PES 2012

• Креатор на темата kpb
  • Време на започнување
Член од
1 јули 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
Ај едно прашање...симнав некој лош пач и ми се заеба играта и сега кога ја пуштам ми пишува ...The dynamic library "rll.dll" failed to initalize (E5) фала однапред

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Не е до пачот, до антивирусот ти е, исклучи го антивирусот, и пак инсталирај го пачот, rll.dll како вирус го чита и кај мене.

Член од
1 јули 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
Не,не не е до тоа друже...го иам ставено rll.dll у тоа trusted files...зборев со другар ми рече у стил пак кракот да го копирам..

Martin Ramadan

RamDagaDam
Член од
17 декември 2008
Мислења
133
Поени од реакции
19
dll фајлот е модифициран и прилагоден спрема печот и затоа некој антивирус го чита како вирус, без паника не се работи за никаков вирус.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
А од кај сте сигурни дека rld.dll не е сварно вирус? Има воопшто некој антивирус што НЕ го препознава како вирус?

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Дечки ај една молба до вас:

Бидејќи ја избришав кретенската PES 2012....си ја симнав PES 2011(version 1.01) и се радував ко мало дете колку е прекрасна играта за разлика од новата.

Е сега имам една дилема....дали може да се подеси некако пасовите да бидат попрецизни....(нели на 2012 можеше да се среди)....и дали има излезено пач со најновите трансфери и + малку посреден gameplay.

И последно прашање....е како да се испецаме онлајн на 2011ката....да направиме турнирче....или барем онака да си играме утакмици меѓусебно ние членовите на форумов??

Martin Ramadan

RamDagaDam
Член од
17 декември 2008
Мислења
133
Поени од реакции
19
А од кај сте сигурни дека rld.dll не е сварно вирус? Има воопшто некој антивирус што НЕ го препознава како вирус?
Имам јас аваст и не го препознава како вирус и 100% сум сигурен дека не е вирус бидејќи се занимавам со тие работи.

@Македонец онлајн може само да се игра искључиво само со оргинал игра.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Одиграв 3 утакмици со Удинезе, 2 победи со по 3:0 и едно реми извадов со Лацио и ме избркаа.Бог да чува, каква глупава игра..

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Ај едно прашање...симнав некој лош пач и ми се заеба играта и сега кога ја пуштам ми пишува ...The dynamic library "rll.dll" failed to initalize (E5) фала однапред
http://www.mediafire.com/?yt7ole6309cwg91

и стави го таму некаде во ПЕС Фолдерот, сега го немам да ти кажам точно каде но ке се снајдеш..
позз

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Играва ја играм „реално“. Ако изгубам, продолжувам. Не правам Load Game, и да изиграм уште еднаш за да победам и продолжам даље. Сеа ми се деси нешто што ме направи до толку Pissed Off(за играва конкретно), што ништо друго што ми десило со неа. Макар сум водел 3-0 и да сум изгубил 3-4.

Стигнав некако до финале. Играм со Ман Ју МЛ. Во финале играВ со Ливерпул. Течеше 90мин, течеше и продолжение и истече. Истече но беа во акција, шутнаа и се случи корнер. Секогаш дава корнер и никогаш не свири крај тука. Тоа е ОК. Ми се десило и мене без разлика дали сум дал гол или не. Изведоа корнер, ја исфрлив со играчсо глава до друг играч и со следниов истрчав до 1/2 терен. Времето беше истечено уште пред корнерот да се деси. Коа целото време е истечено судијата свири крај кога гледајќи од едниот гол се помине околу 2/3 од теренот. Јас со играчот стигнав до пола терен(судијата не свиреше WTF?!), ми ја земаа(се случува вака да свират, ама пак не WTF?!), пробав клизач, им собрав играч фаул не им даде, нивниот ја подаде до друг, овој до трет и примив гол, гол за 3-4 за Ливерпул. Изведов и тогаш свиреше крај. И како да ја наречам играва нормална, реална? Со ова се докажува изгледа дека кога КОНАМИ сака да изгубиш, ќе изгубиш!
Да знаев дека ќе се деси, со ФРАПС ќе си снимев. Вака џабе би било се.

Не се нервирам што изгубив, туку се нервирам поради начинот на кој го изгубив.

Објаснив како не знам што да е, а?:pos::tapp:
Ама тоа е....

Kajgana Shop

На врв Bottom