + спиење без никакви наградни игри
Не верувам иста да биде ама сепак мислам дека нема да ми се фати баш гратис сместувањето таму.Си имаат смислено тие, и пак накај 30-40% минимум поскапо ке ми се фати патувањето или нешто ке смислат за таму па ке си извадат добар дел од парите ако не сите.Вреди да се проба ама сепак не ми беше во плановите ова сега така да ке си пропадне "наградата" :pos:

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Агенција Јупитер за кејф на лајковите што ги има на фејсбук дава гратис одмори надвор од Македонија...
Е стварно seems legit.

Kajgana Shop

На врв Bottom