Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
што би било подбро при вежбањето во теретана? Комбиниранње на мускулите(и кој) или посебно секој мускул?

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
што би било подбро при вежбањето во теретана? Комбиниранње на мускулите(и кој) или посебно секој мускул?
Секогаш програмата се составува од потребите.
Ако можеш да одвоиш 5 дена во неделата за теретана, тогаш направи сплит на секоја муслулна група посебно.

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
За качување на мускулна маса за почетник.Значи сакам да кажам прво килажа 5-6 кила повеќе.Што би било најдобро да земам.

Еве ако ми кажете да земам чист протерин(ова го наведувам како пример)кажете ми од каде да го земам и од која фирма,значи да ми препорачате точно што да земам.

Финансиите не ми преставуваат проблем.

Gjoroski

Master in Bodybuilding and Fitness Methods, IFBB
Член од
14 септември 2009
Мислења
1.332
Поени од реакции
998
За качување на мускулна маса за почетник.Значи сакам да кажам прво килажа 5-6 кила повеќе.Што би било најдобро да земам.

Еве ако ми кажете да земам чист протерин(ова го наведувам како пример)кажете ми од каде да го земам и од која фирма,значи да ми препорачате точно што да земам.

Финансиите не ми преставуваат проблем.
Ако си почетник, јас би ти препорачал гејнер.

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Ако си почетник, јас би ти препорачал гејнер.
Ќе го земам тоа од 2.2 кг за да видам како ќе делува.Кажи ми ова само без никаква друга комбинација? Како се пие,колку пати дневно и слично.

И уште едно кажете ми што мислите за hot blood за пред вежбање?

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Ќе го земам тоа од 2.2 кг за да видам како ќе делува.Кажи ми ова само без никаква друга комбинација? Како се пие,колку пати дневно и слично.

Земи од поголемото пакување ако сакаш да видиш резултати зошто 2,2кг нема да ти потрајат ни 10 дена. Се пие 2 пати дневно по 2 мерилки. Hot Blood ти е многу напредна формула за почетник подобро земи некој креатин.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Препорачајте еден трибулус добар и колку пари е?

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Програма за три пати неделно у теретана, за почетник? Сите вежби комбинирано, исклучувајки ги оние за нозете.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Програма за три пати неделно у теретана, за почетник? Сите вежби комбинирано, исклучувајки ги оние за нозете.
1 ден грб и трицепс
2 ден. стомак и рамо
3 ден гради и бицепс

Член од
4 јануари 2012
Мислења
39
Поени од реакции
24
ПОМОШ АКО МОЖЕ!
Ги имам изданијата на P90X One on One so Tony Horton и почнав со вежбање па ме инетерсира дали треба да се вежба по принципот едни вежби еден ден како што е на CD ињата или треба да се прави комбинација од сите?

Gjoroski

Master in Bodybuilding and Fitness Methods, IFBB
Член од
14 септември 2009
Мислења
1.332
Поени од реакции
998

Ако си во можност помини во продавница и ќе поразговараме за начин на користење сл.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Дали некој го има користено Xtend дали вреди за парите? Има слична форма како Aminocore но е 3 пати поефтин па мислам да го земам.

--- надополнето: 13 јануари 2012 во 15:54 ---
За тие пари ќе си уплатам скоро 1 година во теретана. Стомачни вежбам само на згиб и рамна подлога, секаква друга справа ми е некако неприродна и ме "ограничува"

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Дали некој досега користел Polytermex Hardcore од API, сакам да слушнам мислења од вас за овај производ ?

Kajgana Shop

На врв Bottom