Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.438
До вчера се изначитавме жалопојки како Тевез ни киднал од пред раце и отишол кај комшикиве, а сега не чинел зошто не допрел топка пола година.

Она што следува е постови од типот, „Тевез не е лојален, ќе ни кидне за 2-3 години, џабе парите и сл...“ Па зар Милан од Ибро бара лојалност и лошо им е од неговата „лојалност“? Или Сити од Балотели? Или Реал Мадрид од Роналдо?

Па после ова следуваат постови, за тие пари, 3-4-ца млади од Јужна Америка ќе донесам, партали ќе прават. А до вчера муабетите беа „овој Бранка запнал само од Јужна Америка да купува, па еве на кое дереџе сме“.

И на крај, идат последниве: „Па што ќе ни е напаѓач, Милито и Пацини партали прават, еве видете со Парма“, ама кај и да е ќе следи некој шамар од Милан/Лече/Рома па повторно се навраќаме на старото дека „Бранка не купувал, Морати е циција, нека дојдат шеици/Руси/мафијаши“.

Цитрони човече, цитрони.
Ти во кој си?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
До вчера се изначитавме жалопојки како Тевез ни киднал од пред раце и отишол кај комшикиве, а сега не чинел зошто не допрел топка пола година.

Она што следува е постови од типот, „Тевез не е лојален, ќе ни кидне за 2-3 години, џабе парите и сл...“ Па зар Милан од Ибро бара лојалност и лошо им е од неговата „лојалност“? Или Сити од Балотели? Или Реал Мадрид од Роналдо?

Па после ова следуваат постови, за тие пари, 3-4-ца млади од Јужна Америка ќе донесам, партали ќе прават. А до вчера муабетите беа „овој Бранка запнал само од Јужна Америка да купува, па еве на кое дереџе сме“.

И на крај, идат последниве: „Па што ќе ни е напаѓач, Милито и Пацини партали прават, еве видете со Парма“, ама кај и да е ќе следи некој шамар од Милан/Лече/Рома па повторно се навраќаме на старото дека „Бранка не купувал, Морати е циција, нека дојдат шеици/Руси/мафијаши“.

Цитрони човече, цитрони.
Со тие услови што ги нудел Милан(да платат дури во 2013 година), реално Милвол ќе имаше поголеми шанси од нив да го земе Тевез.

Така да муабетите за клањање на Бранка заборавете ги.

Друго, разликата од Август до сега е 5 милиони за Тевез(25 милиони сега, со 30 во Август, може и не е така, мање-више битно), колку не чинеше Зарате до сега? Сигурно 4-5 милиони, што видовме од него? НИШТО.
Кого треба да кривиме за фрлени 4-5 милиони во вода? Мене? Раниери? Гасперини? НЕ, Бранка!
Откупна клаузула на Зарате од 17 милиони(плус веќе 3 дадени однапред, или вкупно 20 милиони), па дај не ме зезајте, ако договор за Зарате од 20 милиони е добар дил, клањајте се на Бранка, јас немам намера...

И да се дополнам за првата реченица, со таква понуда од Милан за Тевез, самите на себе сме си конкуренција. Или со други зборови, Бранка vs Бранка... Ако успее самиот да се порази, алал нека му е.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Со тие услови што ги нудел Милан(да платат дури во 2013 година), реално Милвол ќе имаше поголеми шанси од нив да го земе Тевез.

Друго, разликата од Август до сега е 5 милиони за Тевез(25 милиони сега, со 30 во Август, може и не е така, мање-више битно), колку не чинеше Зарате до сега? Сигурно 4-5 милиони, што видовме од него? НИШТО.
Кого треба да кривиме за фрлени 4-5 милиони во вода? Мене? Раниери? Гасперини? НЕ, Бранка!
Откупна клаузула на Зарате од 17 милиони(плус веќе 3 дадени однапред, или вкупно 20 милиони), па дај не ме зезајте, ако договор за Зарате од 20 милиони е добар дил, клањајте се на Бранка, јас немам намера...

И да се дополнам за првата реченица, со таква понуда од Милан за Тевез, самите на себе сме си конкуренција. Или со други зборови, Бранка vs Бранка... Ако успее самиот да се порази, алал нека му е.
Епа од кај да знаеше дека Зарате нема да се покаже јбг,кога го донесе сите викавме добар потег али еве не се покажа ! Неможе сите играчи да ги погоди дали ке изиграат добро јбг,ја незнам некој друг технички директор кој не утнал трансфер до сеа!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Koлку само подобро би дошол Лавеци во овој сегашен Интер од Тевез...ама кој не прашува нас,ќе продолжиме да си троламе на форумов како и секогаш...се додека Деко не отиде во Милано и не го истепа Морати во свечената ложа на Џузепе Меаца :cautious:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Во јануари ни во лудило нема да ни го дадат Лавеци. Да испаднеа од ЛШ можеби...

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Остајте тоа што пишат демек ценеле коректност на Интер.Тевез оди 103,5 посто
во Милан.
Интер пропушти шанса за Тевез а ако го донесат тогаш Бранка може да се прогласи за најдобриот трансвер агент во светот.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
949

Ај да зборував со некој осмооделенец ќе ми беше јасен постов од тебе... :)

Од кај знаеше Бранка дека Зарате ќе е бетер од Мунтари? Дали ти не беше задоволен кога го потпишаа у Август?

Кој технички директор е непогрешлив? Сите прават грешки, но вие го ругате поради играчите, а играчите се најмалку криви. Па еве видете Милан колку погрешни трансфери направија со оние Дидак-мидак, Таиво, Хунтелар, Сендерос и компанија или еве Јубентус, со Красич, Диего, Мело, Тони... Ги земам овие само како репер во Италија, или ај дај ми еден тим во Италија кој не направил погрешен трансфер.

Сакате се да биде безгрешно во Интер и секогаш Интер да е на врвот, али јебига, не е ова Менаџер, па дури ни таму еден тим не може постојано да биде на врвот.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Не се само тие 5 милиони разлика, платата ја заборавивте.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
Не се само тие 5 милиони разлика, платата ја заборавивте.
5 милиони според Бене, Koринтијанс летото го договорија за 40 милиони фунти, така да варијантите дека Тевез можеле да го земат за 5м евра повеќе од моменталната понуда отпаѓаат. Причината зашто не го земаа беше што не можеа да земат пари од банка на време, трансфер периодот кај нив заврши и пропадна неговото заминување во Коринтијанс, каде играше пред да дојде во Европа.
Плус, тогаш Манчини и Сити не сакаа по секоја цена да се отарасат од него, памтите и дека едно време се зборуваше за трампа Ето - Тевез и Снајдер - Тевез, далеку од тоа дека '' само '' 5м евра го делеле Тевез од Интер. На крајот и најдоа заеднички јазик и он си остана во Сити но ја прокоцка и последната дадена шанса од Манчини.

А исто и летоска ќе бараше со сигурност далеку поголема плата, до душа и сега ако дојде, ќе биде најплатен во Интер.
--- надополнето: 8 јануари 2012 во 21:03 ---
Сакате се да биде безгрешно во Интер и секогаш Интер да е на врвот, али јебига, не е ова Менаџер, па дури ни таму еден тим не може постојано да биде на врвот.
Веруј ми, може. :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
Пандев се здиве!
Пандев ѕвер е во Наполи, си ја врати формата, и со секој негов ваков натпревар се повеќе и повеќе се зголемуваат шансите да дојде Лавеци наредното лето.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.966
Поени од реакции
116.589
Нека пише некој за наводно заработената повреда на Маикон вчера, дали ќе биде спремен за дербито? Иначе не играме вторник/среда во купот така да имаме 7 дена за да се спремиме за дербито.

Kajgana Shop

На врв Bottom