- Член од
- 8 јуни 2011
- Мислења
- 2.502
- Поени од реакции
- 2.805
Потпишал ???Што значи дека сам си ги погазува сега тие зборови...
Потпишал ???Што значи дека сам си ги погазува сега тие зборови...
ова значи дека цел март ќе играме во Горче ??Ова не е ништо ново, првично дуелот со Динамо Загреб е закажан за 25-ти април, ама се ќе зависи дали ќе се заврши реконструкцијата на терено до тогаш, се уште не се знае.
Спомна некој нешто такво?Потпишал ???
Според мене треба да се даде одговор на овие прашања:Конечно... за утре е закажана прес конференција на ФК Вардар Скопје на која се поканети сите спортски новинари
--- надополнето: 11 јануари 2012 во 20:04 ---
Во интерес на досегашните ваши мислења кои придонесуваа за подобрување на работата на клубот, како и да не се пропушти нешто што ве интересира или би ве интересирало имате ли некои сугестии, теми, прашања и сл. што треба да биде изнесено на пресот???
Поим немам, на неколку вести имаше дека до март ќе биде завршен, ама уште не се знае.--- надополнето: 11 јануари 2012 во 16:32 ---
ова значи дека цел март ќе играме во Горче ??
Ти благодарамСпоред мене треба да се даде одговор на овие прашања:
1. Дали има планови за идни засилувања? Дали Ивановски ќе остане во Вардар?
2. Дали навистина има финансиски проблеми во клубот (се јавија доста шпекулации на ова поле, а во последно време некои викаат дека ако не се продадел Ивановски во брзо време, клубот ќе немал пари ни за плати)?
3. Да се потврди дека навистина по завршувањето на Градски, ќе има изградба на простории на клубот.
4.Кој е буџетот во оваа сезона? Кои се амбициите на клубот? Дали ќе има летни засилувања за настапите во Европа?
5.До каде е ревијата?
6.Зошто маркетингот на екипата е еднаков на НУЛА? Дали е време клубот да добие посериозна страна? Да се изнесат причини поради кои ова не е направено досега...
7.Најважното прашање. Сали и кога клубот ќе премине во АД? Што ќе значи тоа за нас, дали клубот ќе ги загуби досегашните долгови? Конкретно да се каже кои спобнзори има шанси да вложуваат во Вардар...
Во моментов не ми текнува друго, али горе-доле ако се даде одговор на сите овие прашања ќе бисдеме среќни и задоволни
Една од најбитните работи за еден клуб: Условите за работа на фудбалерите? Во моментот тие се на едно многу ниско ниво. Какви се плановите на управата за решавање на овој проблем? Дали имаат во план изградба на некаков тренинг камп? Сега кога Вардар е под капа на Градот, можеби треба да се размислува на доделување локација за негова изградба, со што клубот би го решел едно од најгорливите проблеми за години унапред.Според мене треба да се даде одговор на овие прашања:
1. Дали има планови за идни засилувања? Дали Ивановски ќе остане во Вардар?
2. Дали навистина има финансиски проблеми во клубот (се јавија доста шпекулации на ова поле, а во последно време некои викаат дека ако не се продадел Ивановски во брзо време, клубот ќе немал пари ни за плати)?
3. Да се потврди дека навистина по завршувањето на Градски, ќе има изградба на простории на клубот.
4.Кој е буџетот во оваа сезона? Кои се амбициите на клубот? Дали ќе има летни засилувања за настапите во Европа?
5.До каде е ревијата?
6.Зошто маркетингот на екипата е еднаков на НУЛА? Дали е време клубот да добие посериозна страна? Да се изнесат причини поради кои ова не е направено досега...
7.Најважното прашање. Сали и кога клубот ќе премине во АД? Што ќе значи тоа за нас, дали клубот ќе ги загуби досегашните долгови? Конкретно да се каже кои спобнзори има шанси да вложуваат во Вардар...
Во моментов не ми текнува друго, али горе-доле ако се даде одговор на сите овие прашања ќе бисдеме среќни и задоволни
Па дека рече си ги погазил зборовите Ќумбев, ако ги погазил значи дека кај вас дошол !?Спомна некој нешто такво?
Ти рече еден другар погоре дека самиот изјавил дека би сакал да го облече светиот дрес......Па дека рече си ги погазил зборовите Ќумбев, ако ги погазил значи дека кај вас дошол !?