PES 2012

• Креатор на темата kpb
  • Време на започнување
Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.765
Поени од реакции
11.755
Да не знае некој од каде можам да ги симнам сите песни од PES 2010/2011 и дали можам да ги сменам со овие од 2012?
Ептен ми се тапа овие, боље беа минатите. :D

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Луѓе, пробајте вака кога играте:

Long Ball

14
13
12
9
10
5
10

Каква разлика во играта невројатно.Кога одиш во напад сите втрчуваат за да дадат гол, огромни подобрувања има во играта.Пробајте :)

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
^... играј со кратки пасоој е тогаш ќе видиш што е леснотија и како оди подмачкано ...
јас играм барем така немам многу шанси за гол , 5/6 шанси од меч од кој 4 влагаат во гол
секоаш се трудам тоа да бидат наместни на некој играч пред гол ,а предтоа добро изградена позиција за да нема шанса да промаши ни пак голманот да му одбрани , си метам на супер стар никој неможе партија да ми земе... :D

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Луѓе дајте бе кажете како може да направиме PES 2012 турнирче????????????....онлајн глеам ми бара да се регистрирам,и ми дава дека играта не ми е во склад со некој побарувања од серверот(демек у стил дека ми е копија).

Член од
14 февруари 2008
Мислења
11
Поени од реакции
2
дали можи да ми дајте линк од некој пач за мултиплејер...можи има поназад ама не успеав да најдам....а и јас сум за турнирче :D

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
2.800
Постои пес едит 2012? Сега ја купив играва,и го нема Елија,Вучиниќ,Естагарибиа,а би сакал да играм со целосниот тим на Јувентус..

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
BPB PATCH: BALKAN LEAGUE EDITION 2012

Како и минатата година, Балканска Лига и за ПЕС 2012!!!​
Прва и друга лига со најдобри тимови од поранешна Југославија, големи дерби мечеви на оргинални стадиони!!!​
Максимир, Маракана, Пољуд, Кошево, Грбавица, ЈНА, Арена Филип II...​
Оргинални дресови за сите тимови во ГДБ формат.​
И уште многу работи ве чекаат во печот, да не должиме многу повеќе можете да погледате во видеото.​

ИНСТАЛАЦИЈА
1.Спуштете го печот од првиот линк и инсталирајте едноставно некст,некст итд.
2.Спуштете го фиксот и него инсталирајте го.
3.Уживајте.

FIX

Еве некои скринови од Вардар, Металург и Арена Филип Втори да видите како изгледа :)

Го симнав пачов и го инсталирав се како шо треба ама нешто не ми се пушта, црна е сликата у во ќошето доле пишува балкан пес бокс! Ако има решение за проблемов шиши брат.

Martin Ramadan

RamDagaDam
Член од
17 декември 2008
Мислења
133
Поени од реакции
19
Го симнав пачов и го инсталирав се како шо треба ама нешто не ми се пушта, црна е сликата у во ќошето доле пишува балкан пес бокс! Ако има решение за проблемов шиши брат.
Тоа ти е затоа што не си го инсталирал пачот таму каде што ти е играта инсталирана, значи треба да се инсталира во самиот директориум на играта без никакви фолдери и тогаш ке ти работи сигурно.

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Тоа ти е затоа што не си го инсталирал пачот таму каде што ти е играта инсталирана, значи треба да се инсталира во самиот директориум на играта без никакви фолдери и тогаш ке ти работи сигурно.
Е ок е сега, фала брат(y)

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.849
Поени од реакции
10.658
Како да ја подобрам одбраната??? На тастатура играм и многу тешко им ја земам топката. Како да направам лоб??? Помош :confused:

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.849
Поени од реакции
10.658
Во оваа игра малку потешко одеа пасовите ама случајно најдов нешто и сега пасовите се супер :). Значи ако имате проблеми со пасовите кога ке ја вклучите играта одите Personal Data Settings -> Cursor Settings -> Pass Support и наполнете го до крај. Многу подобри пасови и долги топки даваат играчите ;) .
Некој да ми помогне со одбраната како полесно да им ја земам топката??? Некоја команда за на тастатура. Фала однапред

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
Во оваа игра малку потешко одеа пасовите ама случајно најдов нешто и сега пасовите се супер :). Значи ако имате проблеми со пасовите кога ке ја вклучите играта одите Personal Data Settings -> Cursor Settings -> Pass Support и наполнете го до крај. Многу подобри пасови и долги топки даваат играчите ;) .
Некој да ми помогне со одбраната како полесно да им ја земам топката??? Некоја команда за на тастатура. Фала однапред
pass support e za nubovi dovolno e 1na kockicka

kakva tastatura, tastatura e za kucanje tekst ne za igri, za simanje topaka ke drzis R2 i hiks i u daden moment na dadeno mesto go otpustas R2 i on mu pruza noga i mu ja zima topkata, isto ako sakas pomos od soigrac drzi kocka(samo nemoj ako ste 2na2 uodbrana ili 3na3, posto ako tgnete 2 na 1 ke se oslbodi nivni 1 i ke imaat prosstor za pass)

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Ааа доста, пач ова пач она, интернетот заедно со нервите си ги изгубив заради овај ПЕС.Ја делитнав играва и не ја играм повеќе, стварно годинава успеаја да направат најглупава игра, зарагоза ме победува 5-0, Гент и Динамо Загреб даваат ист отпор како и Милан, Реал, Барслеона, Манчестер.Срање игра годинава, живците ги изгубив.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Ааа доста, пач ова пач она, интернетот заедно со нервите си ги изгубив заради овај ПЕС.Ја делитнав играва и не ја играм повеќе, стварно годинава успеаја да направат најглупава игра, зарагоза ме победува 5-0, Гент и Динамо Загреб даваат ист отпор како и Милан, Реал, Барслеона, Манчестер.Срање игра годинава, живците ги изгубив.
топ плеер играш ?

Kajgana Shop

На врв Bottom