Хорор филмови

A Tale of Two Sisters е The Uninvited, поточно, вториов е римејк :) Кажувам зошто Ајсбој го има гледано вториов :D

Во тој случај, да кажам дека и Shutter е американскиот Shutter. Ама јапонскиот е далеку подобар.

И јас го имам гледано вториот и ме бендиса. Оригиналот не ми е гледан.

Wrong turn 4

Жива досада, не е ни страшен ниту има содржина. Една од актерките е посебно згодна па за неа можда вреди да се погледне филмот пет минутки и да се изгаси. Кој сака да загуби саат ипол нека гледа сите други нека направат голема кривина и нема да згрешат.

Според мене најслаб од сите делови, подобро и воопшто да не бил снимен.

Human Centipede 2 (Full Sequence)

Катастрофа, не памтам толку да сум скролал некој филм, едвај 15 мин дали гледав. Ако првиот дел имаше нешто овој ни тоа нешто го нема, очај од А до Ш.

Не се гадам од сецкања и крвови ама побесмислен филм не памтам да сум гледал, не е ни губење време уште полошо е.

Најширока можна кривина.

Dream House - Многу лош филм. Не знам како Даниел Крег и Рејчел Вајз се нафатиле на филм со ваков „заплет“. Во кратки црти може да се опише како Amityville Horror meets Shutter Island.

The Ordeal - Белгиски филм. Оние кои сакаат европски, чудни и гадни хорори нека го погледнат.

Филмов ќе го предложам овде , затоа што во другиве теми бараат рецензии (реално не ме бива :icon_lol: )
Главна причина за да го гледам филмов беше Anthony H. и поради тоа го изгледав, и реално вредеше филмот (y)
Филмчево е си истерување на ѓаволи нешто слично со Exorcism of Emily Rose, ваљда по него добиле инспирација , ама сепак вреди филмов...

Вреди само поради глумата на Хопкинс, инаку постерот на филмот лаже. Кога го видов прв пат уште не излезен мислев нешто ka-boom e :)

Вреди само поради глумата на Хопкинс, инаку постерот на филмот лаже. Кога го видов прв пат уште не излезен мислев нешто ka-boom e :)
Да, некогаш за некои филмови очекуваме премногу кизнај што и после на крајот разочарани сме...
Не е нешто најнај филмов,а не ни лош, значи стандард

Ништо посебно беше The Rite. кога го видов Хопкинс очекував којзнае што, ама на крај испадна дека The Ward на Карпентер беше подобар (барем за мене).

Не сум ви тек со настаните, нема некое ново хорорче излезено? Не мора да е добро, само не ептен лошо како Хостел 3 :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom