Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми е гледан, не знам дали има излезено снимка. Читав дека е некоја шпионска драма, британска, ништо налик на 007...
Има на замунда. Јас вчера го симнав во план ми е да го гледам.

По сите торенти има веќе R5 DVDRip снимка за филмот.

Јас гледам, ама после филмот. :)
Навистина уништуваат филмови, неверојатно е какви спојлери има. Последен пример: warrior и another earth. Во првиот се раскажано, до последната борба. Мене ми се допадна зошто имаше мистерија, не знаев дали ќе се оди на revenge варијантата од Кикбоксер и Роки 4, или на нова, и до последен момент имаше тензија. Во another earth трејлерот го содржи најважниот момент кој ја убива мистеријата со новата планета. Да ги гледав прво трејлерите а после филмовите, ќе ми расипеа два добри филма.

Contagion sucks because it sucks. :)

Е, овој.
XIDF8.jpg

Што мислите за филмот Battle for Los Angeles?
Првите 50 минути интересни, после натаки скролање по трошка :pos:
Долгометражен филм без врска , soundtrackot тотална утка , според мене филмот го прави повозбудлив музиката , ама овде ми пуштиле романтично :cautious:
Како то првите 50 мин не можеа да ги погодат то вонземјаните , па после се знај Rambo акција 5 вс пилотни летала , тенкови, и тие вонземјаните :tapp:
Просек ... 5/10

^ дури и 5 е премногу .. филмот за мене е најголемото промашување на годината .. Повеќе филмски клишеа на едно место + премногу патриотски

Што мислите за филмот Battle for Los Angeles?
Првите 50 минути интересни, после натаки скролање по трошка :pos:
Долгометражен филм без врска , soundtrackot тотална утка , според мене филмот го прави повозбудлив музиката , ама овде ми пуштиле романтично :cautious:
Како то првите 50 мин не можеа да ги погодат то вонземјаните , па после се знај Rambo акција 5 вс пилотни летала , тенкови, и тие вонземјаните :tapp:
Просек ... 5/10
Катастрофа. Сакале да направат нешто во стилот на Independence Day, ама не им успеало. Арон Екхарт е добар глумец (моментално го гледам на Телма), не знам што му текнало да се нафаќа на ваков филм.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom