Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Моментално го симнувам, ако е добар линкот ќе ви го пуштам овде ако смее.Има трејлер види на јутубе, а за излезен нз , сеуште немам најдено линк за да го симнам...
Ми се допаѓа ептен тоа што видов и прочитав дека излага на 6ти јануари.Не ми се верува дека толку брзо можев да најдам добар торент, малце ми е сумљив, ама за 5 мин ќе кажамThe Devil Inside е излезен и пред некоја недела беше прво место на бокс офисот во Америка. Не очекувам ништо од него. Претераа со филмовите направени демек од „пронајдени снимки“. А малиот буџет им служи само за фалење.
Mother's Day го има одамна на нет. Филмот е од 2010. А Роб Зомби ме разочара со лошиот римејк на Halloween.
Piraha 3DD
Abraham Lincoln: Vampire Hunter 3D
Дај бе не заебавај толку ли немаат идеја луѓево веќе....
Што е со филмовиве од листаваДа , поготово ова Пирана 3ДДДДДДДДДД
![]()
Ако не е излезен како ќе знаеш дали е добар? Не се разочарувај само од коментари.Почекај , изгледај и критизирај ако има потреба.Не верувам дека некој го има гледано.Дај бе не ме разочарувај/те за Devil Inside, онака на трејлер изгледа супер , зарем толку е лош
со душа чекав линк,ама по олку критики...![]()
ич да не го пуштам а?The Devil inside, штета очекував нешто од него.. ама ме разочара... boooriiiingggggg!!!!!
ич да не го пуштам а?
2. 2012 очекував подобри филмови ,нови идеи , подобри ефекти и сл.