BPB PATCH: BALKAN LEAGUE EDITION 2012
Како и минатата година, Балканска Лига и за ПЕС 2012!!!Прва и друга лига со најдобри тимови од поранешна Југославија, големи дерби мечеви на оргинални стадиони!!!Максимир, Маракана, Пољуд, Кошево, Грбавица, ЈНА, Арена Филип II...Оргинални дресови за сите тимови во ГДБ формат.И уште многу работи ве чекаат во печот, да не должиме многу повеќе можете да погледате во видеото.
ИНСТАЛАЦИЈА1.Спуштете го печот од првиот линк и инсталирајте едноставно некст,некст итд.2.Спуштете го фиксот и него инсталирајте го.3.Уживајте.
FIX
Еве некои скринови од Вардар, Металург и Арена Филип Втори да видите како изгледа
Тоа ти е затоа што не си го инсталирал пачот таму каде што ти е играта инсталирана, значи треба да се инсталира во самиот директориум на играта без никакви фолдери и тогаш ке ти работи сигурно.Го симнав пачов и го инсталирав се како шо треба ама нешто не ми се пушта, црна е сликата у во ќошето доле пишува балкан пес бокс! Ако има решение за проблемов шиши брат.
Е ок е сега, фала братТоа ти е затоа што не си го инсталирал пачот таму каде што ти е играта инсталирана, значи треба да се инсталира во самиот директориум на играта без никакви фолдери и тогаш ке ти работи сигурно.
pass support e za nubovi dovolno e 1na kockickaВо оваа игра малку потешко одеа пасовите ама случајно најдов нешто и сега пасовите се супер . Значи ако имате проблеми со пасовите кога ке ја вклучите играта одите Personal Data Settings -> Cursor Settings -> Pass Support и наполнете го до крај. Многу подобри пасови и долги топки даваат играчите .
Некој да ми помогне со одбраната како полесно да им ја земам топката??? Некоја команда за на тастатура. Фала однапред
топ плеер играш ?Ааа доста, пач ова пач она, интернетот заедно со нервите си ги изгубив заради овај ПЕС.Ја делитнав играва и не ја играм повеќе, стварно годинава успеаја да направат најглупава игра, зарагоза ме победува 5-0, Гент и Динамо Загреб даваат ист отпор како и Милан, Реал, Барслеона, Манчестер.Срање игра годинава, живците ги изгубив.