Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Do kade se pregovorite za Tevco? Chitashe nekoj drug deka navodno i za Marko Marin sme bile zainteresirani?

Agentot na Kasemiro vika deka za 10 milijoni moze da se kupi, sto znachi deka za 5 ko nisto moze da se zeme, e sega gleajte sami kolku e kvaliteten ovaj.

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Нема ништо ново, сеуште се чека на Joorabchian да пристигне во Милано. Освен тоа Тевез демантирал дека го одбил Интер.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Do kade se pregovorite za Tevco? Chitashe nekoj drug deka navodno i za Marko Marin sme bile zainteresirani?

Agentot na Kasemiro vika deka za 10 milijoni moze da se kupi, sto znachi deka za 5 ko nisto moze da se zeme, e sega gleajte sami kolku e kvaliteten ovaj.

A Santos мене уште не ми е јасно зошто во Кам маркетите нема музика,објаснување дај жиФти се :icon_lol:

Овој Касемиро на што позиција играше,среден ред,напад ?

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Genoa has sold their 50% of Viviano to Palermo!

Inter-Palermo ownership

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Genoa has sold their 50% of Viviano to Palermo!

Inter-Palermo ownership
сега нека иде во Палермо нека изигра до крај на сезона, и после да се врати да му биде сериозна конкуренција на Цезар (ова зборам ако имаат малку СЕНС од управата, ако не ќе го дадат за ДелаРока и ние ќе треба да доплатиме 1,35 мил.)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.652
Ќе ги тролам ако го продадат. Позајмица само за да ја врати формата, а ако го земеме Тевез и Кастињос под итно на позајмица, мора да игра детето.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.652
Зампарини: За 3-4 години Вивиано ќе биде прв голман на Интер. Во меѓувреме се надевам дека ќе остане со нас.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Si pomesal nesto ili ja ne te sfakam? :)
Naaah,не сум помешал,помислив дека знаеш,бидејќи Џимеј го спомена тоа во една тема,не можам да најдам :)
Maње битно,него до каде е работата со Гоблинот,има нешто ново ?

А и како да нема Интер гомна за продавање,па ај некако да го шитнат Вивијано на Палермо,па не се нормални.
Вивијано за 3-4 години ако не биде голман број 1 во свет,еве на,давам гајба пиво.
Само да не го зезаат повредите...

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.652
Да ама и Цезар ќе биде прва опција до крај на сезонава а најверојатно и наредната. Греота е голман како Вивиано да дреме толку време на клупа.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Да ама и Цезар ќе биде прва опција до крај на сезонава а најверојатно и наредната. Греота е голман како Вивиано да дреме толку време на клупа.
Јасно,нека оди во Палермо,ама никако да не го продадат,мака ќе мачиме во иднина на голманската позиција кога веќе Цезар нема да биде она што е денеска.
Шиткање ни на сон,ама позајмница се проголтува некако.
Пак ќе речам,повредите нека не го зезаат во иднина.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.882
Поени од реакции
116.185
Раниери го бара несреќниот Alessio Cerci aka Ferrari

За овај играч прв пат слушам...не знам дали би се снашол во Интер со оглед на тоа дека "проблематично Ферари" бил во Фиорентина. :icon_lol:

Вакво ѓубре ич не ни треба, си ги имаме Мунтари, Киву и компанија. Ако зимаат нека земат некој асален играч што ќе врши работа во тимов а не отпадот од послабите екипи.

Kajgana Shop

На врв Bottom