Derby della Madonnina: Милан - Интер 15.01.2012

Кој ќе победи на Derby della Madonnina

• Вкупно гласачи
    153
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Деца преку кур од тоа Шинтер. Не сте на facebook, дај оладете малце. Мислам дека модераторите треба да превземат мерки, бидејќи до дербито темава ќе се претвори во гомна.

пс. За темава.

Мислам дека Милан има повеќе шанси да победи, пред се затоа што го имат Ибрахимович и имат солидна одбрана. Но, ако играат Снајдер и Алварез од прва минута, очекувам уште прво полувреме да водиме со 0-2. Интер би направил камбек само доколку го победи Милан на ова утакмица, така да форца Интер.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Деца преку кур од тоа Шинтер. Не сте на facebook, дај оладете малце. Мислам дека модераторите треба да превземат мерки, бидејќи до дербито темава ќе се претвори во гомна.

пс. За темава.

Мислам дека Милан има повеќе шанси да победи, пред се затоа што го имат Ибрахимович и имат солидна одбрана. Но, ако играат Снајдер и Алварез од прва минута, очекувам уште прво полувреме да водиме со 0-2. Интер би направил камбек само доколку го победи Милан на ова утакмица, така да форца Интер.
Би воделе 0-2 ако би играле со Парма.Со Милан малу тешко така друже..

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Од кога ги прочитав коментарите страни поназад Шинтер,Минтер,Тинтер не знам дали треба да пишам онтопик пост.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Со среќа Мунтари комшивки

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Ај и јас да дадам едно видување за мечот од моја гледна точка. Прво ќе го прогнозирам исходот а тоа е нерешено (така типував во анкетата). Сега за Раниери, човекот во Јуве беше типичен чудак кој во дерби мечевите (Милан, Интер, Рома, Лацио) освојуваше по 20 тина бода а со условно речено помалите екипи го влечеше подебелиот крај и на крајот заостануваше по 10-15 бода во трката за скудетото. Сега во Интер ситуацијата е некако обратна, малите ги меле додека нема решение во дерби мечевите (додуша само со Јуве одиграл дерби меч и еве ќе го ставам и Удинезе поради нивниот висок пласман, така да рано е да се каже дека лошо се покажал на големите мечеви). Од друга страна Милан е во инзвонредна серија и формата му е во нагорна линија и според мене е благ фаворит на дербиво. Мое мислење е дека најмногу што може да извлече Интер е нерешено. Мотивот е огромен и кај двата тима и мислам дека не очекува многу возбудливо дерби.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
2-0 .. Златан Ибракадабра Ибрахимовац 2 гола.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.912
Поени од реакции
23.327
Да се разберемо од старт, по грешка гласав :icon_lol:

Мене највише надеж ми влева (покрај подобриот ростер нормално :icon_lol: ) Раниери и неговот лузерско поставување во вакви мечеви.

Очекувам Интер да се брани, но не очекувам ни Милан нешто посебно да напаѓа, пошто и Алегри не е некој љубител на тотално офанзивна игра.

Мое мислење 1,2-0 за Милан или евентуално 0-0 ако издржи бункерот на Интер пошто стварно не гледам кој би можел од Интер на оваа одбрана у последно време на Милан и фантастичниот Силва да им даде гол.

Можеби евентуално најдобриот стрелец на Интер Ј У НО Сакатомо

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Да заборавивме,вие играте како барселона па треба бункер да поставиме.Ќе видиме во недела!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom