Г
Грејвдигер
Гостин
По КРС?Колеги, може некој конкретно да ми каже што задачи имаше на колоквиумот што го праева студентите од Финки прва година, втор колоквиум кај Иван Чорбев?
По КРС?Колеги, може некој конкретно да ми каже што задачи имаше на колоквиумот што го праева студентите од Финки прва година, втор колоквиум кај Иван Чорбев?
На оваа мислиш?Абе, ај некој нека ми даде линк до сликата што е закачена на елка, онаа со "What is on the blackboard, what the teacher see, what the students see...". Многу е јака
Ја најдов оригиналната пред некој ден уште завчера, ама заборавив да пишам.На оваа мислиш?
Матрица,низа, нешто со датотека...Дечки, знае некој какви задачи отприлика се паѓаат на испит по Основи на програмирање ?
Ова е структурирано или ... ? Јас имам некои испити од електро од порано можам да ти кажамДечки, знае некој какви задачи отприлика се паѓаат на испит по Основи на програмирање ?
Кусакатов има канцеларија на хемиски институт. Мислам дека беше бр.18 одма десно кога се влегува на хемиски, десно и право.Дај бе цело време заборавам да прашам.
1. Каде / кога / како да земам потписи математика за инфо? (Кусакатов и Станков)
2. Нели имаше некоја книга од Кусакатов за математика? Или доволни ми се предавњата/аудиториските?
ТМФ. Влезот од кај паркингот, одма десно во ходникот до крај, па лево.Кај им се наоѓа службата за студентски прашања ?
Колеги, може некој конкретно да ми каже што задачи имаше на колоквиумот што го праева студентите од Финки прва година, втор колоквиум кај Иван Чорбев?
Не сакаш да знаеш колку луѓе поминуваа калкулус минатите години, ова е веројатно најуспешната година.Калкулус 1 положени и преку колоквиуми и преку испит вкупно 133-4 ица? од 500 и кусур студенти во генерација?
dafuq? Сфаќам дека Математиката игра голем дел во факултетов ама на испит 25 теоретски прашања се многу. И сеа ова е демек селекцијата на Смиле?
Превртен потпис - ДефиницијаИ тоа после ненајавената промена на правилата после вториот колоквиум, и вештачкото добивање на потписи со новитетот "превртен потпис"(За кој ни поедини професори не знаат што значи...)