аллександар
Вечно ненаспан
- Член од
- 5 мај 2006
- Мислења
- 7.381
- Поени од реакции
- 2.523
Wrong Turn 4Не сум ви тек со настаните, нема некое ново хорорче излезено? Не мора да е добро, само не ептен лошо како Хостел 3![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Wrong Turn 4Не сум ви тек со настаните, нема некое ново хорорче излезено? Не мора да е добро, само не ептен лошо како Хостел 3![]()
Wrong Turn 4
![]()
Ова време ми е најубаво за гледање хорори бидејќи немам спиено цела вечер така да ништо живо неможе да ме спречи да спијам.
Предлог за некој филм? Последно го гледав The Thing (1982), има добра приказна но премалку страшни сцени а и тие што се не се нешто страшни... Гледајте да не биде како овој![]()
Ве читам како си ги гледате хорорчињата со зомби, духови итн итн стално ќе имате нешто интересно за гледање.
Јас после SAW, Orphan, The Collector, Hostel 2 и Devil се на тапи хорори налетувам а овие погорниве со духови и зомби ми се неинтересни.
Или јас сум загубил вкус или денес не знаат веќе да направат добар хорор што ќе те скокне од столче, клиширано ги прават и уште пред да почне знам и како ќе заврши. На REC што толку го фалат се смееше публика во сала, ти се чини комедија гледаш.
Тоа што ми има кажувано татко ми дека на некој хорор во Сплит пред триесеттина години луѓе со брза помош ги носеле на клиника да ги освестуваат денес е мислена именка.
Нешто режисериве и сценаристите се помалку идат на оригиналност а се повеќе на одамна видени клишеа а ние толку сме навикнати на просек што не ни очекуваме ниту бараме нешто стварно оригинално.
Ретко има оригиналност кај денешните холивудски хорори. Колку за промена, пробај гледај европски. Не знам дали си ги гледал Martyrs, Frontiers, Let the Right One In, High Tension, Inside, The Orphanage. Rec мене лично ми се допадна. Исто и вториот дел.
Сакаш тешко оболен филм , со гадни сцени?Predlog nekoj horror filmce da gi gledam nekoe ponovo 2005+ strasen sakam da bidi i moze nekoj psihoptaski
primer posledno go gledav Black Christmas pa ajde ako moze nekoj predlog !![]()
E bas nekoj takov sakam taman duri e podrazdeneto fala ti mnogu !![]()