Рудници и
ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
- Член од
- 9 декември 2009
- Мислења
- 12.162
- Поени од реакции
- 18.204
ТИ си еден од среќниците, кои добија можност да користат ПЛАТЕНО СМЕСТУВАЊЕ во ХОТЕЛ 4* во Банско!! И тоа само затоа што Вашиот пријател од FB играше кај нас.
Убаво си прочита! Да Да!
Не се збунувај, сега ќе ти објаснам!
На Facebook игрите поставени од Јупитер Македонија,твојот пријател те препорача за наградното барабанче во кое тој учествувал за да добие повеќе обиди за вртење. Нашата апликација системски избира 5 негови пријатели кои ги наградува со привезоци, шољи за чај и маици за да и они учествуваат во играта.
Но, ТИ не мораш да вртиш како него,ТИ одиш директно на зимовање …Честиткииии!**Наградата е дел од ПРОМОТИВНИТЕ викенди за нашатa нова програма“WINTER BREAK -BANSKO” и вклучува платено сместување 4 дена во хотел со 4* во БАНСКО
Вака сега:
Терминот за патувањето е 19.01-22.01.2012год.- 4 дена лудории во најдобриот зимски центар во Бугарија.
Бидејќи сум сигурна дека сакаш да ја искористиш наградата, во повратна порака , можеш да ми го испратиш твојот телефонски број за да можам подетално да ти објаснам како да ја искористиш оваа награда и бенефициите што следуваат со неа.
Имај најубав ден, се слушаме.
Поздрав
Ана Марија Алексова
тел.02 520 19 69
моб.077 527 693
е-Маил:anamarija.aleksova@jupiter.mk
Оддел за наградни игри
Туристичка агенција Јупитер
Фала ти Марија, јас сум запрепастен!