Фан Клуб: Интер

Снајдер кога игра со два шпица напред оние зад него во средина треба да се убијат од трчање затоа што Снајдер не му се трча како Чави на пример во средина.Снајдер за мене е повеќе полушпиц .
Тоа си е мое мислење Снајдер на пример го сметат сега како Кака што беше за Милан на времето но само погледнете ги бројките на Кака или Лампард кога се во форма голови и асистенции тие кажуват се.
Снајдер јас не би го споредил на пример со Ето што беше лани или Милито пред тоа или Ибра .
Снајдер е добар играч но е далеку од лидер во Интер за да е лидер треба да го докаже тоа на терен.Кога ќе даде едно 15-20 гола и направи исто толку асистенции и го врати Интер во врвот тогаш би било штета да се збори за продажба на таков играч.

Samo koga igra tuka Snajder e efektiven. Moze da sutira od sekade i da napravi asistencii, i nema potreba mnogu da se dvizi so topka, zatoa sto e mal, ne e fizicki silen, i mnogu lesno mozat topkata da mu ja odzemat. Sve sto ne e ova, e promasaj za nego.

Attachments

• images (1).jpg
    images (1).jpg
    8,9 KB · Прегледи: 13
Сити ја прифатиле понудата од Интер, а освен што понудата била повисока од онаа на Милан, наводно ја ценеле професионалноста која што Бранка и Интер ја покажале бидејќи не разговарале со Тевез прво. Следат преговори со Тевез од вечерва. Така велат од fcinternews.it. Се би можело да биде официјализирано во вторник.

Ќе се клањаме пак на Морати и Бранка ако го донесат?

Го прашале Самеул што мисли за доаѓањето на Тевез и дали е вистина дека стварно му јавиле да дојде во Интер,овој одговорил дека ни еден играч нема да биде молен да игра за Интер,истакна само дека Тевез е добродојден во овој клуб! Густа битка ке се води до крај,останува да видиме што ке се случи !

Сити ја прифатиле понудата од Интер, а освен што понудата била повисока од онаа на Милан, наводно ја ценеле професионалноста која што Бранка и Интер ја покажале бидејќи не разговарале со Тевез прво. Следат преговори со Тевез од вечерва. Така велат од fcinternews.it. Се би можело да биде официјализирано во вторник.

Не.

Не е проблемот само тоа што Милан преговарале со Тевез, туку како што се збори, понудата им е апла педерска, точно е дека сакаат да дадат 24м евра ама цела 2012 да игра ко позајмен а тек во 2013 да го исплатат.
Ако навистина Милан се одбиени, Интер мора ВЕДНАШ да го договараат Тевез, како што разбрав подготвени се и бајаги пари и него да му дадат, да не се чека на нова понуда од Милан иако тешко дека ќе успеат да понудат нешто подобро од Интер, најмногу ради Ибра кој е убедливо најплатен фудбалер во Италија, не верувам дека ќе искешираат многу за играч од напад ( каде и без него се прејаки ) кој сигурно ќе сака плата поголема од 5м евра.

Останува деновиве да видиме што ќе се случува на трансфер пазарот кој е апла непредвидлива работа, и ова сега што се шпекулира ништо не мора да значи, преку ноќ тука работите знаат драстично да се сменат.

Снајдер кога игра со два шпица напред оние зад него во средина треба да се убијат од трчање затоа што Снајдер не му се трча како Чави на пример во средина.Снајдер за мене е повеќе полушпиц .
Тоа си е мое мислење Снајдер на пример го сметат сега како Кака што беше за Милан на времето но само погледнете ги бројките на Кака или Лампард кога се во форма голови и асистенции тие кажуват се.
Снајдер јас не би го споредил на пример со Ето што беше лани или Милито пред тоа или Ибра .
Снајдер е добар играч но е далеку од лидер во Интер за да е лидер треба да го докаже тоа на терен.Кога ќе даде едно 15-20 гола и направи исто толку асистенции и го врати Интер во врвот тогаш би било штета да се збори за продажба на таков играч.

А затоа Снајдер ви беше клучна алка со Мурињо кога освоивте ЛШ и кога беше у животна форма (требаше он да ја освои златната топка, не Меси) ѕвер ви беше а сега го ругате ...

Кој да се клања бе, ова е дел од форумот каде новите мурињовци, фергиевци, венгеровци и слично пишуваат, испод части им е да пофалат некој ко Морати и Бранка, они да беа во Интер сигурно 5 скудета по ред ќе освоеа уз тројна круна со интер, сигурно ќе изнудеа и 50м евра за Ибра и Ето, сигурно и за 33 милиони евра Ибра ( платен 24.5м евра и Виеира ( платен 9м евра, а за 20м евра го купија Јуве ) ќе ги собереа од Јуве ( пред Милан тоа да го направат ) ... оу, чекај малце.

Се чекаше пола декада за да почнат да грешат, и на сцена да настапат новите потенцијални големи имиња во светскиот фудбал кои беа во зимски сон бајаги време, ја мислам кога Морати ќе бира нов тренер и технички директор, тоа да го прави на нет, да изгугла некој форум на Интер, да го најде оној најмасовниот и да почне со својот избор, ем и поисплатливо ќе му е тоа, ја еве за без пари би работел првата година, втората нема да ја дочекам зашто на клоци ќе ме ишутира пола Милано. :icon_lol:

На Бранка и на Морати му е работа да донесат играчи, за тоа е Бранка наместен во клубот, а не да си игра курташак. Наше е да пцуеме по нив или да ги фалиме, кој како ќе си ги сфати работите. И сеа ако го донел Тевез треба да отидам да му ги замијам нозете со свински сапун у чест на тоа што донел играч кој пола година топка нема чепнато... и додека се приспособи на играта ќе отиде сезоната у курац, а може да му текни и да си отиде од клубот, каков што е роден лабилен..
Ма немој да ме јебеш.

Па јас сакам да аплицирам за теренр во Интер..само ми треба соврешно да го знам Итаљанскиот јазик за другото ќе се снајдиме некако:D..ќе го земам Крејзи мадерфакерот за помошник и дел до стручен штаб и дури тогаш Занети нема да игра прва постава:D

До вчера се изначитавме жалопојки како Тевез ни киднал од пред раце и отишол кај комшикиве, а сега не чинел зошто не допрел топка пола година.

Она што следува е постови од типот, „Тевез не е лојален, ќе ни кидне за 2-3 години, џабе парите и сл...“ Па зар Милан од Ибро бара лојалност и лошо им е од неговата „лојалност“? Или Сити од Балотели? Или Реал Мадрид од Роналдо?

Па после ова следуваат постови, за тие пари, 3-4-ца млади од Јужна Америка ќе донесам, партали ќе прават. А до вчера муабетите беа „овој Бранка запнал само од Јужна Америка да купува, па еве на кое дереџе сме“.

И на крај, идат последниве: „Па што ќе ни е напаѓач, Милито и Пацини партали прават, еве видете со Парма“, ама кај и да е ќе следи некој шамар од Милан/Лече/Рома па повторно се навраќаме на старото дека „Бранка не купувал, Морати е циција, нека дојдат шеици/Руси/мафијаши“.

Цитрони човече, цитрони.

Па јас сакам да аплицирам за теренр во Интер..само ми треба соврешно да го знам Итаљанскиот јазик за другото ќе се снајдиме некако:D..ќе го земам Крејзи мадерфакерот за помошник и дел до стручен штаб и дури тогаш Занети нема да игра прва постава:D
Ти аплицирај за да му го земеш местото на Таљавенто и таквите ко него. :свиркам:
фудбалски судија е по професија, за тие што незнаеле

А за тренер џабе ви е на сите, исто и за технички директор, никој ништо нема да може против трицепсот на Јонзе, он пакет 2 во едно ќе е.

Ти аплицирај за да му го земеш местото на Таљавенто и таквите ко него. :свиркам:
фудбалски судија е по професија, за тие што незнаеле

.

Ќе се потрудам но во македонија сите знаеме како одат работите за да стигниме до некое ниво..:D..за се останато тука се владата на република македонија:D..се извинувам на оф!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom