Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми е гледан, не знам дали има излезено снимка. Читав дека е некоја шпионска драма, британска, ништо налик на 007...
Има на замунда. Јас вчера го симнав во план ми е да го гледам.

По сите торенти има веќе R5 DVDRip снимка за филмот.

Јас гледам, ама после филмот. :)
Навистина уништуваат филмови, неверојатно е какви спојлери има. Последен пример: warrior и another earth. Во првиот се раскажано, до последната борба. Мене ми се допадна зошто имаше мистерија, не знаев дали ќе се оди на revenge варијантата од Кикбоксер и Роки 4, или на нова, и до последен момент имаше тензија. Во another earth трејлерот го содржи најважниот момент кој ја убива мистеријата со новата планета. Да ги гледав прво трејлерите а после филмовите, ќе ми расипеа два добри филма.

Contagion sucks because it sucks. :)

Е, овој.
XIDF8.jpg

Што мислите за филмот Battle for Los Angeles?
Првите 50 минути интересни, после натаки скролање по трошка :pos:
Долгометражен филм без врска , soundtrackot тотална утка , според мене филмот го прави повозбудлив музиката , ама овде ми пуштиле романтично :cautious:
Како то првите 50 мин не можеа да ги погодат то вонземјаните , па после се знај Rambo акција 5 вс пилотни летала , тенкови, и тие вонземјаните :tapp:
Просек ... 5/10

^ дури и 5 е премногу .. филмот за мене е најголемото промашување на годината .. Повеќе филмски клишеа на едно место + премногу патриотски

Што мислите за филмот Battle for Los Angeles?
Првите 50 минути интересни, после натаки скролање по трошка :pos:
Долгометражен филм без врска , soundtrackot тотална утка , според мене филмот го прави повозбудлив музиката , ама овде ми пуштиле романтично :cautious:
Како то првите 50 мин не можеа да ги погодат то вонземјаните , па после се знај Rambo акција 5 вс пилотни летала , тенкови, и тие вонземјаните :tapp:
Просек ... 5/10
Катастрофа. Сакале да направат нешто во стилот на Independence Day, ама не им успеало. Арон Екхарт е добар глумец (моментално го гледам на Телма), не знам што му текнало да се нафаќа на ваков филм.

Катастрофа. Сакале да направат нешто во стилот на Independence Day, ама не им успеало. Арон Екхарт е добар глумец (моментално го гледам на Телма), не знам што му текнало да се нафаќа на ваков филм.
Не, тоа е направено според игра со цел да се почуствува гледачот како да е на сред фрката. Претпоставувам дека во добро кино ова е добра пуцњава. Инаку како филм е тапа.

Не, тоа е направено според игра со цел да се почуствува гледачот како да е на сред фрката. Претпоставувам дека во добро кино ова е добра пуцњава. Инаку како филм е тапа.
Да, затоа и камерата се утепа од тресење. Можно е во добро кино филмот да изгледа подобро, ама ние овде едвај кино имаме, камоли пак добро.

Инаку, овој филмов на Телма, Conversations with Other Women добар испадна. Прв пат го гледам. Mи се допаѓа што целиот е „слика во слика“.

Дечки, ги гледав и двата дела од Death Race, and I got little confused.
Моментално сум во wtf mode затоа што вториот дел пологично е да биде прв дел, а првиот втор, што се усрале вака со филмов?
Иначе не беа нешто посебно и двата дела, во првиот дел сум задоволен од глумата на Статхам, и од онаа женската со невина фаца, вториот дел, е за него не знам што да мислам.:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom