Торенти (официјална тема)

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726
Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
Ај по пп ако можи еден invate за torrentleech
За инвајт треба малце столчето да го загрејш. Дадов две покани за ТЛ на двајца членови тука и жалам што дадов. И двајцата ќе бидат банирани.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
460
Поени од реакции
130
За инвајт треба малце столчето да го загрејш. Дадов две покани за ТЛ на двајца членови тука и жалам што дадов. И двајцата ќе бидат банирани.
Секако немам кај да го трошам интернетов и така неограничен ми е па сега како сакаш

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Причина зашто ТЛ е подобар од Замунда?
Пријателе, ако ти е приоритет да имаш бугарски превод со филмот тогаш може Замунда да ти е ок. За се друго, срамота е да поставуваш вакви прашања. TL е институција човече. :P Мислам дека ако би ме скинале од сите приватни тракери, само на TL би сакал да останам.
Во право е Julian, и јас веќе нема туку така да давам покани. Julian има еден принцип да поставите screenshot од барем 3 приватни тракери за да се види какви членови сте па да се даде покана. Заради давање покани од неколку тракери јас веќе не добивам покани или ептен ретко. Не ме разбирај во негативна конотација, но ако ти не се замараш за ratio и тој што те поканил може да го јаде со бан или со не добивање покани.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
460
Поени од реакции
130
Пријателе, ако ти е приоритет да имаш бугарски превод со филмот тогаш може Замунда да ти е ок. За се друго, срамота е да поставуваш вакви прашања. TL е институција човече. :P Мислам дека ако би ме скинале од сите приватни тракери, само на TL би сакал да останам.

Во право е Julian, и јас веќе нема туку така да давам покани. Julian има еден принцип да поставите screenshot од барем 3 приватни тракери за да се види какви членови сте па да се даде покана. Заради давање покани од неколку тракери јас веќе не добивам покани или ептен ретко. Не ме разбирај во негативна конотација, но ако ти не се замараш за ratio и тој што те поканил може да го јаде со бан или со не добивање покани.

Дури ми е уклучен ком и торенто си работи не го исклучувам никогаш мене ништо не ми смета uploado ова е за 2 месеци напраено можеби и помалце

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296

Дури ми е уклучен ком и торенто си работи не го исклучувам никогаш мене ништо не ми смета uploado ова е за 2 месеци напраено можеби и помалце
Да имав покана ќе ти пратев без размислување. Ама жалам, поради тие `корисници` кои ги поканив таму сега не ми даваат повеќе покани.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.182
Поени од реакции
8.260
прати ми маил ке ти пратам за ТЛ така имам 3 стојат веке некое време!!!
--- надополнето: 9 јануари 2012 во 22:13 ---
Да имав покана ќе ти пратев без размислување. Ама жалам, поради тие `корисници` кои ги поканив таму сега не ми даваат повеќе покани.
Јулијан самиот ТЛ ги укина Позивниците, не ти е од корисниците што си им пратил ти,јас преку 100 позивници имам пракано од нив само 1 е активен, па ни опомена сум добил ни ништо.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.635
Поени од реакции
34.032
Ne go sfakam toa so pokanite, demek vi unistuvaat ugled? Ako gi baniraat novite neka gi baniraat, bezrazlika ako vie ste gi pokanile, ako si drzete ratio ste na sigurno neli? Eve 123456 pratil 100 a samo eden e samo aktiven. :D Ako nejkas da ti stojat ke ti pratam eden email po pp. Ako uste si zainteresiran, primer od Zamunda:

Rating: 0.055 Uploaded: 75.07 GB Downloaded: 1.32 TB (updated once a day) :icon_lol:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
прати ми маил ке ти пратам за ТЛ така имам 3 стојат веке некое време!!!
--- надополнето: 9 јануари 2012 во 22:13 ---

Јулијан самиот ТЛ ги укина Позивниците, не ти е од корисниците што си им пратил ти,јас преку 100 позивници имам пракано од нив само 1 е активен, па ни опомена сум добил ни ништо.
Друже имаш да ми пратиш и на мене, ако имаш потреба од скриншот од други сајтови ќе ти пратам без проблем :)

laceso

Zoomj †
Член од
17 мај 2011
Мислења
422
Поени од реакции
318
music - what.cd
games - bitgamer
movies - passthepopcorn

за прон,тв,аниме,спорт,софтвер... било кој џенерал/сцин тракер ќе заврши работа.

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
Ne go sfakam toa so pokanite, demek vi unistuvaat ugled? Ako gi baniraat novite neka gi baniraat, bezrazlika ako vie ste gi pokanile, ako si drzete ratio ste na sigurno neli? Eve 123456 pratil 100 a samo eden e samo aktiven. :D Ako nejkas da ti stojat ke ti pratam eden email po pp. Ako uste si zainteresiran, primer od Zamunda:

Rating: 0.055 Uploaded: 75.07 GB Downloaded: 1.32 TB (updated once a day) :icon_lol:
Има тракери кои имаат строги правила. На пример пред 2 недели https://sciencehd.me/login.php им даде по 3 покани на секој корисник. Јас зедов од еден другар. По 1 недела ги банираа сите 4 членови (заедно со оној кој ги подели 3-те покани). Причина: 1 од корисниците користеше програма за лажирање на ратиото. Цел инвајт три (т.н. дрво) беше банирано.

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
Нормално, секој има право да става свои правила во својата `куќа`.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.409
Некој предлог за подобро сидување на torrentleech ? Бар сега кога имам 600 гига од Т-Хоум тоа можам да го правам, али не знам како, откога ќе се симне торентот го оставам да стои, али слабо некако иде аплоадот, да не треба нешто посебно подесување во utorrent и слично ?

Kajgana Shop

На врв Bottom