Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Како му се развика Фердинанд на Евра :O А реално, Фердинанд е во најлоша форма одкога игра во Манчетсер.
Не само на Евра и на Џонс му се развика во прво, а самиот беше крив, можеше комотно да ја врати до Линдегард, а му ја подаде на Насри мислам таму лево! Можеби е во лоша форма, ама факт е дека по повредата на Видич, па и на Еванс, едноставно мора Рио да е на терен!
И гледам никој не ја спомна одличната партија на Смолинг по кам-бекот, како стуб беше во воздушните дуели! (y)

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434
RING RING
-Hello greater Manchester police..how can i help you?
-I'd like to cancel my complaint please?
-What is it regarding sir?
-Its my noisey Neighbours.
-Oh yeah. What is your reason for cancelling your complaint?
-They seem to have shut the fuck up now.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.632
Поени од реакции
6.439
И гледам никој не ја спомна одличната партија на Смолинг по кам-бекот, како стуб беше во воздушните дуели! (y)
Ова. Кога го нема Видич како да нема кој да скокне од штоперите. Еванс, Фердинанд слабо во воздуџ, Џонс до некаде да... ама нее тва тва. Смолинг ме импресионира денеска, и не само во воздушните дуели, не им даде да претнат. Незнам само зошто Ферги го игре повеќе как бек а не как штопер. Најдобар штопер моментално ни е во екипата.

Инаку времее Нани да одморе 1 утакмица. Не декаа лош, ама изморен ми делува маалку. :)

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
"Because it's me, because it's Manchester United, it's blown up out of context. There's no problem with me at this club and I want to be at the club for a long time." - Wayne Rooney! :cuc:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Не само на Евра и на Џонс му се развика во прво, а самиот беше крив, можеше комотно да ја врати до Линдегард, а му ја подаде на Насри мислам таму лево!
Го слушнав и коментаторот на СпортКлуб ја искоментира ситуацијата, а и некој член спомна исто некоја страна наназад... Во случајот не беше крив Рио, со право му се развика на Џонс... Агуеро му прави пресинг на Рио, а Џонс го нема никаде да се открие да ја прими топката, десен бек, а отишол во нивна половина... Затоа беше и таква реакцијата на Рио :)

Се согласувам и јас дека Рио е многу паднат, како пи*ка игра во задње време, како да не игра со срце... Прееска имаше една долга топка по аут линијата, место да клизне, да го однесе Силва (мислам беше), тој се двоумеше и Силва ја зема... Страв му е да не ги искашка гакиците...

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Ова. Кога го нема Видич како да нема кој да скокне од штоперите. Еванс, Фердинанд слабо во воздуџ, Џонс до некаде да... ама нее тва тва. Смолинг ме импресионира денеска, и не само во воздушните дуели, не им даде да претнат. Незнам само зошто Ферги го игре повеќе как бек а не как штопер. Најдобар штопер моментално ни е во екипата.

Инаку времее Нани да одморе 1 утакмица. Не декаа лош, ама изморен ми делува маалку. :)
Ај ај млад е,ќе издржи :D
Него повеќето од вас скоро никој не го спомна ЛАВ,според мене ЛАВ и Крис изиграа феноменално.По излегувањето на Нани,се остана по таа десна страна каде што беа Џонс и ЛАВ,двајцата супер одиграа.Ме израдува вракањето на Сколс,Крис и Еванс колку толку се подобруваме еден по еден се вракаат да се надеваме дека нема да има нови повреди кој би ја отежнале работата повеке.Следна утакмица со Болтон,очекувам рутинска победа,само да не е како таа со Блекбурн :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Денот кога Велбек се најави :)

Не знам како може да не го сакате, со каква енергија само се движи на теренот и е можеби најнесебичниот напаѓач од сите.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
А енергијата со која се радува? :icon_lol: Мислиш ќе го искине дресот при прослава на гол! :D

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Ѕверче е Дани ќе биде голем играч од него мене неговиот стил на игра ме потсетува многу на Саха кој ми беше омилен напаѓач :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
^ пропалитет на декадата беше овој :facepalm:

сеа гледам и во Ваљадолид кај што го дадовме го праќале на позајмици :ROFLMAO:

After joining Valladolid, Manucho promised to score forty goals for the club. He scored four.

Бабава по кратки на -10 :D Е ова е фан бе :Р Седела до Клеверли и цело време ги бркала тие што сакале да се сликаат со него, викала да го остават на раат да гледа :D

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
^ пропалитет на декадата беше овој :facepalm:

сеа гледам и во Ваљадолид кај што го дадовме го праќале на позајмици :ROFLMAO:

After joining Valladolid, Manucho promised to score forty goals for the club. He scored four.

Бабава по кратки на -10 :D Е ова е фан бе :Р Седела до Клеверли и цело време ги бркала тие што сакале да се сликаат со него, викала да го остават на раат да гледа :D
Хаха браво за бабата :cuc:

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
http://www.uefa.com/trainingground/stars/makingof/video/videoid=1713313.html?autoplay=true
Оуу гледајте го видеото обавезно, за Крис Смолинг од неговите почетоци па се до Манчестер Јунајтед. Одлично видео. Можеби еден од нашите со најсветла иднина пред него. Никако не смееме да заборавиме за момчево од каде дојде и што постигна за толку кратко време. Уште еднаш одлична работа завршена од нашите скаути.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Одлично видео за Крис мислам дека САФ сега откако се врати Рафаел треба да го врати на позицијата централен бек Рио веќе остаре мислам дека со Џонс би соработивал многу добро бидејќи се познаваат од Англсиката репрезентација

Kajgana Shop

На врв Bottom