Идат тролаат на Премиер лига и после паметни се прават!
Затоа Еспањол беше тука за да ја разубави вечерта
Холивуд брате, холивудНе ја оспоурвам доминацијата на Барса последниве години во рамките на светскиот фудбал и дека им нема достоен противник,но зошто покрај толкава доминација надигрување на противникот водство... е потребна глумата?!?!?!
Се заразив со анти_барса синдром, тоа е моментално зошто сега вие сте најголеми какачи. Кога ќе се смени тоа, и јас може ќе се сменам
Чомбе бе, нели ти до вчера анти Реал фан беше, што ти стана наеднаш ?..
Аааа, ја па мислев нешто ланското финале у ЛШ да не има удел нешто у твојата промена на размислувањето..Холивуд брате, холивуд
--- надополнето: 9 јануари 2012 во 00:06 ---
Се заразив со анти_барса синдром, тоа е моментално зошто сега вие сте најголеми какачи. Кога ќе се смени тоа, и јас може ќе се сменам
Затоа што до вчера Роналдо Феноменот им даваше хет-трик на Олд Трафорд, а од вчера наваму последните 2 финалиња кои ги играат во ЛШ ги губат од Барса. Арно си знае он, од кај што дува ветрот и паѓа дождот од таму се брани он.
Чомбе бе, нели ти до вчера анти Реал фан беше, што ти стана наеднаш ? Што толку почна да се влажниш..
Не дека треба да ви се правдам нешто ама главна причина е што најмногу фановите на фарса ќењаат на тема Премиер лига и имаат комплекс од Јунајтед и покрај 2 добиени финалиња едноподруго!Затоа што до вчера Роналдо Феноменот им даваше хет-трик на Олд Трафорд, а од вчера наваму последните 2 финалиња кои ги играат во ЛШ ги губат од Барса. Арно си знае он, од кај што дува ветрот и паѓа дождот од таму се брани он.
Еспањол, Депортиво, Севиља, терористичките организации Билбао и Сосиедад... се се’ тоа пеколни гостувања. Другото да, горе доле е театар...
Еспањол го заслужија ова реми, исто и да им ја пофалам публиката, не сум знаел дека има кадар во Шпанија од трибини да создаде ваква атмосфера.
.
Имаме комплекс од Јунајтед и кењаме за него? Зборуваш за поединци, а генерализираш. Знам луѓе што навиваат за Барса, а во Премиер Лигата фаворит им е Јунајтед. А, ако зборуваш за мене, тоа што Ливерпул ми е омилен англиски тим и понекугаш МОЖЕБИ сум пишувал негативно за Јунајтед(најдобриот англиски тим во последната деценија, можеби и две), тоа не значи дека имам комплекс од нив или кењам против нив.Me oткривре, сега ќе плачам
--- надополнето: 9 јануари 2012 во 00:38 ---
Не дека треба да ви се правдам нешто ама главна причина е што најмногу фановите на фарса ќењаат на тема Премиер лига и имаат комплекс од Јунајтед и покрај 2 добиени финалиња едноподруго!
При изгубените финалиња секогаш честитав и дури ја симпатизирав фарса ама почнавте дури и премногу паметни да се правите така да не е тоа што ти кажуваш. Ама во случај тоа да те радува, продолжи така!
p.s. Може си мал, не се сеќаваш, Роналдо е единствен играч кој добил аплауз на Олд Трафор по постигнат хет трик! Човекот многу го почитувам зошто беше прав фудбалер, а не глумец од Холивуд!
--- надополнето: 9 јануари 2012 во 00:38 ---
Не дека треба да ви се правдам нешто ама главна причина е што најмногу фановите на фарса ќењаат на тема Премиер лига и имаат комплекс од Јунајтед и покрај 2 добиени финалиња едноподруго!
При изгубените финалиња секогаш честитав и дури ја симпатизирав фарса ама почнавте дури и премногу паметни да се правите така да не е тоа што ти кажуваш. Ама во случај тоа да те радува, продолжи така!
Најмногу има Ливерпул....прееска ги тепаа Сити, тие (одредени) пак се запнале, Ливерпул бил искомплексиран....тешко нас1. болд
2. болд
Знам дека едно време им пишуваше на фановите на Реал дека имале комплекси од Јунајтед а сега гледам дека и фановиве на Барса имаат комплекси од Јунајтед. Хм, фино..А за овие другиве, фановиве на другите екипи од Англија и Италија, за нив да не праам ни муабет...
Сума сумару, сите имаат комплекси од Јунајтедот на Чомбе.
Ќути, остај се.Најмногу има Ливерпул....прееска ги тепаа Сити, тие (одредени) пак се запнале, Ливерпул бил искомплексиран....тешко нас