За инвајт треба малце столчето да го загрејш. Дадов две покани за ТЛ на двајца членови тука и жалам што дадов. И двајцата ќе бидат банирани.Ај по пп ако можи еден invate за torrentleech
За инвајт треба малце столчето да го загрејш. Дадов две покани за ТЛ на двајца членови тука и жалам што дадов. И двајцата ќе бидат банирани.Ај по пп ако можи еден invate за torrentleech
Секако немам кај да го трошам интернетов и така неограничен ми е па сега како сакашЗа инвајт треба малце столчето да го загрејш. Дадов две покани за ТЛ на двајца членови тука и жалам што дадов. И двајцата ќе бидат банирани.
Пријателе, ако ти е приоритет да имаш бугарски превод со филмот тогаш може Замунда да ти е ок. За се друго, срамота е да поставуваш вакви прашања. TL е институција човече. Мислам дека ако би ме скинале од сите приватни тракери, само на TL би сакал да останам.Причина зашто ТЛ е подобар од Замунда?
Во право е Julian, и јас веќе нема туку така да давам покани. Julian има еден принцип да поставите screenshot од барем 3 приватни тракери за да се види какви членови сте па да се даде покана. Заради давање покани од неколку тракери јас веќе не добивам покани или ептен ретко. Не ме разбирај во негативна конотација, но ако ти не се замараш за ratio и тој што те поканил може да го јаде со бан или со не добивање покани.Ај по пп ако можи еден invate за torrentleech
Пријателе, ако ти е приоритет да имаш бугарски превод со филмот тогаш може Замунда да ти е ок. За се друго, срамота е да поставуваш вакви прашања. TL е институција човече. Мислам дека ако би ме скинале од сите приватни тракери, само на TL би сакал да останам.
Во право е Julian, и јас веќе нема туку така да давам покани. Julian има еден принцип да поставите screenshot од барем 3 приватни тракери за да се види какви членови сте па да се даде покана. Заради давање покани од неколку тракери јас веќе не добивам покани или ептен ретко. Не ме разбирај во негативна конотација, но ако ти не се замараш за ratio и тој што те поканил може да го јаде со бан или со не добивање покани.
Да имав покана ќе ти пратев без размислување. Ама жалам, поради тие `корисници` кои ги поканив таму сега не ми даваат повеќе покани.
Дури ми е уклучен ком и торенто си работи не го исклучувам никогаш мене ништо не ми смета uploado ова е за 2 месеци напраено можеби и помалце
прати ми маил ке ти пратам за ТЛ така имам 3 стојат веке некое време!!!Ај по пп ако можи еден invate за torrentleech
Јулијан самиот ТЛ ги укина Позивниците, не ти е од корисниците што си им пратил ти,јас преку 100 позивници имам пракано од нив само 1 е активен, па ни опомена сум добил ни ништо.Да имав покана ќе ти пратев без размислување. Ама жалам, поради тие `корисници` кои ги поканив таму сега не ми даваат повеќе покани.
Фала ај сега да сметнам нешто па да почни со upload.прати ми маил ке ти пратам за ТЛ така имам 3 стојат веке некое време!!!.
Мене ме интересираат. Ќе сакаш да позбориш?Да не зборам за основни правила кои замунда не ги почитува.
Друже имаш да ми пратиш и на мене, ако имаш потреба од скриншот од други сајтови ќе ти пратам без проблемпрати ми маил ке ти пратам за ТЛ така имам 3 стојат веке некое време!!!
--- надополнето: 9 јануари 2012 во 22:13 ---
Јулијан самиот ТЛ ги укина Позивниците, не ти е од корисниците што си им пратил ти,јас преку 100 позивници имам пракано од нив само 1 е активен, па ни опомена сум добил ни ништо.
Има тракери кои имаат строги правила. На пример пред 2 недели https://sciencehd.me/login.php им даде по 3 покани на секој корисник. Јас зедов од еден другар. По 1 недела ги банираа сите 4 членови (заедно со оној кој ги подели 3-те покани). Причина: 1 од корисниците користеше програма за лажирање на ратиото. Цел инвајт три (т.н. дрво) беше банирано.Ne go sfakam toa so pokanite, demek vi unistuvaat ugled? Ako gi baniraat novite neka gi baniraat, bezrazlika ako vie ste gi pokanile, ako si drzete ratio ste na sigurno neli? Eve 123456 pratil 100 a samo eden e samo aktiven. Ako nejkas da ti stojat ke ti pratam eden email po pp. Ako uste si zainteresiran, primer od Zamunda:
Rating: 0.055 Uploaded: 75.07 GB Downloaded: 1.32 TB (updated once a day)